Kreni odmah

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabrina popušiš mi
Ko još klepa svoju ženu???Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:50Pa jaa, jarane, oklepis ženu dobro i ujutro pjevuši,ovako svi znamo da si podbacio...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:46Tako je, menadžeru moj vatreni. Vidim, baš si preskočio.
Haj uzdravlje.
A to me ne zanima...
Samo nece Salcin nego Pidro,sto je jos boljemma_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 10:50Ma i da ne bude nekih pojačanja,niko nam nije otisao...ostala je ekipa koja je u 2 godine uzela dva puta ligu i jedan kup...skoro identična.
Kova
Heba Besim Hrvoje Salcin
Oremus susic
Tatar Rahman Jukić
Ahmet
Mislim da je to NASA najveca prednost u odnosu na ostale ekipe.
Dobro,vidjexemo aBd nek igra bolji...Salcin mali ako popravi defanzivu bez obzira sto je silom prilika igrao ovu poziciju bio je dobar.A sa Pidronijem ko zna kakva je situacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:00Samo nece Salcin nego Pidro,sto je jos boljemma_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 10:50Ma i da ne bude nekih pojačanja,niko nam nije otisao...ostala je ekipa koja je u 2 godine uzela dva puta ligu i jedan kup...skoro identična.
Kova
Heba Besim Hrvoje Salcin
Oremus susic
Tatar Rahman Jukić
Ahmet
Mislim da je to NASA najveca prednost u odnosu na ostale ekipe.![]()
Bolje ti,nego da trazi...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 10:16Ko još klepa svoju ženu???Vanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:50Pa jaa, jarane, oklepis ženu dobro i ujutro pjevuši,ovako svi znamo da si podbacio...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑12 jul 2020, 09:46
Tako je, menadžeru moj vatreni. Vidim, baš si preskočio.
Haj uzdravlje.
A to me ne zanima...
Ma Pidro je zmaj,odigrao je pravo dobro protiv Bosne,a očekujem ga već da može odigrati 90 minuta u 4,5 kolumma_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:01Dobro,vidjexemo aBd nek igra bolji...Salcin mali ako popravi defanzivu bez obzira sto je silom prilika igrao ovu poziciju bio je dobar.A sa Pidronijem ko zna kakva je situacija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:00Samo nece Salcin nego Pidro,sto je jos boljemma_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 10:50Ma i da ne bude nekih pojačanja,niko nam nije otisao...ostala je ekipa koja je u 2 godine uzela dva puta ligu i jedan kup...skoro identična.
Kova
Heba Besim Hrvoje Salcin
Oremus susic
Tatar Rahman Jukić
Ahmet
Mislim da je to NASA najveca prednost u odnosu na ostale ekipe.![]()
Kad igramo sa Zrinjskim?miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:41Danas je i Tino na novim pregledima vezano za povredu,vidjet cemo jel to otislo na bolje.
Za prenos nam valja cekat tekmu sa Zrinjskim jel oni rade sve svoje tekme.Tako nam je kako nam je.
Zato ce veceras nasi uraditi 3 crno bijele slike sa onim efektom ,kad ih doktori provuku kroz filter ouuuu ,evo docekat nemogu![]()
![]()
Planirali su 19.7,ali nisu nikad zvanicno najavili tekmuZundo je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:54Kad igramo sa Zrinjskim?miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:41Danas je i Tino na novim pregledima vezano za povredu,vidjet cemo jel to otislo na bolje.
Za prenos nam valja cekat tekmu sa Zrinjskim jel oni rade sve svoje tekme.Tako nam je kako nam je.
Zato ce veceras nasi uraditi 3 crno bijele slike sa onim efektom ,kad ih doktori provuku kroz filter ouuuu ,evo docekat nemogu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 56 gostiju.