FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad bude isao prenos sa Zrinjskim moracemo zamjeniti dresove igracima, da zavaramo protivnike u Evropi 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ocekujem 20 bodova iz prva tri kola. Sve ispod b bila bruka..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Znaci nista od prenosa, bice izvjestaj 3,5 minuta i izjava trenera i nekog igraca.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Yebem ja mater i prenos! Yebo majku kakvi sve bogalji rade prenose ovi nasi glume budal, nek yebu sebi mater visee
Nema na trening, nema na tekme, nema na tv u, pa mrtve vam yebeem gdje da gledam svoje Sarajevo! Đe yebem vam mrtve da vam yebem
Nema na trening, nema na tekme, nema na tv u, pa mrtve vam yebeem gdje da gledam svoje Sarajevo! Đe yebem vam mrtve da vam yebem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
One sive slike kad vidim iste sekunde me glava zaboli.miky_hz je napisao/la: ↑12 jul 2020, 11:41Danas je i Tino na novim pregledima vezano za povredu,vidjet cemo jel to otislo na bolje.
Za prenos nam valja cekat tekmu sa Zrinjskim jel oni rade sve svoje tekme.Tako nam je kako nam je.
Zato ce veceras nasi uraditi 3 crno bijele slike sa onim efektom ,kad ih doktori provuku kroz filter ouuuu ,evo docekat nemogu![]()
![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Cudi me da neko od ovih portala nije pokusao napraviti neki stream. Znam da je jedno vrijeme sportsport pokazivao tu zainteresovanost.
U novi boj ...
Sad su punim kapacitetom amaramar.ba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eto na BHT Sarajevo-Sigma upravo pocinje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar ovo nije bilo neki dan

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj gola sigme, uprava napolje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Po ekipe nam na pumpici u 30 min 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mijenjaajj Husrefeee
-
- Kontakt:
Jesam se uživio 
Nego da pitam ove malo starije, jel Smječanin uvijek bio krampa ovakva ?

Fkt postujem mjere prevencije od trenutne zaraze koja hara od onog dana kad je i dosla do nas u martu.
ALI isto tako ne vidim razlog zasto se utakmice moraju igrati bez publike. U nasoj ligi prosjecna posjecenost par hiljada. Od toga popravljaju razliku Koševo, Grbavica, bijeli brijeg, vrapcici i u banja luci. Ovo ostalo kako kad, u zavisnosti od milion faktora. A usput i ovo sto bude posjecenije mozemo napraviti distancu ko da smo kod kuce. Ok je zabraniti derbije i neke jace utakmice jer tad nemas prostor za distancu. Ali neke utakmice na koje dodje par hiljada ljudi nema potrebe zabranjivati a nama mnogo znaci
ALI isto tako ne vidim razlog zasto se utakmice moraju igrati bez publike. U nasoj ligi prosjecna posjecenost par hiljada. Od toga popravljaju razliku Koševo, Grbavica, bijeli brijeg, vrapcici i u banja luci. Ovo ostalo kako kad, u zavisnosti od milion faktora. A usput i ovo sto bude posjecenije mozemo napraviti distancu ko da smo kod kuce. Ok je zabraniti derbije i neke jace utakmice jer tad nemas prostor za distancu. Ali neke utakmice na koje dodje par hiljada ljudi nema potrebe zabranjivati a nama mnogo znaci
JURIŠ
-
- Kontakt:
Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Dobar je dzemo nije mogao trcati al bio majstor.
-
- Kontakt:
Ja sam se najezio
-
- Kontakt:
Čovjek sve duele izgubio i potuca na loptu, zato mi nije bilo jasnobordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:11Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio

Ima, ima itekako. Veliki Gaitzka Toquero dok je igrao za Bilbao je nosio broj 2. Džemo je postavio standardebordobijeli je napisao/la: ↑12 jul 2020, 13:11Napadač 2 dje to ba ima.ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio

ajdohordas je napisao/la: ↑12 jul 2020, 12:56Jesam se uživio
Joj Kurto šta fuli, idi radi dostavu.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: kanarinac, Lecler, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, pjankesarajevo, THEC i 52 gosta.