FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al najjace kad se porede s ekipama koje vec imaju trecu tekmu u nogama...
Evo i zrinji se dvojica ozljedila...
Evo i zrinji se dvojica ozljedila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ne volim ovako komentarisati , ali je tolika glupost ocekivati da Rahman,Tatar,Ahmetovic uklizuju , nabadaju na lakat. Igraju protiv nizeligasa kojima malo treba da polome noge u zelji za dokazivanjem i svojevrsnom bahatoscu vodjeni onom "Ko si ba".
Kako frajer osamari Oremusa(?) , sta je trebao reagovati i utakmicu odvesti u "neprijateljsku". Trebali smo popravljati gol-razliku u tabeli prijateljskih utakmica. Nista od nas nismo dali 6-7 golova i pretrpili 3-4 povrede one jace , tu ne kontam na nagnacenja i slucajne manje udarce.
@collector , @ledesma , @Hztesanj , @Zundo i @GiS pohvalise Kurdica, to me raduje.
Ono malo sto sam vidio , a cesto je bio u kontaktu sa fudbalom je PIDRO . Ohrabrujuce .
Sabanovic moze bolje , njegovo najjace oruzje centarsut je bio slabiji , vjerovatno do terena.
Samo da TSS nije teze povrijedjen , da nam sevirus ne pojavi u timu , ostalo sve korektno. Malo jaci trening , kako je i ocekivano . Pozz.
Kako frajer osamari Oremusa(?) , sta je trebao reagovati i utakmicu odvesti u "neprijateljsku". Trebali smo popravljati gol-razliku u tabeli prijateljskih utakmica. Nista od nas nismo dali 6-7 golova i pretrpili 3-4 povrede one jace , tu ne kontam na nagnacenja i slucajne manje udarce.
@collector , @ledesma , @Hztesanj , @Zundo i @GiS pohvalise Kurdica, to me raduje.
Ono malo sto sam vidio , a cesto je bio u kontaktu sa fudbalom je PIDRO . Ohrabrujuce .
Sabanovic moze bolje , njegovo najjace oruzje centarsut je bio slabiji , vjerovatno do terena.
Samo da TSS nije teze povrijedjen , da nam sevirus ne pojavi u timu , ostalo sve korektno. Malo jaci trening , kako je i ocekivano . Pozz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Tino je ok, pauzica 10ak dana.
Mislio sam da se vise necemo povrjedjivati. Kvragu.
Mislio sam da se vise necemo povrjedjivati. Kvragu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
- Kontakt:
Povreda uvijek bilo i bit ce. Nazalost. Real prošle godine pola tima povrede, nas su isto unakazile. Bezveze mi je traziti krivca kad se neko povredi, evo danas Sušic izvede slobodan udarac i uhvati se za mišic, sad bi kao trebalo trazit krivca??
Evropski timovi imaju vrhunske uslove i stručnjake pa se svako malo neko povredi.
Evropski timovi imaju vrhunske uslove i stručnjake pa se svako malo neko povredi.
Zamisli da se liga pocela igrati u Junu, nakon 15 dana priprema
kakav bi to harakiri bio 

-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:13Vidi se kad clan Uprave napise tekst, sta reci...Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:11
Ono sto je gledljivo bilo u drugom poluvremenu je jako lijepa igra nasih mladih igraca. Nesebicni su i odlicno kombinuju, vidi se da su skolovani igraci i da igraju glavom. Ima tu strasnih potencijala, samo neka nastave raditi i neka ne razmisljau o barseloni nego o prvih 18 Fks za pocetak.
Ova ekipa treba prvo podrsku, treba mir i bez pritiska bilo cega. Tada ce najveci uspjeh i doci, tada ce i mladi igraci sebe pro.ovisati i nema zime za nas. Kritikovane nekakvo nakon 90 min poslije 4 mjeseva je smijesno. Igru uopste ne treba komentarisati, jedino je lijepo sto momci opet rade ono za sta su placeni i da se vratila PL bih ....![]()
![]()
Ne znam sta imas protiv ovog forumasa ? Decko sve objasnio.

Prosle godine krivac je bio SŠ! TO JE i budali jasno jer si dva i po mjeseca imao 10ak ozljeda. A igraci su bili u trenaznom procesu uz samo 20ak dana pauze izmedju sezona.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:25Povreda uvijek bilo i bit ce. Nazalost. Real prošle godine pola tima povrede, nas su isto unakazile. Bezveze mi je traziti krivca kad se neko povredi, evo danas Sušic izvede slobodan udarac i uhvati se za mišic, sad bi kao trebalo trazit krivca??
Ovo sad je situacija koja je nepoznanica. 4 mjedeca se nije igrao fudbal a prije toga samo 3 takmicarske tekme i 2.5 mjeseca pauze. Ove ozljede su sasvim normalne nakon toliko pauze i kako pise raja nije uopste opasna ozljeda. Jedno su zategnuca misica na pocetku priprema, istezanje misica i sl. a sasvim drugo kada poslije 5-6 utakmica takmicarskih imas pola tima u bolnici kao sto smo mi bili bez npr 3 najbolja igraca tatar-rahman-ahmet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Pa nije on trener Sarajeva bio jednu godinu, kako prije nije bilo toliko povreda. Mnogo glupo trenera ili bilo koga okriviti za povrede.Pantelija je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:32Prosle godine krivac je bio SŠ! TO JE i budali jasno jer si dva i po mjeseca imao 10ak ozljeda. A igraci su bili u trenaznom procesu uz samo 20ak dana pauze izmedju sezona.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:25Povreda uvijek bilo i bit ce. Nazalost. Real prošle godine pola tima povrede, nas su isto unakazile. Bezveze mi je traziti krivca kad se neko povredi, evo danas Sušic izvede slobodan udarac i uhvati se za mišic, sad bi kao trebalo trazit krivca??
Ovo sad je situacija koja je nepoznanica. 4 mjedeca se nije igrao fudbal a prije toga samo 3 takmicarske tekme i 2.5 mjeseca pauze. Ove ozljede su sasvim normalne nakon toliko pauze i kako pise raja nije uopste opasna ozljeda. Jedno su zategnuca misica na pocetku priprema, istezanje misica i sl. a sasvim drugo kada poslije 5-6 utakmica takmicarskih imas pola tima u bolnici kao sto smo mi bili bez npr 3 najbolja igraca tatar-rahman-ahmet
Samo nek nam Sušić bude zdrav i dovoljno je od prve utakmice.
Ok pobjeda, svakako da znači, dosta juniora osjetilo teren kako vidim, volio bih čut kako su se oni dokazali ako je neko gledao.
Sigurno je da je i igračima novina biti na terenu i drago mi je zbog njih što su se vratili onom što vole.
Ok pobjeda, svakako da znači, dosta juniora osjetilo teren kako vidim, volio bih čut kako su se oni dokazali ako je neko gledao.
Sigurno je da je i igračima novina biti na terenu i drago mi je zbog njih što su se vratili onom što vole.
Nije bio godinu ali je otjerao jeleskovica i sa svojim "strucnjacima" vodio pripreme kako je on mislio da treba.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Kurdic je bas jako i mocno izgledao,Zidan mada sam ga i prije nas gledao strasan talenat ima neki x faktor kao i Dzani,ubjedljivo dva najveca talenta sto se nase lige ticeharis004 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:41Samo nek nam Sušić bude zdrav i dovoljno je od prve utakmice.
-
- Kontakt:
Mi prošlo ljeto smo imali i puno manje igraca i brzo su došle jake utakmice Celtic i Bate. Oremuš nije ni bio s ekipom na pripremama povredio se, Pidro prije priprema, Ahmetovic i Rahmanovic su imali povrede slicne danasnjoj Sučića i to je bilo to nismo imali klupe morali u vezu Mustafic i Djokanovic. Mislim da je bolja ova situacija kad igramo Europu u augustu nego kao prošle sezone pocetkom jula odma najteze utakmice.
Pidro, Bešić, Imamović ?zagor1987 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:45Kurdic je bas jako i mocno izgledao,Zidan mada sam ga i prije nas gledao strasan talenat ima neki x faktor kao i Dzani,ubjedljivo dva najveca talenta sto se nase lige ticeharis004 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:41Samo nek nam Sušić bude zdrav i dovoljno je od prve utakmice.
Imamović me najviše zanima kako se dokazao, bio je kapiten u juniorima, pa eto ako je neko gledao utakmicu nek podjeli zapažanja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Besic solidan,i fina je to zamjena
Imamovic mi je takodjer fino odigrao i nadam se da ce SŠ racunati na njega
Benjo standardno zabija,nista novo
Rahman OK
Pidro je isto fino odigrao,imao je dobrih prodora i samo jednom je loptu izgubio.Momak nije odigrao tekmu godinu i 2 mjeseca,i mene je odusevio
Vladan i Džafa su mogli sjesti i gledati livestream na mobitelu
Sabanovic je isto bio solidan,pa cemo vidjeti jel moze da se izbori za prvi tim
Oremusa ono sto sam mali upratio je bio dobar
Susica ne mogu procjeniti jer je bio bas kratko na terenu
Djokanovic mozda malo ispod ocekivanoga,ali nije katastrofalan bio
Sve u svemu,ne mozemo nikome zamjeriti jer je ovo tekma nakon 4 mjeseca
Inace,kada ce potpisati zvanicno Admir Kozlic?

Rahman OK
Pidro je isto fino odigrao,imao je dobrih prodora i samo jednom je loptu izgubio.Momak nije odigrao tekmu godinu i 2 mjeseca,i mene je odusevio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
besic je mali zvijerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:49Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Rahman OK
znam momak licno iz ilijas
biti ce od njega dobar stoper

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zanimljivo da su Kurdic i Besic iste visine,1.85RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53besic je mali zvijerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:49Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Rahman OK
biti ce od njega dobar stoper![]()
Iskreno ova ekipa moze proci i bez novog desnog beka
Treba nam samo napadac,i to je to
Bek ako naidje neki bas dobar,ako ne,uredu je
-
- Kontakt:
RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53
besic je mali zvijer
Hoce aBd .

- RajaBa1983
- Kontakt:
Mora drug mi iz ilijas svi znamo igrati footballSamozdravlje je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:56RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53
besic je mali zvijer
Hoce aBd .![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Na cast onome ko je stavio Tina danas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, N3R3D, riki46 i 64 gosta.