Ihh kad sam i ja to govorio ali teško je raji objasnit, jer neko gleda nekim drugim očima. Seid dobar vrijedan momak, ali mi ćemo mu biti vrhunac karijere.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Samo malo sarkazmaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 jul 2020, 10:52Kakve veze imaju bijeli bar i cemalovici sa ovim sto sam napisao, kome su oni vise interesantnijolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:58Jos jedan dudlač iz bijelog bara. Ko smije da dira u Bobu i Zvonu

-
- Kontakt:
Ma znam, ne mislim nista lose nego ih ne trebamo spominjati vise nikako, ko im **** mater, samo nek su sto dalje od svetinje i oni i nadam se spomenuta dvojica u postu iznadjolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 13:12Samo malo sarkazmaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 jul 2020, 10:52Kakve veze imaju bijeli bar i cemalovici sa ovim sto sam napisao, kome su oni vise interesantnijolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:58Jos jedan dudlač iz bijelog bara. Ko smije da dira u Bobu i ZvonuNišta lično brato

Forzza Velez
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Ma glup je ispao skroz.Igrac si pod ugovorom,a navodno si se povrijedio na terminu,i to na umjetnoj travi.Jbmu maler,zna koliko svi ocekujemo od njega,a ponasa se krajnje neozbiljno.jolejolemusamusa je napisao/la: ↑06 jul 2020, 07:56Davno sam ovo rekao.. profesionalni fudbal i tvrde podloge ...dzelllo je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:12Bitno je da kralj igra lopte na terminima.Rijecima ne mogu opisati koliko sam razocaran u njega.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2020, 01:00Seid se ponovo povrijedio, 6 mjeseci - out. Prije nove godine nema povratka..
lezVe do bagro
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
-
- Kontakt:
60 članskih i 5 sezonskih karata otputovalo na Ilidžu.
Ja nemam komentara, svaka cast nasim Rođenim sa Ilidže, ovo može malo koji klub

Ja nemam komentara, svaka cast nasim Rođenim sa Ilidže, ovo može malo koji klub

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Čisto sumnjam, volio bih da idu ali znaš i sam da ih nisu poveli nikada do sada pa sumnjam da će i ovaj put.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Kako nisu mlm te prosle god u tarcinu bili snimali,pa su nam nesto i iz turske snimali koda je problem na kupres oticManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 jul 2020, 18:46Čisto sumnjam, volio bih da idu ali znaš i sam da ih nisu poveli nikada do sada pa sumnjam da će i ovaj put.
RA Ilidza polala snažnu poruku svim veležovcima na dunjaluju. Svi volimo naš Velež samo malo organizacije po ostalim grupama na raznim mrežama.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 jul 2020, 16:1060 članskih i 5 sezonskih karata otputovalo na Ilidžu.
Ja nemam komentara, svaka cast nasim Rođenim sa Ilidže, ovo može malo koji klub![]()
![]()
Sjajan je osjećaj osjetiti se korisnim svom klubu, žao mi ovih drugih tzv navijača drugih klubova, niko qrcem ne mrda a drže vazove po forumima i portalima, reko bi čovjek sve sami doktori sporta i sportskog menadzmenta.
FV
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
- Kontakt:

Otići će jedan dan priprema najvjerovatnije da snime uslove, kako teku pripreme i biti ce nesto slicno kao što je bilo u Tarčinu.FSB je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:39Mostarac45 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 19:02Kako nisu mlm te prosle god u tarcinu bili snimali,pa su nam nesto i iz turske snimali koda je problem na kupres oticManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 jul 2020, 18:46
Čisto sumnjam, volio bih da idu ali znaš i sam da ih nisu poveli nikada do sada pa sumnjam da će i ovaj put.
Velež TV je bila u Tarčinu i napravila je jednu veću reportažu.
Što se Turske tiče, igrači i stručni štab su snimali sami sebe mobitelom pa su slali preko interneta da se montira.
Ti si naša ljubav jedina!
Manevu izgleda propao transfer, zvao nas ali sad je malo drugacija situacija, doveli smo stopera
jbg Kosta

Ako ima istine u ovome napisanom, onda ga treba pod hitno vratit ali i nedat mu onoliko koliko se nudilo na kraju pregovora. Makedonski dvojac bi nas u najmanju ruku odveo u Evropu, s tim da bi morali pronači mladjeg i stabilnog golmana. Zvoniću se zahvalit za sve učinjenom, jer u poznim godinama i okreče se sporije od tenka.
-
- Kontakt:
Potpisujem sve od A do Ž.Haroni je napisao/la: ↑09 jul 2020, 08:47Ako ima istine u ovome napisanom, onda ga treba pod hitno vratit ali i nedat mu onoliko koliko se nudilo na kraju pregovora. Makedonski dvojac bi nas u najmanju ruku odveo u Evropu, s tim da bi morali pronači mladjeg i stabilnog golmana. Zvoniću se zahvalit za sve učinjenom, jer u poznim godinama i okreče se sporije od tenka.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ako se Manev kojim slucajem vrati, evropa je zagarantovana, u to sam siguran.
Nisam nesto optimistican sa ovom obranom trenutno.
Nisam nesto optimistican sa ovom obranom trenutno.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Zivim za dan kad cu zvonica na klupi vidit
-
- Kontakt:
Neće ga vratiti.Onog momenta kad je odustao od naših uslova je prekrižen.Mi smo već prije 7 dana dogovorili ovog drugog momka.Šteta jeste ali težimo da budemo ozbiljan klub, tu moraš imati čvrst stav.Mada mislim da on može igrati u bilo kojem klubu u PL i naći će brzo agažman.
P.S. Manev je strašan igrač i pravi profesionalac ali mu je menadžerica seronja teški.On je bio usmeno sa nama dogovorio produženje ali kad je ona došla sve se zakomplikovalo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Tako je kad polete za parama pa se zajebu i onda bi nazad. Jbg druze necemo se mi teliti oko tebe 2 mjeseca. Dobio je ekstra uslove nije prihvatio. Proso voz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.