Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 02:46

Polahko, ne saltaj te profile, zbunjujes me.
Sta ocekivati od pajsera koji gleda samo Liverpool pa je Pavarda stavio na stopersku poziciju. :kralj:
Drzavo!!

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 02:49

Trebao sam Alabu staviti koji je nekoliko utakmica odigrao kao stoper :clap:

Ali sta ocekivati od debila koji kaze da je Coutinho sve tekme odigrao na lijevom krilu u Bayernu. Tipicni lazov i seljacic bez svakodnevnog pristupa internetu koji i dalje pozicije igraca saznaje gledajuci top gol

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 02:51

Nadam se da takva fekalija ustane kada mi se obraca. :wave:

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 jul 2020, 02:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:
12 jul 2020, 02:36
Fowl95 je napisao/la:
12 jul 2020, 02:34
11 jul 2020, 23:52
Po cemu je to Liverpool bolji od Bayerna, ne kontam?
Jesil ti glup?
Je*o majku, nije ti dosta jedan profil :crazy:

Na pitanje se ne odgovara pitanjem tebra. Daj mi odgovor na moje pa cu ja tebi na tvoje.
Navijaš za Liverpool. Klub osvoji ligu nakon 30 godina. Klub osvoji ligu prvaka nakon 15 godina. Obara sve moguće rekorde. Skoro svi ga smatraju trenutno najboljim klubom u Europi i na kraju krajeva izbacio je tog istog Bayerna RUTINSKI prije godinu dana. Ti mene pitaš po čemu je to Liverpool bolji od Bayerna, sasvim legitimno je da te pitam jesil glup.
Let's talk about SIX baby!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 03:02

Tako objasnis, smatras da je Liverpool prosle sezone bio bolji od Bayerna i sve u najljepsem redu.
Nema potrebe za vrijedjanjem.
Ali eto, sam navodis period od 30 godina bez lige, 15 bez lige prvaka, a Bayern je u vrhu fudbala konstantno.
Dobro, izvini, pokazao si da vise volis Liverpool od mene. :salut:

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 03:03

Bayern u tom dvomecu nije stvorio sanse. Bukvalno. Jedini gol je autogol Matipa. Jos Van Dijka nije bilo u prvoj tekmi.

P.S. treba vratiti Solankea

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 03:04

Bravo Karks, slazem se, samo pisi ba sa jednog profila sta se saltas bezveze :beba:

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 03:09

Okej druze, samo nemoj prijetiti molim te. :salut:

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 jul 2020, 03:12

12 jul 2020, 03:02
Tako objasnis, smatras da je Liverpool prosle sezone bio bolji od Bayerna i sve u najljepsem redu.
Ali eto, sam navodis period od 30 godina bez lige, 15 bez lige prvaka, a Bayern je u vrhu fudbala konstantno.
Pričam ti o sadašnjosti. Imaš neki sindrom inferironosti, pa misliš da su svi bolji jer Liverpoola nije bilo u vrhu dugo vremena.
Ne smatram ja Liverpool najboljim na svijetu jer sam navijač, već jer su aktuelni prvaci Svijeta, Europe i Engleske.

Ne bih se ja triggerovo da si ti našo manu u nekom igraču s klupe, ali brate ti nađeš manu najstandardnijem igraču u ekipi, smatraš da je polovanj i da ga treba zamijeniti nekim Bayernovim igračem skroz drugog tipa (koji bi zapravo u ovom sistemu prije zamijenio Fabinha, al haj ti to probaj skontat) samo jer je produkt Barcine škole i ima taj tika-taka efekt na tebe.

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 12 jul 2020, 03:22

Ako hocemo klempu i naredne sezone treba dovesti klempu

slika
18+

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 10:08

Fowl95 je napisao/la:
12 jul 2020, 03:12
Pričam ti o sadašnjosti. Imaš neki sindrom inferironosti, pa misliš da su svi bolji jer Liverpoola nije bilo u vrhu dugo vremena.
Ne smatram ja Liverpool najboljim na svijetu jer sam navijač, već jer su aktuelni prvaci Svijeta, Europe i Engleske.

Ne bih se ja triggerovo da si ti našo manu u nekom igraču s klupe, ali brate ti nađeš manu najstandardnijem igraču u ekipi, smatraš da je polovanj i da ga treba zamijeniti nekim Bayernovim igračem skroz drugog tipa (koji bi zapravo u ovom sistemu prije zamijenio Fabinha, al haj ti to probaj skontat) samo jer je produkt Barcine škole i ima taj tika-taka efekt na tebe.
Ma kakva ti je to prica brate dragi?

Ja sam pitao po cemu smo to bolji od Bayerna, rekao si prosle sezone i sve okay. Nemam problem inferiornosti, nego imam problem realnosti. Mislim da su samo Real i Barcelona bolji od ovog giganta kada gledas ( deceniju, pa i vise ) unazad.
Prosle godine smo ubjedljivo najbolji bili na svijetu, igrom mozda i one godine kada smo u finalu izgubili od Real Madrida.

Druga stvar, uopste to nisam govorio za bilo kojeg naseg standardnog igraca, tipa Gini, nego sam samo rekao da neko ko ne prati fudbal moze reci kako Tiago Alcantara ne bi imao mjesta u Liverpoolu. ( imas i izjavu Kloppa iz 2019 sta misli o Tiagu ). Uzimam bezveze njega za primjer, jer se pominje, ali to je pozicija koja se mora pojacati. I opet ponavljam, Liverpool ne smije igrati sa Fabinhom, Wijnaldumom i Hendersonom u vezi, a da tu rotacije budu Keita i Ox koji se ne mogu sastati.
Druga stvar, najjaci nam je gegen presing, ali to prolazi samo kod ekipa koje nas napadaju. I tek kada se protivnicka ekipa povuce shvatis koliko imamo problema sa sredinom, pa ja mislim da se od gola Burnleya sredina skroz preskakala.

I onda se pitamo kako to da jedan Firmino 18, 19 ( nebitno ) utakmica ne zabije gol na Anfieldu.

Znaci, nema potrebe vise da vodimo polemiku oko ovoga i molim te da prestanemo da se citiramo i kvarimo ljudima temu.

Imas svoje misljenje, ja imam svoje i to je to.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 jul 2020, 12:35

12 jul 2020, 10:08
Fowl95 je napisao/la:
12 jul 2020, 03:12

Ma kakva ti je to prica brate dragi?

Ja sam pitao po cemu smo to bolji od Bayerna, rekao si prosle sezone i sve okay. Nemam problem inferiornosti, nego imam problem realnosti. Mislim da su samo Real i Barcelona bolji od ovog giganta kada gledas ( deceniju, pa i vise ) unazad.
Prosle godine smo ubjedljivo najbolji bili na svijetu, igrom mozda i one godine kada smo u finalu izgubili od Real Madrida.

Druga stvar, uopste to nisam govorio za bilo kojeg naseg standardnog igraca, tipa Gini, nego sam samo rekao da neko ko ne prati fudbal moze reci kako Tiago Alcantara ne bi imao mjesta u Liverpoolu. ( imas i izjavu Kloppa iz 2019 sta misli o Tiagu ). Uzimam bezveze njega za primjer, jer se pominje, ali to je pozicija koja se mora pojacati. I opet ponavljam, Liverpool ne smije igrati sa Fabinhom, Wijnaldumom i Hendersonom u vezi, a da tu rotacije budu Keita i Ox koji se ne mogu sastati.
Druga stvar, najjaci nam je gegen presing, ali to prolazi samo kod ekipa koje nas napadaju. I tek kada se protivnicka ekipa povuce shvatis koliko imamo problema sa sredinom, pa ja mislim da se od gola Burnleya sredina skroz preskakala.

I onda se pitamo kako to da jedan Firmino 18, 19 ( nebitno ) utakmica ne zabije gol na Anfieldu.

Znaci, nema potrebe vise da vodimo polemiku oko ovoga i molim te da prestanemo da se citiramo i kvarimo ljudima temu.

Imas svoje misljenje, ja imam svoje i to je to.
Ti stvarno misliš da je Liverpool sad ekspresno postao nebitan klub na Europskom nivou jer je ispao u osmini finala od Atletica? Bolan sljedeće sezone kad krene Liga prvaka, opet će Redsi biti prvi favoriti za naslov. Nema nikakve veze kontinueitet što ga ima Bayern s tim da je Liverpool trenutno najjači klub na svijetu. Zadnji put kad su se sastali, Bayern je bio underdog. Nije sigurno nakon godinu dana i Liverpoolove još bolje sezone, Bayern postao bolji klub.

Druga stvar, govorio si baš za Ginija da će ga Thiago zamijeniti i od tad kreće sva ova "rasprava". Nisam ti ja kriv što ne možeš skontat koliko Wijnaldum znači ovoj ekipi i šta sve pridonosi sistemu ili zašto lik igra svaku utakmicu (iako je prosječan igrač kojeg je Klopp učinio magično boljim :urnebes: )

Koja to ekipa u Premier ligi ne igra bunker protiv Liverpoola? Jučer je taj bunker probijen više puta, nije ti vezni red kriv kad Salah nema svoj dan, pa promaši par zicera.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 13:59

Klopp je od Großkreutza napravio igraca koji sada igra u trecoj Njemackoj ligi. Svaki igrac Liverpoola je 3x bolji od onoga kakvi su bili prije, da li je do sistema, do ovog, do onog, nebitno. Covjek je preporodio klub.
Pa ne mozes ti moje misljenje promijeniti, a to je da Tiago moze izbaciti svakog naseg veznjaka iz prve postave, isto kao sto ja tebe necu nazvati glupanom jer ne mislis tako.
Prelazni rok ce pokazati svoje, tj. Vidjet cemo kako Klopp razmislja.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2020, 14:20

Ekipa je osvojila što se sve moglo osvojiti i potpuno je logično da treba neko osvježenja i svježa krv, jednostavno je to tako generalno. Rijetke su momčadi koje će bez promjena dominirati duže vremena.

Pored toga, problem je i naša veza koja jest dobra, ali joj nedostaje nešto više da postane klasa više i to je realnost. Ne treba bježati od toga i zavaravati se da ne može bolje od ovog sad. Potreban je igrač koji može brzo razmišljati, prebaciti loptu. Keita je jučer par potencijalno sjajnih kontri uništi s šetkanjem s loptom na sredini terena dok je razmišljao šta će učiniti, sekund ili dva da je to brže uradio možda bi zabili gol i ne bi kiksali.

Ali, isto tako istina je da ekipe znaju kako dajemo golove iz takvih šansi i bolje se postavljaju u toj tranziciji. Mučimo se i s realizacijom uveliko i tu mora nešto da se promijeni. Kao da se izgubila mentalna povezanost između glavnog trojca.

Napadač i kreativni veznjak se moraju dovesti pod moranje i to treba da bude cilj uprave. Za mene je Alcantara dobro rješenje, no koji će napadač doći stvarno ne znam, niti mi neko pada na pamet. Werner je bio idealno rješenje, no nismo uspjeli. Origi jednostavno nema potreban kvalitet za ovaj nivo i to je tako, bez obzira na sve bitne golove koje je postigao.

Ali treba vjerovati u Kloppa i vjerujem da on zna šta i kako dalje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 jul 2020, 15:41

Manjak imamo napadača kvalitetnih a da su trenutno mladi u Europi kolektivno.Werner je bio idealan , ali ... Pada mi napamet Lautaro ali pitanje je takva tipa kako bi se kod nas uklopila.Neki spic pod must moramo dovesti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 12 jul 2020, 15:56

12 jul 2020, 13:59
Klopp je od Großkreutza napravio igraca koji sada igra u trecoj Njemackoj ligi. Svaki igrac Liverpoola je 3x bolji od onoga kakvi su bili prije, da li je do sistema, do ovog, do onog, nebitno. Covjek je preporodio klub.
Pa ne mozes ti moje misljenje promijeniti, a to je da Tiago moze izbaciti svakog naseg veznjaka iz prve postave, isto kao sto ja tebe necu nazvati glupanom jer ne mislis tako.
Prelazni rok ce pokazati svoje, tj. Vidjet cemo kako Klopp razmislja.
Napravio je i od Lewandowskog najbolju špicu. Nema nikakve veze Grosskreutz sa tvojim epohalnim nepoznavanjem fudbala.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 16:07

Hajde odabi pajseru, ne moras se sa dva profila javljati i podrzavati sam sebe u nebulozama koje pises.

Lautaro je ubica, ali mislim da ce ga prije Barcelona klepiti nego mi. Svi dobro znamo koliko nam je vazan bio Suarez, ovaj me strasno podsjeca na njega. Rano je jos suditi ali vjerujem da ce biti odlican napadac.
Je*o mater da je dovesti kako Cavania sezonu, dvije, bas bih volio da vidim kako bi se snasao. :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jul 2020, 17:15

Imas priliku uzeti jednog od najboljih veznjaka na svijetu za 30 miliona eura, bili bi budale da to ne uradimo, Lallanu zamijenis sa Thiagom :D

Jos kad bi Napoli zelio uzeti Lovrena, pa nekako pokupiti Koulibalya :pray:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2020, 18:29

Lovren osvojio ligu prvaka i Englesku premier ligu i ti bi ga mijenjao za Koulibalya. Sramota majke mi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2020, 21:19

ŠTA PIJE FORUM PUČANSTVO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 4 gosta.