FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pola miliona ku.raca, a ne maraka, Đe će Olimpik bilo kome platiti 400-500 hiljada KM i to radi jedne sezone. I ako bude negdje igrali to će biti manja cifra garant, nema boga da oni tolike pare iskeširaju. Da je neka investicija pa bih možda razumio i da će to u šta će uložit spomenutu lovu ostati njima, a ovako platiti za nešto gdje ćeš igrati svaki drugi vikend 7-8 mjeseci (zimska pauza) sveukupno ni u ludilu neće platiti.
Ja sam se iskreno nastavio na irfin post gdje je rekao da je Kosevo 400.000 maraka godisnje. Gdje ce i koliko ce para za to Olimpik dati ja pojma nemam, ali kad pricamo o ovim ciframa i iznajmljivanju Grbavice, stvarno nemam nikakav problem s tim. Pogotovo u situaciji kakva je sada.braco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:21Pola miliona ku.raca, a ne maraka, Đe će Olimpik bilo kome platiti 400-500 hiljada KM i to radi jedne sezone. I ako bude negdje igrali to će biti manja cifra garant, nema boga da oni tolike pare iskeširaju. Da je neka investicija pa bih možda razumio i da će to u šta će uložit spomenutu lovu ostati njima, a ovako platiti za nešto gdje ćeš igrati svaki drugi vikend 7-8 mjeseci (zimska pauza) sveukupno ni u ludilu neće platiti.
A gdje ce brat biti nego u reumalu

Uključujući treninge i utakmice FK Sarajevo, 403 000 KM bi koštale usluge prema Sarajevu koje mi ne naplaćujemo. 403 000 iako te cijene nisu komercijalne cijene. Te cijene su na troškovnom principu. FK Sarajevo na današnji dan ima čak i dug od 52 hiljade KM, s tim da u vrijeme pandemije nismo fakturisali korištenje, niti je klub koristio naše prostore", kazala je Polić
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
KANA je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:28A gdje ce brat biti nego u reumalujedan vikend Olovo drugi vikend Tesanj i tako vrti se .Nego i ja budala svaki dan nesto piskaram i niko me vise ne **** ni 5 % niti me ko pozeli ,sad cu i ja kao neki (Barba nema vremena satro poslovan) samo od sada jezece postove cu pisati

Jesi vidio danas odmah se Kera upecao? Moras u kost sad inace nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ok je da traži neko onoliko koliko smatra da stadion vrijedi ali ja sam aludirao na to da Olimpik nema šanse da iskešira toliku cifru. Pogotovo sad za vrijeme pandemije.Dejan1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:25Ja sam se iskreno nastavio na irfin post gdje je rekao da je Kosevo 400.000 maraka godisnje. Gdje ce i koliko ce para za to Olimpik dati ja pojma nemam, ali kad pricamo o ovim ciframa i iznajmljivanju Grbavice, stvarno nemam nikakav problem s tim. Pogotovo u situaciji kakva je sada.braco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:21Pola miliona ku.raca, a ne maraka, Đe će Olimpik bilo kome platiti 400-500 hiljada KM i to radi jedne sezone. I ako bude negdje igrali to će biti manja cifra garant, nema boga da oni tolike pare iskeširaju. Da je neka investicija pa bih možda razumio i da će to u šta će uložit spomenutu lovu ostati njima, a ovako platiti za nešto gdje ćeš igrati svaki drugi vikend 7-8 mjeseci (zimska pauza) sveukupno ni u ludilu neće platiti.
Ma jasta cuo si neki dan Barbu nema ga zbog korone ,ima puno poslaLjoZee je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:30KANA je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:28A gdje ce brat biti nego u reumalujedan vikend Olovo drugi vikend Tesanj i tako vrti se .Nego i ja budala svaki dan nesto piskaram i niko me vise ne **** ni 5 % niti me ko pozeli ,sad cu i ja kao neki (Barba nema vremena satro poslovan) samo od sada jezece postove cu pisati
![]()
Jesi vidio danas odmah se Kera upecao? Moras u kost sad inace nista.

Nemoj njega, Kana. Kod njega kasne informacije. Npr. on jos ne zna da je Juricic nas igrac. Toliko kasne. On jos misli da su nasi u Konjicu.
Gledaj Miroslava Stevanovića kako igra u Švici, jedan od najboljih igrača lige ove sezone. A kao nasljednike sam mu morao gledat Asima i Jazvića.
Šta bih dao da vidim Miru pod Brkinom komandom u ovoj našoj trenutnoj ekipi.
Šta bih dao da vidim Miru pod Brkinom komandom u ovoj našoj trenutnoj ekipi.
Sta cu brate vise mi se niko i ne javlja u pp Dejana su okrenuli dusmani protiv mene ,teniser ljeto krenulo samo mu picke pred ocima , ubipitar isto mi se vise ne javlja ,Brkòo nista

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Uticajnost i vaznost na forumu shvati kao jedan zivotni ciklus. Sve se radja i umire. Nekada si sve znao, a sada nemas pojma. Prihvati situaciju kakva jeste i cekaj da se opet ciklus promijeni, nema ti druge.KANA je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:45Sta cu brate vise mi se niko i ne javlja u pp Dejana su okrenuli dusmani protiv mene ,teniser ljeto krenulo samo mu picke pred ocima , ubipitar isto mi se vise ne javlja ,Brkòo nistaja bi nekom poslao ali ne znam
znam samo odgovoriti ako mi se neko javi.Ukratko tuga burazeru

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:47Uticajnost i vaznost na forumu shvati kao jedan zivotni ciklus. Sve se radja i umire. Nekada si sve znao, a sada nemas pojma. Prihvati situaciju kakva jeste i cekaj da se opet ciklus promijeni, nema ti druge.![]()

Kolo srece se okrece
Ee sine. Ozivjeli smo mu karijeru malo je reci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.