čak se i priglupi Nurkić navukao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za njemacki savladat ti je najbolje aktivno se okruzit sadrzajem na njemackom. Imas na youtube mini-seriju za pocetnicki nivo, gledaj sadrzaje sa titlom na njemackom, slusaj muziku i uci tekst (i izgovaranje), zaprati neke njemacke stranice na instagramu itd.
Realno šuknuo joj je Nurkić, kulturno .
Samo joj digo popularnost jos vise
Hvala ti što si mi pare napravio
jel to ona Ivana Marić što je nekad pjevala u Feminnemu?
Jesi igro na Tottenham? U zadnjih 15 tekmi nisu gubili od Evertona. Ekipa koja im najbolje lezi u ligi.
Bukvalno između njih i Sociedada birao i tvoje pisanje od sinoc mi u glavi ostalo dodao Sevillu uz Werder x2 isto ništa previše 150 marki tako da potrosit 100 sutra 50 u promet imam dogovor svakako.
Nije ta .jolicnikola je napisao/la: ↑07 jul 2020, 01:00jel to ona Ivana Marić što je nekad pjevala u Feminnemu?
Džaba buraz , mediji su tako napravili kroz čitav rat i poslije rata imaju samo svoju stranu viđenja kao dorati ...
onda hvala bogu, već sam se bio zabrinuo da je ona pala tako niskobombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 10:13Nije ta .jolicnikola je napisao/la: ↑07 jul 2020, 01:00jel to ona Ivana Marić što je nekad pjevala u Feminnemu?
❤ ❤ i jedna ljubav .jolicnikola je napisao/la: ↑07 jul 2020, 10:21onda hvala bogu, već sam se bio zabrinuo da je ona pala tako niskobombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 10:13Nije ta .jolicnikola je napisao/la: ↑07 jul 2020, 01:00
jel to ona Ivana Marić što je nekad pjevala u Feminnemu?
Svako historiju tumači kako mu odgovara. Kad vidiš reportažu iz BGa Ugroženo Srpstvo u Bijeljini u aprilu devedesdruge, stvaraš nerealnu sliku o ratu u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.