FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Clanska se mora kupiti a i promovisati gdje se stigne jer sa ovim clanskim se trasira put za bolju buducnost naseg kluba.Sama dijaspora moze kupiti 1000 clanskih a mi ovdje trebali bi 2000.
- Beduin
- Kontakt:
Kad cujem kako i zasto je Said otisao, a vidim da i druge otpustaju tek tako, ocito da i tamo svakakvi vjetrovi pusu. Nista novo za nasu ligu i mentalitet.
Menadzerska nam je liga, nepotizam i veze vladaju svugdje, tako da me nista ne cudi.
Nego, hajde halalite 25KM i svi postanimo clanovi kluba, toliko smo trazili te clanske i vrijeme je da se i uzmu.
Menadzerska nam je liga, nepotizam i veze vladaju svugdje, tako da me nista ne cudi.
Nego, hajde halalite 25KM i svi postanimo clanovi kluba, toliko smo trazili te clanske i vrijeme je da se i uzmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne svidja mi se nikako sto su nam rezervni stoperi haman Karlos i Sale. Bedem. Što vratiše ovog prvog nije mi jasno, a čini se da je krenulo zadovoljavanje svacijih interesa.
Niko, niko, samo Sloboda
Gledam ostale ekipe otisle na pripreme Kupres Vlasic Stanisici Zlatibor , samo se nasi u Bukinju pripremaju
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nije problem gdje se trenira, problem je ko ih trenira.....Treniralo se prije po Ilincici, Muskoj vodi pa bili u top ekipama u ex YU.....
Tu polazemo svoj test.Beduin je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:15Kad cujem kako i zasto je Said otisao, a vidim da i druge otpustaju tek tako, ocito da i tamo svakakvi vjetrovi pusu. Nista novo za nasu ligu i mentalitet.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ASD
- Kontakt:
Kad je naredna prijateljska?
Sarajevo u butmiru ja mislim u srijedu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Eh sad da se radi... 
Jedan grad, jedna ljubav!
A sta to da se radi,ne razumijemo
A zovu ga opet da radi dzabe, prikljuci se Mramore zbog nas makar malo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jos jedan lijep dan bez pojacanja 
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Beduin
- Kontakt:
Koliko smo organizovani da kupujemo clanske i sezonske, kad bismo skupljali i za Mramora ne bi momak imao ni za lizala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tacno
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Zasto se ne stavi na zvanicnu broj prodatih clanskih karata, kao npr sto Zeljeznicar, Sarajevo, Velez rade? Bas bi lijepo bilo pratiti taj broj, a da li ce biti sta za fan shop, hoce li se makar moci kupiti novi dres, da i na taj nacin pomognemo klubu?
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno Husara nešto zafrkao.hondas je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:08Mali je odlican golman,ima sve predispozicije od visine,lucidnosti,refleksa itd.Iznenadio sam se kad su sisojini doveli iz Zelje mladog golmana a imali Eldina.Nesto tu drugo nije uredu.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:52Talentovani golman Tuzla Cityja Eldin Delalić, svoju karijeru će nastaviti u tuzlanskoj Slobodi, saznaje portal ****.
Delalić je jedan od najtalentovanijih omladinskih golmana u zemlji rođen 2003.godine. Omladinski je reprezentativac BiH, a u Tuzla Cityju je odrađivao treninge i sa prvotimcima.
Ranija praksa je bila da igrači iz Slobode zbog boljih uslova odlaze u Tuzla City.
Joj ljudi dolazi kod nas zato sto u Slobodi ima bolje trener golmana Dedic i sto ce prije kod nas dobiti sansu. Cim se malo afirmise i zaigra za prvu ekipu prvi prelazni rok ode kod komisija , ko to ne vidi taj je corav !ASD je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:09Vjerovatno Husara nešto zafrkao.hondas je napisao/la: ↑09 jul 2020, 09:08Mali je odlican golman,ima sve predispozicije od visine,lucidnosti,refleksa itd.Iznenadio sam se kad su sisojini doveli iz Zelje mladog golmana a imali Eldina.Nesto tu drugo nije uredu.Skojevska je napisao/la: ↑08 jul 2020, 22:52Talentovani golman Tuzla Cityja Eldin Delalić, svoju karijeru će nastaviti u tuzlanskoj Slobodi, saznaje portal ****.
Delalić je jedan od najtalentovanijih omladinskih golmana u zemlji rođen 2003.godine. Omladinski je reprezentativac BiH, a u Tuzla Cityju je odrađivao treninge i sa prvotimcima.
Ranija praksa je bila da igrači iz Slobode zbog boljih uslova odlaze u Tuzla City.
Mi mozemo zadrzati nasu djecu koja imaju ljubav prema klubu , a ovaj kako vidim i nije iz Tuzle vjerujte mi da Sloboda od tog momka nece marke zaraditi nazalost
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Slobodaszasvavremena
- Kontakt:
Vjerovatno taj momak i nece vidjet gola u juniorima kada krene sezona a kamoli prismrdit prvom timuSlobodas je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:16Joj ljudi dolazi kod nas zato sto u Slobodi ima bolje trener golmana Dedic i sto ce prije kod nas dobiti sansu. Cim se malo afirmise i zaigra za prvu ekipu prvi prelazni rok ode kod komisija , ko to ne vidi taj je corav !![]()
Mi mozemo zadrzati nasu djecu koja imaju ljubav prema klubu , a ovaj kako vidim i nije iz Tuzle vjerujte mi da Sloboda od tog momka nece marke zaraditi nazalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.