Haha nikad brate mojKANA je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:45Sta cu brate vise mi se niko i ne javlja u pp Dejana su okrenuli dusmani protiv mene ,teniser ljeto krenulo samo mu picke pred ocima , ubipitar isto mi se vise ne javlja ,Brkòo nistaja bi nekom poslao ali ne znam
znam samo odgovoriti ako mi se neko javi.Ukratko tuga burazeru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoću hoću, ko što si i ti meni

Kako komentarišeš to što sam jedini forumaš koji te se sjeti ovdje?!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako je stila nabije 10m u zrak pa doceka kao Ronaldinho 

Ocekujemo jedan kratki referat o treninguBajramovic1999 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:15Kako je stila nabije 10m u zrak pa doceka kao Ronaldinho![]()

Hvala na slikama.
Sad smo ja mislim kompletni s tim sto mozda se jos Milicevic nije prikljucio, ali bit cu tu za koji dan svakako.
Jos kad dodje ovo krilo sto mu je na fifi brzina 87+LjoZee je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:17Ocekujemo jedan kratki referat o treninguBajramovic1999 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:15Kako je stila nabije 10m u zrak pa doceka kao Ronaldinho![]()
![]()
Hvala na slikama.
Sad smo ja mislim kompletni s tim sto mozda se jos Milicevic nije prikljucio, ali bit cu tu za koji dan svakako.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zar ovaj na prvoj slici nije Milicevic?
Zumirao sam sad, jeste. Bar bi trebao biti. Ne lici ni na jednog drugog pulena.

Dobro si uocio.
Hbte, imamo 30 igrača trenutno. Šta bi bilo još da imamo para. 
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trebo bi koji raskid da se zaradi nesto

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kontrasviju
- Kontakt:
Pola miliona KM nema nijedan klub u BiH da plati igranje na nekom stadionu za jednu sezonu, a kamoli Olimpik, pogotovo u ovakvoj situaciji. Ne znam ni ja na osnovu čega neki misle da Olimpik ima te pare, kad očigledno nisu u stanju ni semafor kupiti. U vrh glave to može biti ponuda oko 100k, a ja za takvu mizernu cifru ne bi nikome dao da igra na najboljem stadionu u čitavoj ligi.braco je napisao/la: ↑12 jul 2020, 18:21Pola miliona ku.raca, a ne maraka, Đe će Olimpik bilo kome platiti 400-500 hiljada KM i to radi jedne sezone. I ako bude negdje igrali to će biti manja cifra garant, nema boga da oni tolike pare iskeširaju. Da je neka investicija pa bih možda razumio i da će to u šta će uložit spomenutu lovu ostati njima, a ovako platiti za nešto gdje ćeš igrati svaki drugi vikend 7-8 mjeseci (zimska pauza) sveukupno ni u ludilu neće platiti.
1921
Hvala Allahu. Jos krilo i sa bismilom.
Jes brate, to bi valjalo i bilo optimistično da smo se prije toga riješili 30 starih a doveli 30 novih.
Ovo ovako mi se nikako ne sviđa.
Na hajr.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kontrasviju
- Kontakt:
Nek igraju ali protiv pitica bez publike. 100 000 u ova vremena su dobro dosla.
Ma dosadno bez afera, niko nas ne proziva, nema skandala. Ubi monotonija.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene