Zaboravih ti reci da sam malo istrazivao o “Profi” iz Uprave za PR sto je vezan. Zainteresovao si me kad si napisao ono. Boga mi ozbiljan CV ima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos mediji ne mogu pojacanja da ubodu nikako

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Što je struka. Sitnica a vidljiva promjena na bolje. Jedva čekam da vidim kako će nastaviti, posebno kada počnu ozbiljna dešavanja. Jedan ozbiljan video bi nam legao.
@Irfo. Nedostaju mi ona lijepa vremena bilo kakvog publiciteta, janjadi, skandala i prelaznih rokova. Bar anketa "Ko je po vama najbolji trener", i Slavko rame uz rame sa Amarom.
Joj kad se sjetim
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Pozdrav dobri ljudi...
Jao kako mi nedostaje Grbavica to je cudo....j ebem mu covid vise, ne mogu vise da hodam oko stadiona ko pasce neko haha u fan shop sam 3 puta usao u jesnom danu i 3 majice kupio...hocu huk tribine da cujem
(
Jao kako mi nedostaje Grbavica to je cudo....j ebem mu covid vise, ne mogu vise da hodam oko stadiona ko pasce neko haha u fan shop sam 3 puta usao u jesnom danu i 3 majice kupio...hocu huk tribine da cujem

-
- Kontakt:
Imam Fanima jeftino, može zamjena za krov za tribinu uz doplatu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jos nisi odustao od Sterlinga iz DobojKaknjaManijakdolopate je napisao/la: ↑12 jul 2020, 20:39Imam Fanima jeftino, može zamjena za krov za tribinu uz doplatu.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nacuo sam da bi mogli gledaoci od prvog kola bitiWalterrorist je napisao/la: ↑12 jul 2020, 20:37Pozdrav dobri ljudi...
Jao kako mi nedostaje Grbavica to je cudo....j ebem mu covid vise, ne mogu vise da hodam oko stadiona ko pasce neko haha u fan shop sam 3 puta usao u jesnom danu i 3 majice kupio...hocu huk tribine da cujem(

Ako budu ja sam vec 28.7. na stadionu. Kampujem.
Btw. iz RS-a najvise zagovaraju za povratak publike na stadione, kakva ironija 

-
- Kontakt:
Ako bude ja i ljoze kampujemo ispred stadiona haha razapnemo sator i janje okrenemoirfo je napisao/la: ↑12 jul 2020, 21:09Nacuo sam da bi mogli gledaoci od prvog kola bitiWalterrorist je napisao/la: ↑12 jul 2020, 20:37Pozdrav dobri ljudi...
Jao kako mi nedostaje Grbavica to je cudo....j ebem mu covid vise, ne mogu vise da hodam oko stadiona ko pasce neko haha u fan shop sam 3 puta usao u jesnom danu i 3 majice kupio...hocu huk tribine da cujem(
![]()
Dernek pravimo. Svi ste pozvani.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Puste li publiku od prvog kola, i to u zakazanom terminu u doba gdje imamo po 300 zarazenih dnevno, ovo neko treba presjeci. I najebati se savezu mrtve familije, kompletnom savezu i svakom pojedincu. Prekinuli u vrijeme korone kada je bilo 2 slucaja u federaciji i 10 u eresu. Dabogda pockali u najgorim mukama.
Paradoks svih paradoksa. Znaci za rubriku vjerovali ili ne.
A i ovaj husic mi je pao u ocima. Kada je laprdao na sve strane, portali su prenosili. A kada se formirala grupa za pritisak na savez usutio se ko kuja i rekao nemojte mene petljati u to.
Da neko ne shvati pogresno, ja cu od srece vjerovatno suzu pustiti kada zagrljeni budemo pjevali Grbavicu i napadali rodjene sa 3 spica i najvecim sinom na klupi. Ali ovo sto je uradio begic, šura od najveceg vlasine u drzavi je za svaku osudu. 2 slucaja dnevno ne moze, a sada moze i 300 slucajeva dnevno jer je svinjska glava upumpao jos 2 mil kaemcica u svoj klub. Fuj **** ti drzavu
Paradoks svih paradoksa. Znaci za rubriku vjerovali ili ne.
A i ovaj husic mi je pao u ocima. Kada je laprdao na sve strane, portali su prenosili. A kada se formirala grupa za pritisak na savez usutio se ko kuja i rekao nemojte mene petljati u to.
Da neko ne shvati pogresno, ja cu od srece vjerovatno suzu pustiti kada zagrljeni budemo pjevali Grbavicu i napadali rodjene sa 3 spica i najvecim sinom na klupi. Ali ovo sto je uradio begic, šura od najveceg vlasine u drzavi je za svaku osudu. 2 slucaja dnevno ne moze, a sada moze i 300 slucajeva dnevno jer je svinjska glava upumpao jos 2 mil kaemcica u svoj klub. Fuj **** ti drzavu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pogresno si naucio. Toj prvoj dvojici je zabranjen dolazak. To nisam naglasio.
-
- Kontakt:
Ma hebo im covid pleme, ja sam inace vjerovao da je covid ubleha a sad kad mi se drug javio i kad mi je ispricao nesto, to mi je samo potvrdilo da je ubleha i svjetska prevara..naime, drug mi kaze maloprije smo pricali na telefon, on je iz Doboja, otisao da posjeti mamu, on je radio samnom na brodu prosle godine, kaze imao malo temperature, testirali ga 4 puta, i 4 puta negativan, da bi mu dan poslije ponudili 1000 KM da ga smjeste 14 dana u izolatorij, majke mi ja ostao u nevjerici...znam da nema veze sa nasim Zeljom, nego hocu da kazem sta nam rade
@Bajramovic1999 de nam sta o treningu progovori 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Napaceni87 i 45 gostiju.