FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti live prijenos utakmice ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sam ja bioVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:04Legle neke pare na račun,a pojma nemam od koga, pa pomalo ispitujem teren...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:58Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu![]()
![]()
![]()
Ja ti poslao pare da mi saljes info,a ti se usutio nigdje te
@MortemHZ hajde banaj ovog @Hordas84
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cim mi @Pantelija javi,saljem info,ne sekiraj se...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:07To sam ja bioVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:04Legle neke pare na račun,a pojma nemam od koga, pa pomalo ispitujem teren...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:58Jel se ovo meni cini ili je Vanja presao na Mortemovu stranu![]()
![]()
![]()
![]()
@MortemHZ hajde banaj ovog @Hordas84![]()
Jbga platio si posteno...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni vec Panto javio,samo pitanje je jel istina za onog spica?Za njega si negirao,za ostalu dvojicu nisi nista rekaoVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:10Cim mi @Pantelija javi,saljem info,ne sekiraj se...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:07To sam ja bio![]()
Jbga platio si posteno...![]()
Ja koliko znam sutnja aludira da je nesto tacno
Na tog spica ne računaj...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:13Meni vec Panto javio,samo pitanje je jel istina za onog spica?Za njega si negirao,za ostalu dvojicu nisi nista rekaoVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:10Cim mi @Pantelija javi,saljem info,ne sekiraj se...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:07
To sam ja bio![]()
Jbga platio si posteno...![]()
![]()
Od ovog ostatka Pantinih zelja,samo se pricalo sa jednim,ali ima otpora u vezi njega...
Znas na sta mislim...
Ima nas i Bosanacabordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:25:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E **** ja ti bezveze pp pisaoVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:17Na tog spica ne računaj...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:13Meni vec Panto javio,samo pitanje je jel istina za onog spica?Za njega si negirao,za ostalu dvojicu nisi nista rekao![]()
Od ovog ostatka Pantinih zelja,samo se pricalo sa jednim,ali ima otpora u vezi njega...
Znas na sta mislim...
Ma znam na koga mislis
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocekujem da niko danas nece prenositi. A mogu. Kad se sjetim kako su prenosili juniore i kadete prosle sezone na yt kanalu, cesto sam ih gledao.
Kvalitet slike bio odlican.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško.. mada kako vidim ss.ba radi dosta textualnih sa prijateljskih. Jučer su odradili Zrinjski i Borac, redovno rade želju i ne vidim razlog da ne odrade i ovu našu danas.muhamedhulk je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:26Ocekujem da niko danas nece prenositi. A mogu. Kad se sjetim kako su prenosili juniore i kadete prosle sezone na yt kanalu, cesto sam ih gledao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Vanja8 ima li šta od pojačanja, ja samo tebi vjerujem. Ovo ostalo je slabo sve, dok ti ne potvrdiš ne vjerujem čak ni da bude na zvaničnoj
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Eto vidiš kako se svi međusobno razlikujemo. Ja sam protiv ograničavanja bilo kakve vrste. Naravno da je glupost pisati stvari nevezano za temu i uvoditi neke stvari kojima ovdje nije mjesto, ali i to je nekad potrebno. Ograničenja ne smije biti. Pa forum i služi da čovjek nekad izbaci svoje lične frustracije. Ako postoji vrikeđanje na ličnoj osnovi, onda to nije do moderatora nego do kulture diskutanata.
Vad par, recimo, opraste sa svojim "insajderskim" i "menadžerskim" šalama koje su samo vama smiješne, a da ne šričam o Bizziju, kao da samo ti psa imaš. Treba li te banovati? Ne treba! Piši šta hoćeš i navijaj za Sarajevo. Ostalo je nebitno.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
SS je cetnichko/ustaski portal koji bi svoju matter iskopao iz mezara i ponudio na tacni za 20 maraka, i bolje je da nas niko ne prenosi nego da to oni rade.MortemHz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:29Teško.. mada kako vidim ss.ba radi dosta textualnih sa prijateljskih. Jučer su odradili Zrinjski i Borac, redovno rade želju i ne vidim razlog da ne odrade i ovu našu danas.muhamedhulk je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:26Ocekujem da niko danas nece prenositi. A mogu. Kad se sjetim kako su prenosili juniore i kadete prosle sezone na yt kanalu, cesto sam ih gledao.
E fala, živ bio.
Posvađah se jučer sa ženom, taman da se malo o'ladim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poznavajući našu ''historiju'' sa linkovima - teško.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:35Hoće li bit kakvog linka, Kine ti i Japana?
Haj obraduj nas griješne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sve osim nacionalizma ovdje može i sam podržavam,ali nacionalizam nece proci...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:31Eto vidiš kako se svi međusobno razlikujemo. Ja sam protiv ograničavanja bilo kakve vrste. Naravno da je glupost pisati stvari nevezano za temu i uvoditi neke stvari kojima ovdje nije mjesto, ali i to je nekad potrebno. Ograničenja ne smije biti. Pa forum i služi da čovjek nekad izbaci svoje lične frustracije. Ako postoji vrikeđanje na ličnoj osnovi, onda to nije do moderatora nego do kulture diskutanata.
Vad par, recimo, opraste sa svojim "insajderskim" i "menadžerskim" šalama koje su samo vama smiješne, a da ne šričam o Bizziju, kao da samo ti psa imaš. Treba li te banovati? Ne treba! Piši šta hoćeš i navijaj za Sarajevo. Ostalo je nebitno.
Tebi ako se nesto drugo ne svidja samo preskocis,kao sto ja to uradim jer me ne interesuje da li se ko posvadjao sa ženom...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** kapitalce,Emire dovodi koga stignes mi cemo se ovdje poklati dok ne bude ko potpisao 
Ma samo treba yebat. Ja nikad nisam gledo iz plemena kojega je treba. Tu se zorno vidi moje opredjeljenje za građansku državu.hamsik je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:19Ima nas i Bosanacabordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 08:25:Kroz ovu vasu raspravu se vidi da mi nemamo indetitet i da smo izgubljeni. Lupamo ovdje o temama koje su mnogo teske i osjetljive. Vratite se FKS i sportu dragi moji bošnjaci, srbi, hrvati i ostali.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 16 gostiju.