Neke ekipe nisu imale uslove, druge nisu imale novac, a oni imaju oboje i eliminacijom doslo do njih.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zukorlic nije srbijanac,vec najjaci bosnjacki intelektualac i jedini predvodnik nasega naroda.
Danas objavljena komplet sezona 20/21 SuperligeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2020, 15:14Obavezno ispratitiFoSte95 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 15:00CZV-NP prva utakmica u sezoniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2020, 14:42
Ako im treba golman,treba im Šahinovića poslati
Mozda i Imamovica![]()
(Ako je istina)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odmah prvu tekmu da Skorin pulen ih sve raznese u duelu,a Resic da ih baci po cevape
Kad krece njihova liga?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
New Shoping se opasno pojačava.
Mogli bi Kurdić, Resić i Mustafić, zajedno sa Pidrom, Salčinom i Kovačevićem biti kostur FKS u bliskoj budućnosti.
Mogli bi Kurdić, Resić i Mustafić, zajedno sa Pidrom, Salčinom i Kovačevićem biti kostur FKS u bliskoj budućnosti.
Uh treba jasta,pogotovo na ovim prostorima.
Ne treba, kumašine. Nema tu nafake ni berićeta. Narod mora imati jake pojedince; naučnike, pisce, sportiste i sl. Kakve hodže, popovi, qrcipalci...Hordas84 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:58Uh treba jasta,pogotovo na ovim prostorima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Puna podrska politici Kluba i Upravi. Profesionalci su i znaju puno bolje o kvalitetu i potencijalu mladih igraca.Ono sto je meni bitno je:
-Zasto se Dizdarevicu,Salcinu i Besicu ne produzavaju ugovori. Da li je do menadzera ili igraca. To bi bilo vece pojacanje od svih pominjanih kapitalaca?
-Zasto Mustaficu,Resicu i Kurdicu nisu produzeni ugovori prije posudbe? Mozda ovi iz Slovana ne bi ni razmatrali posudbu Mustafica da je imao ugovr 5g.
-Ok su u ovom trenutku posudbe od 6mj., mislim da od zimskog prelaznog roka s tom praksom treba prekinuti.
-Iz 1000 razloga nam je sljedeca Titula vazna i nadam se da cemo se vidjeti pred VV.
-Zasto se Dizdarevicu,Salcinu i Besicu ne produzavaju ugovori. Da li je do menadzera ili igraca. To bi bilo vece pojacanje od svih pominjanih kapitalaca?
-Zasto Mustaficu,Resicu i Kurdicu nisu produzeni ugovori prije posudbe? Mozda ovi iz Slovana ne bi ni razmatrali posudbu Mustafica da je imao ugovr 5g.
-Ok su u ovom trenutku posudbe od 6mj., mislim da od zimskog prelaznog roka s tom praksom treba prekinuti.
-Iz 1000 razloga nam je sljedeca Titula vazna i nadam se da cemo se vidjeti pred VV.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
-
belosevic28
- Kontakt:
A mozda treba fasiste i nacionaliste odstraniti sa foruma. Mozda...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da će se to desiti u što skorije vrijeme, produžavanje ugovora.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:05Puna podrska politici Kluba i Upravi. Profesionalci su i znaju puno bolje o kvalitetu i potencijalu mladih igraca.Ono sto je meni bitno je:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne bi troje ostalo. Ti bi prvi letio, ka'no soko tica.belosevic28 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:08A mozda treba fasiste i nacionaliste odstraniti sa foruma. Mozda...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
Druze moj Zukorlic je akademik.Ne treba dalje pojasnjavati.Biti akademik je plafon plafona u nauci.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:02Ne treba, kumašine. Nema tu nafake ni berićeta. Narod mora imati jake pojedince; naučnike, pisce, sportiste i sl. Kakve hodže, popovi, qrcipalci...
-
belosevic28
- Kontakt:
Tezi ste od 93. da izvine Hrabri.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TheNorthFace
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!

Inače knjiga Drevna Bosna mu je baš načuna
Zadnja izmjena: TheNorthFace, dana/u 10 jul 2020, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Na FB stranici FK Sarajevo izbacili sliku sa natpisom,koji je ovo "misteriozni"igrač na slici.Slika mi baca na Mersu,ili je možda neki novi igrac???
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Hordas84 da ti nisi iz Zivinica/Djurdjevika? Ja sam upoznao samo jednog covjeka koji gotivi ovog Zukorlica, zato pitam 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Braachuka, InatSilniBosanski i 26 gostiju.