FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sloboda ako ne ode kuci sa 5 komada, i Amar ako kome vilicu ne prepolovi, nek se zapitaju Vinko i on za buducnost u FKS
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I onda se ja pitam sto @pantelija @vanja @Gis i ostala raja odlijepi...
Pa gledaj kakvih stručnjaka imamo... Treba sve u klubu rastjerati, jbg nismo uzeli 4:0, a neki su i neozbiljno na terenu...
#seratori
Pa gledaj kakvih stručnjaka imamo... Treba sve u klubu rastjerati, jbg nismo uzeli 4:0, a neki su i neozbiljno na terenu...
#seratori
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Prvi husrefovac koji je otpao na pocetku sezone u pokusaju da unese destabilizaciju i da promovise bivseg trenera.
Sretno
Sretno

- RajaBa1983
- Kontakt:
alejkum selam brt
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma i ja sam husrefovc, to svi znaju... Ali dobrobit kluba ispred svega...
Usro je dva derbija, sjedi sa njima po hrasnom i grbavici, mislim gotivim ga ja, ali pogubio je malo konce i moralo se rastati... Hvala mu za sve sto je uradio, ziv bio...
Ne treba biti slijep pored ociju, nije bilo to to...
#seratori
Usro je dva derbija, sjedi sa njima po hrasnom i grbavici, mislim gotivim ga ja, ali pogubio je malo konce i moralo se rastati... Hvala mu za sve sto je uradio, ziv bio...
#seratori
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Preslikavate raspravu kojoj smo se smijali, a odvratno je MISKETOVCI vs. AMAROVCI, sad su kod nas idealizirane ličnosti i stvoren obostrani kult ličnosti je.bo ga više i husref i uprava i ko je za koga. Moj tata je bolji od tvog tate... i tako u nedogled, gadno i jadno u isto vrijeme
Ma zayebavam se, al ne mogu ovu pricu o nekoj kurcobolji na prvoj utakmici poslije cetiti mjeseca...collector je napisao/la: ↑05 jul 2020, 21:26Ma i ja sam husrefovc, to svi znaju... Ali dobrobit kluba ispred svega...
#seratori
Pusti da se ljudi spremaju, zbog ovoga bi ja zatvorio sve utakmice za javnost...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imate temu za bivše trenere pa slobodno tu opletite. Razumijem da možda niste zadovoljni igrom ili rezultatom ali to ne znači da se trebamo prepucavati ničim izazvani. Vratimo se temi i civilizovanoj diskusiji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitarluk je bolest, ali pitaluk može biti i pozitivan i negativativan...
Ako te uhvati negativa, onda si zabrinut za klub, zabrinut si za rezultate, za igrace, a ako te uhvati pozitiva tražis sve vise jer hoces da klub napreduje , ne korak po korak vec, da skace po 7 milja u odnosu na ostale...
Ali ovdje imas pojedince koji jednostavnu hoce da s.eru po svemu, ne sto oni ne vole Upravu, trenera, Igrace, vec jednostavno im je to stil života...
Ljudi moji, ono sto se vidjelo je i mila majka kako sam ja ocekivao nakon ovoliko vremena bez utakmica...
Ko to ima pravo pljuvati nase igrace za jednu pripremnu tekmu koja ima za cilj da se ekipa pocne vracati na fabricke postavke...
Nekada nemam ni volju pisati ovdje od pojedinaca koji svojim s.ranjima ispunjavaju nekakvu životnu motivaciju...
Ma bježi ba...
Ja samo ne znam šta očekuju neki nakon 4 mjeseca pauze da odigramo? Da dobijemo 5-0? Da Rahmanović i ostali igraju kao da se nije ni prestalo igrat?Da slome nekom neki dio tijela da pokažu da imaju želju da igraju?
Pitari moji lijepi, samo sabura. Imamo realno najbolji igrački kadar u ligi, imamo trenera koji zna sigurno bolje od svih nas šta i kako treba, i koliko trebaju igrači dat sebe na prvoj pripremnoj tekmi nakon što nismo igrali 4 mjeseca
Pitari moji lijepi, samo sabura. Imamo realno najbolji igrački kadar u ligi, imamo trenera koji zna sigurno bolje od svih nas šta i kako treba, i koliko trebaju igrači dat sebe na prvoj pripremnoj tekmi nakon što nismo igrali 4 mjeseca
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E kada Cruz dade tri Olimpiku

Ja moram napisati, uz duzno postovanje svima ovde, ja vas sve smatram za bracu jer navijamo za isti klub iako vas ne poznajem, slagali se oko necega ili ne.
Ono sto sam naucio kroz sve ove godine, pogotovo u zadnjih par godina, je da pripremne utakmice apsolutno nisu nikakvo mjerilo niti bilo sta zavisi od njih. Kao sto je vec ovde neko napisao, znali smo extra biti na pripremama, svaku utakmicu pobijediti, dodje liga, mi katastrofa. Isto i obratno, pripreme lose odigramo, u ligi poderemo. Sjetite se zimskih priprema za Vinkom, sve je izgledalo nekako mlako, nista specijalno, dodje liga mi se "zaholcamo" odma utrpamo 6 golova.
Sto se tice rahmanovica, nikome nije lijepo da vidi svog igraca kako ne igra na nivou na kojem zna da igra, ali sto se Rahmana tice, ono po cemu mi je najvise ostao upecatljiv, to je ovaj zadnji derbi koji smo izgubili 1:3 kad je izgledalo kao da apsolutno svi igraci bojkotuju da igraju, samo su se Ahmet i Rahman borili. Njegova borbenost i zelja uopste, bar po meni, nisu upitni. Razmuljivo mi je da se neki igraci stede da se ne povrijede kao sto mi je i razumljivo od strane navijaca da im smeta sto se neko ne bori pa makar bila i pripremna utakmica, sve ima svoje.
I za kraj sto se tice FKS TV, podrzavam i svaki pravi navijac treba da se zalaze da dobijemo to, ja bi za pocetak to dao onim momcima sto vode Bordo podcast, nek prave priloge sa treninga, intervjue sa igracima, priloge sa gostovanja i slicno. Mislim da bi oni za pocetao bili sasvim solidni.
Eto braco nemojte mi se sekirat, raspravljat, nervirat, sve ce ovo sjesti na svoje do Evrope.
Ono sto sam naucio kroz sve ove godine, pogotovo u zadnjih par godina, je da pripremne utakmice apsolutno nisu nikakvo mjerilo niti bilo sta zavisi od njih. Kao sto je vec ovde neko napisao, znali smo extra biti na pripremama, svaku utakmicu pobijediti, dodje liga, mi katastrofa. Isto i obratno, pripreme lose odigramo, u ligi poderemo. Sjetite se zimskih priprema za Vinkom, sve je izgledalo nekako mlako, nista specijalno, dodje liga mi se "zaholcamo" odma utrpamo 6 golova.
Sto se tice rahmanovica, nikome nije lijepo da vidi svog igraca kako ne igra na nivou na kojem zna da igra, ali sto se Rahmana tice, ono po cemu mi je najvise ostao upecatljiv, to je ovaj zadnji derbi koji smo izgubili 1:3 kad je izgledalo kao da apsolutno svi igraci bojkotuju da igraju, samo su se Ahmet i Rahman borili. Njegova borbenost i zelja uopste, bar po meni, nisu upitni. Razmuljivo mi je da se neki igraci stede da se ne povrijede kao sto mi je i razumljivo od strane navijaca da im smeta sto se neko ne bori pa makar bila i pripremna utakmica, sve ima svoje.
I za kraj sto se tice FKS TV, podrzavam i svaki pravi navijac treba da se zalaze da dobijemo to, ja bi za pocetak to dao onim momcima sto vode Bordo podcast, nek prave priloge sa treninga, intervjue sa igracima, priloge sa gostovanja i slicno. Mislim da bi oni za pocetao bili sasvim solidni.
Eto braco nemojte mi se sekirat, raspravljat, nervirat, sve ce ovo sjesti na svoje do Evrope.
90!
Brate na tv-u se nije moglo gledati, i oci i glava me zabolili. Na mobitelu je bilo podnošljivo. Naravno smetnje su izludjivale.
Samo mi nije jasno kako mozete napraviti neku procjenu igre poslije ovakvog prijnosa.
Krenulo je ici ce ovo na bolje, najbitnije je da se Tino oporavi sto prije, valjda nije nista strasno.
Glupo bi bilo ici do maksimuma u prvoj tekmi pa imati par igraca povrijedjenih kao Tino.
Samo mi nije jasno kako mozete napraviti neku procjenu igre poslije ovakvog prijnosa.
Krenulo je ici ce ovo na bolje, najbitnije je da se Tino oporavi sto prije, valjda nije nista strasno.
Glupo bi bilo ici do maksimuma u prvoj tekmi pa imati par igraca povrijedjenih kao Tino.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
SUTRA:
ARMENIJA: 16:00 Noah - SHIRAK
18:00 Ararat - ARARAT ARMENIJA
ALBANIJA: 17:45 TIRANA - Kukesi
ARMENIJA: 16:00 Noah - SHIRAK
18:00 Ararat - ARARAT ARMENIJA
ALBANIJA: 17:45 TIRANA - Kukesi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Treba svaku 5:0 najmanje sve ispod toga Uprava napolje
Ma kakvi oni balavci sa bordo podcasta, ljudi juce poceli snimat podcast nasnimali u ovoj coroni 30 epizoda, ovi jedva 1 ....a zadnju im falio jedan lik.....
Ne mozes se u omladinu pouzdat ba to je drugacije odgojeno sad, ne preuzima odgovornost nizasta....rijetko neki izuzetak se desi....
Ne mozes se u omladinu pouzdat ba to je drugacije odgojeno sad, ne preuzima odgovornost nizasta....rijetko neki izuzetak se desi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvo, sta stee vi mogli vidjeti na onom isprekida om prenosu? Drugo, mozda Vinko je rekao prvoj ekipi da ide lagano bez previse agresive i sprinteva jer 4 mjeseca bez lopte je ogromna rupa. Trece, ovo je cisto da se osjeti takmicarska tekma bez nekih ciljeva i odmah se vidjelo uasto treba odigrati "terminski" jer imas slucaj Susic.
Ne moze se ova ozljeda porediti sa 10ak ozljeda prosle godine jer tada su igraci imali pauzu od 20 dana a ova pauza je bila 4 mjeseca. Vjerovatno ce jos par igraca osjetiti te sitne ozljede i istegnuca. Svi u ligi ce to imati prije ili kasnije. Ja bi i sljedecu temu odigrao opet ovako terminski lagano cisto da se udje u ritam.
Sto se tice igraca vidi se zelja Zinedina, Oremus se vratio definitivno, a meni najdraze, Pidro! Sto je pomalo tuzno je to da imamo na istoj poziciji dva dragulja fudbala. Uz to Djani da predje na10ku opet ima jaku konkurenciju. Bas zeznuta stvar pravo. Danas Saban na desnoj strani solidan, nadam se da se vraca u formu one sezone kad je tek poceo igrati i kada je mnogo obecavao. Zali boze fizickih predispozicija da propasnu zbog glave i ucenja nekih stvari.
Ono sto je gledljivo bilo u drugom poluvremenu je jako lijepa igra nasih mladih igraca. Nesebicni su i odlicno kombinuju, vidi se da su skolovani igraci i da igraju glavom. Ima tu strasnih potencijala, samo neka nastave raditi i neka ne razmisljau o barseloni nego o prvih 18 Fks za pocetak.
Ova ekipa treba prvo podrsku, treba mir i bez pritiska bilo cega. Tada ce najveci uspjeh i doci, tada ce i mladi igraci sebe pro.ovisati i nema zime za nas. Kritikovane nekakvo nakon 90 min poslije 4 mjeseva je smijesno. Igru uopste ne treba komentarisati, jedino je lijepo sto momci opet rade ono za sta su placeni i da se vratila PL bih ....
Ne moze se ova ozljeda porediti sa 10ak ozljeda prosle godine jer tada su igraci imali pauzu od 20 dana a ova pauza je bila 4 mjeseca. Vjerovatno ce jos par igraca osjetiti te sitne ozljede i istegnuca. Svi u ligi ce to imati prije ili kasnije. Ja bi i sljedecu temu odigrao opet ovako terminski lagano cisto da se udje u ritam.
Sto se tice igraca vidi se zelja Zinedina, Oremus se vratio definitivno, a meni najdraze, Pidro! Sto je pomalo tuzno je to da imamo na istoj poziciji dva dragulja fudbala. Uz to Djani da predje na10ku opet ima jaku konkurenciju. Bas zeznuta stvar pravo. Danas Saban na desnoj strani solidan, nadam se da se vraca u formu one sezone kad je tek poceo igrati i kada je mnogo obecavao. Zali boze fizickih predispozicija da propasnu zbog glave i ucenja nekih stvari.
Ono sto je gledljivo bilo u drugom poluvremenu je jako lijepa igra nasih mladih igraca. Nesebicni su i odlicno kombinuju, vidi se da su skolovani igraci i da igraju glavom. Ima tu strasnih potencijala, samo neka nastave raditi i neka ne razmisljau o barseloni nego o prvih 18 Fks za pocetak.
Ova ekipa treba prvo podrsku, treba mir i bez pritiska bilo cega. Tada ce najveci uspjeh i doci, tada ce i mladi igraci sebe pro.ovisati i nema zime za nas. Kritikovane nekakvo nakon 90 min poslije 4 mjeseva je smijesno. Igru uopste ne treba komentarisati, jedino je lijepo sto momci opet rade ono za sta su placeni i da se vratila PL bih ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidi se kad clan Uprave napise tekst, sta reci...Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:11Prvo, sta stee vi mogli vidjeti na onom isprekida om prenosu? Drugo, mozda Vinko je rekao prvoj ekipi da ide lagano bez previse agresive i sprinteva jer 4 mjeseca bez lopte je ogromna rupa. Trece, ovo je cisto da se osjeti takmicarska tekma bez nekih ciljeva i odmah se vidjelo uasto treba odigrati "terminski" jer imas slucaj Susic.

-
- Kontakt:
Normalno, samo podrska. glupo bi bilo donositi neke zaključke nakon danasnje utakmice,isto tako ako neko napiše nesto da mu se nije svidjelo ne znaci da je neprijatelj.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja konto mi igrali za ligu kad se ovoliko sere.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46 i 70 gostiju.