Ako ne možemo barem 2000 komada kupiti jbm ja nas.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:48https://ibb.co/2kHPR1Ssviunapad1010 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:43Nemam pojma bgm i ja bi volio znati kako napreduje prodaja. Nadam se da ćemo podržati maksimalno ovo bio bi red. Cijena je prihvatljiva po meni.
Ja svoje odradio, nadam se da cemo dostici broj od 1000 komada. Iskreno se nadam da ce i privatnici i firme pogurati!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mali je odlican golman,ima sve predispozicije od visine,lucidnosti,refleksa itd.Iznenadio sam se kad su sisojini doveli iz Zelje mladog golmana a imali Eldina.Nesto tu drugo nije uredu.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:52Talentovani golman Tuzla Cityja Eldin Delalić, svoju karijeru će nastaviti u tuzlanskoj Slobodi, saznaje portal ****.
Delalić je jedan od najtalentovanijih omladinskih golmana u zemlji rođen 2003.godine. Omladinski je reprezentativac BiH, a u Tuzla Cityju je odrađivao treninge i sa prvotimcima.
Ranija praksa je bila da igrači iz Slobode zbog boljih uslova odlaze u Tuzla City.
Clanska se mora kupiti a i promovisati gdje se stigne jer sa ovim clanskim se trasira put za bolju buducnost naseg kluba.Sama dijaspora moze kupiti 1000 clanskih a mi ovdje trebali bi 2000.
- Beduin
- Kontakt:
Kad cujem kako i zasto je Said otisao, a vidim da i druge otpustaju tek tako, ocito da i tamo svakakvi vjetrovi pusu. Nista novo za nasu ligu i mentalitet.
Menadzerska nam je liga, nepotizam i veze vladaju svugdje, tako da me nista ne cudi.
Nego, hajde halalite 25KM i svi postanimo clanovi kluba, toliko smo trazili te clanske i vrijeme je da se i uzmu.
Menadzerska nam je liga, nepotizam i veze vladaju svugdje, tako da me nista ne cudi.
Nego, hajde halalite 25KM i svi postanimo clanovi kluba, toliko smo trazili te clanske i vrijeme je da se i uzmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne svidja mi se nikako sto su nam rezervni stoperi haman Karlos i Sale. Bedem. Što vratiše ovog prvog nije mi jasno, a čini se da je krenulo zadovoljavanje svacijih interesa.
Niko, niko, samo Sloboda
Gledam ostale ekipe otisle na pripreme Kupres Vlasic Stanisici Zlatibor , samo se nasi u Bukinju pripremaju

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nije problem gdje se trenira, problem je ko ih trenira.....Treniralo se prije po Ilincici, Muskoj vodi pa bili u top ekipama u ex YU.....
🔴⚫️
Tu polazemo svoj test.Beduin je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:15Kad cujem kako i zasto je Said otisao, a vidim da i druge otpustaju tek tako, ocito da i tamo svakakvi vjetrovi pusu. Nista novo za nasu ligu i mentalitet.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Kad je naredna prijateljska?
Sarajevo u butmiru ja mislim u srijedu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Eh sad da se radi... 

Jedan grad, jedna ljubav!
A sta to da se radi,ne razumijemo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
A zovu ga opet da radi dzabe, prikljuci se Mramore zbog nas makar malo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jos jedan lijep dan bez pojacanja 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Koliko smo organizovani da kupujemo clanske i sezonske, kad bismo skupljali i za Mramora ne bi momak imao ni za lizala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tacno

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zasto se ne stavi na zvanicnu broj prodatih clanskih karata, kao npr sto Zeljeznicar, Sarajevo, Velez rade? Bas bi lijepo bilo pratiti taj broj, a da li ce biti sta za fan shop, hoce li se makar moci kupiti novi dres, da i na taj nacin pomognemo klubu?
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno Husara nešto zafrkao.hondas je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:08Mali je odlican golman,ima sve predispozicije od visine,lucidnosti,refleksa itd.Iznenadio sam se kad su sisojini doveli iz Zelje mladog golmana a imali Eldina.Nesto tu drugo nije uredu.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:52Talentovani golman Tuzla Cityja Eldin Delalić, svoju karijeru će nastaviti u tuzlanskoj Slobodi, saznaje portal ****.
Delalić je jedan od najtalentovanijih omladinskih golmana u zemlji rođen 2003.godine. Omladinski je reprezentativac BiH, a u Tuzla Cityju je odrađivao treninge i sa prvotimcima.
Ranija praksa je bila da igrači iz Slobode zbog boljih uslova odlaze u Tuzla City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.