Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
bio tad Mario Gomez koji je ipak u svom prajmu bolji igrac od naseg Edina nazalost, tako da bi ga ista sudbina zadesila da bude 2,3 opcija u napadu ko pizzaro 

Gomez nikada nije bio bolji od Džeke i te price su samo zato sto je on svabski reprezentativac...isto kao sto nikad nisam mogao objasniti navijačima Arsenala da je Dzeko klasa za Girouda, ali toboze ovaj je Francuz.
Da je Dzeko dosao u Bayern bio bi prvi izbor.
Da je Dzeko dosao u Bayern bio bi prvi izbor.
Ne treba uzimati za ozbiljno misljenje od tipa koji svakodnevno pljuje po Pjanicu i koji kaze da on nije ni medju 15 najboljih veznjaka svijeta.
ni od lika koji se predstavlja za vjernika najveceg kova, a psuje ko kočijaš 

Lik za cetri mjeseca napucao preko 2000 komentara. Moze samo valjati glupost nista vise.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
SiamoNoi je napisao/la: ↑27 nov 2019, 23:25Eh,prošla je neka trećina sezone otprilike pa da stavimo malo na papir.Serie A i Europa.Dzeko 7 golova u 1409 minuta,Lautaro 11 u 1311.
Znamo svi tko je šta pisao ovo ljeto.Nema potrebe da izvlačimo postove jer se nećete dobro provesti s obzirom kakve idiotarije ste pojedini pisali.
Sportski pozdrav
A ovaj je do sad sigurno vec nacuo negdje o kome se radi.
Kako tamo ?
Nemoj ga prozivati sto je malo uranio, poletio...kako god...inace je znalac 
Necemo uzimati u obzir da jedan od njih igra u raspaloj ekipi i sam protiv odbrane a da drugi ima pomoćnika u napadu koji mu itekako pomaze i otvara prostor, olaksava...uz to u jacem timu igra.
Mislim....smijesno.

Necemo uzimati u obzir da jedan od njih igra u raspaloj ekipi i sam protiv odbrane a da drugi ima pomoćnika u napadu koji mu itekako pomaze i otvara prostor, olaksava...uz to u jacem timu igra.
Mislim....smijesno.

Profilom slicni ili skoro isti tip igraca, samo sto je Džeko kompletniji od obojice. Lijeva, desna noga, igra ledjima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Goalgetter
- Kontakt:
Respekt prema Gomezu u prajmu, jer je bio odlican igrac, ali ne moze u istu recenicu sa Dzekom.
wtf, Cavani se povezuje sa Romom
Stvar je tu jasna, onda bi put za Torino (ne baš realno) ili Milano (realnije) bio raskrčen
Mada, ne mogu povjerovati u taj trač, čuj Cavani u Romi, to nema nikakvog smisla.

Stvar je tu jasna, onda bi put za Torino (ne baš realno) ili Milano (realnije) bio raskrčen

Mada, ne mogu povjerovati u taj trač, čuj Cavani u Romi, to nema nikakvog smisla.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma bolji je i Shola Ameobi od Dzeke da se ne lazemo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sama činjenica koliko Džeko traje i kako traje, odnosno koliko dobro konstantno igra, dovoljno govori koliko je bolji od Gomeza. Gotovo da su generacija, a Gomez igra u cvajti i evo završava karijeru, smiješna su ta poređenja. Isto tako poređenja sa Mandzukicem, gdje je on sad, a gdje Dzeko.
Edin treba i smije da se poredi samo sa napadačima svjetske klase, odnosno ravnim njemu (Lewa, Suarez, Benz, Cavani...). (My opinion)
Edin treba i smije da se poredi samo sa napadačima svjetske klase, odnosno ravnim njemu (Lewa, Suarez, Benz, Cavani...). (My opinion)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Idi u Juve u Torino mole te navijaci fino. Ako odes u Torino vodimo te u Kino. Predji tamo da negledamo Romu samo. Imam dobrog komsiju cigu sa Juvetom ces osvojit ligu.Ima i dobra kona osvojices i ligu sampiona.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva je svrha ovog sto je Fonseca stavio Cristantea ko stopera?
Lik na klupi ima Fazia, Zappacostu koji je bek i Cetina koji je stoper i on stavi čistog veznjaka da mu igra stopera.
What???
What???
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jao ove Rome mamma mia. Što je najgore vidi se da su tehnički, fizički, taktički bolji od ove Parme na terenu, al gube. Hajmo Džeko 2 gola.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Puno trenera fura ovo 3-2-4-1, 3-5-2, 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.