Masku na otvorenom prostoru nosi , kakvo medijsko silovanje u mozak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Masku na otvorenom prostoru nosi , kakvo medijsko silovanje u mozak
Ja kad popijem redbul Felix je za mene pi dim on skoci sa 39 ja 93 kilometra...bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 12:57
Ne znam da li Husika i on misle na iste gljive ...
Od Spida ili ti spadnu oci ili zubi nesto mora
Ja ih ne prodajem, zena ih izmixa za DJ pultom i odmah idu u produkciju(jelo)...stb je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:49Ja se sjecam kao manji da smo mi kao djeca svaki dan brali, dolazio covjek svaku noc otkupljivao. Po danu naberes, prodas i onda se navecer gotivis jer ako pare doneses kuci uzet ce ti ih mater.
Lisicarke su meni najukusnije, jedan od ljepsih doručaka.
Ima li ih gdje u Sarajevu kupiti svjeze ubranih?
Ti reče neki dan kod tebe N1 na unlike ? Šta je sad ?
Svi su mi na unlike mediji od neki dan, dijele liveprenose svi po grupama pa mi izbaci..bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2020, 22:40Ti reče neki dan kod tebe N1 na unlike ? Šta je sad ?
On ako ima 10% u Srbiji hebi mi sve...
Dobro Hus ,iskreno mogu se i ovdje sloziti !
Vjerovtno ne bi bilo ovakve reakcije da se kroz par sati skupi desetak hiljada ljudi spremnih na sukob sa policijom, ali opet, mislim da nasi političari nisu 100% sigurni u to i nece smjeti rizikovati! Vjeruj mi, nasim nije svejedno kada se bilo gdje u regiji odrzavaju protesti, jer oni o tome promisljaju iz svoje pozicje u smislu "šta ako i kod mene se ovo dogodi". Oni na verbalnom nivou mogu biti u sukobu sa Vučićem, ali sam siguran da navijaju da Vucic sto prije ugasi ove proteste, iako ga u medijima "nepodnose".
❤Husika je napisao/la: ↑07 jul 2020, 22:35Ja kad popijem redbul Felix je za mene pi dim on skoci sa 39 ja 93 kilometra...![]()
----------------------------------
MIslimo na slicne![]()
Ihihihihi Ka de se Husika prodrmamavao svim i svacim LoLOd Spida ili ti spadnu oci ili zubi nesto mora![]()
![]()
Jel ovo odmah preko puta nove godine kod betonskog drveta?Ja ih ne prodajem, zena ih izmixa za DJ pultom i odmah idu u produkciju(jelo)...stb je napisao/la: ↑07 jul 2020, 16:49Ja se sjecam kao manji da smo mi kao djeca svaki dan brali, dolazio covjek svaku noc otkupljivao. Po danu naberes, prodas i onda se navecer gotivis jer ako pare doneses kuci uzet ce ti ih mater.
Lisicarke su meni najukusnije, jedan od ljepsih doručaka.
Ima li ih gdje u Sarajevu kupiti svjeze ubranih?
Za Lisicarke se slazemo zaista jedinstvena gljiva po svemu je vrh, nije joj ni Vrganj ravan, predobra gljiva...
Za te pijace u Sa ne znam, sumnjam da od ovih bobicara iko ide na pijacu a pogotovo da ih moze prepoznati
Malo prije ja iz Sume, nabrao ovo, i jos svukao flasu vina uz masakr komaraca i cvkut ptica i nesto svjezijem vjetru;
Naletim i na tresnju, svijenula se naberem i njih jednu kilu(sijerak sad mezim i Tresnje uz drugu flasu vina)
Naletim danas na akciji neko Rubinovo vino za 3,5 km a inace je 5,5-6 KM reko da ustedim i uzmem dvije flase potrefim jednu koja je na akciji a drugu po punoj cijeni(Grasevina qurac moj sve isto samo druga cijena)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.