Odmah prvu tekmu da Skorin pulen ih sve raznese u duelu,a Resic da ih baci po cevape

Kad krece njihova liga?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odmah prvu tekmu da Skorin pulen ih sve raznese u duelu,a Resic da ih baci po cevape
Uh treba jasta,pogotovo na ovim prostorima.
Ne treba, kumašine. Nema tu nafake ni berićeta. Narod mora imati jake pojedince; naučnike, pisce, sportiste i sl. Kakve hodže, popovi, qrcipalci...Hordas84 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 16:58Uh treba jasta,pogotovo na ovim prostorima.
A mozda treba fasiste i nacionaliste odstraniti sa foruma. Mozda...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
Nadam se da će se to desiti u što skorije vrijeme, produžavanje ugovora.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:05Puna podrska politici Kluba i Upravi. Profesionalci su i znaju puno bolje o kvalitetu i potencijalu mladih igraca.Ono sto je meni bitno je:
-Zasto se Dizdarevicu,Salcinu i Besicu ne produzavaju ugovori. Da li je do menadzera ili igraca. To bi bilo vece pojacanje od svih pominjanih kapitalaca?
-Zasto Mustaficu,Resicu i Kurdicu nisu produzeni ugovori prije posudbe? Mozda ovi iz Slovana ne bi ni razmatrali posudbu Mustafica da je imao ugovr 5g.
-Ok su u ovom trenutku posudbe od 6mj., mislim da od zimskog prelaznog roka s tom praksom treba prekinuti.
-Iz 1000 razloga nam je sljedeca Titula vazna i nadam se da cemo se vidjeti pred VV.
Ne bi troje ostalo. Ti bi prvi letio, ka'no soko tica.belosevic28 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:08A mozda treba fasiste i nacionaliste odstraniti sa foruma. Mozda...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
Druze moj Zukorlic je akademik.Ne treba dalje pojasnjavati.Biti akademik je plafon plafona u nauci.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:02Ne treba, kumašine. Nema tu nafake ni berićeta. Narod mora imati jake pojedince; naučnike, pisce, sportiste i sl. Kakve hodže, popovi, qrcipalci...
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jul 2020, 17:07Možda treba osnovati podgrupu; Horde Zala Pazar.
Možda;
Samo fes - ništa zaar
Horde zala Novi Pazar!
Inače knjiga Drevna Bosna mu je baš načuna
Aaa oni su danas, pravo bi nam legla pobjeda jer su u prošloj od direktnih konkurenata popušili