FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

guber90
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 20:31

geronimo je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Jesi li ti svjestan da te neko moze shvatiti bukvalno ? :mrgreen:
Pročitaj moju posljednju rečenicu i sve će ti se samo reći.
Naravno, ako pričamo o budućim vođama Bayerna.

ps:đoli je rekao istinu. :D
Meni se sve samo rece, al ja nista ne skotah :mrgreen:.

Nego kakvu je istinu đoli rekao? :mrgreen:
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2010, 20:34

ma spomenuste muller, ma to je gigant....kad sam ja ovde s totemom vodio diskusije o njegovoj klasi....ono sto je igrao prosle sezone i na mundijalu svjetska klasa....njegov potencijal i zracenje su fantasticni....sad ja pao u krizu al izvuce se on...kad moze krizu imat ribery sto mladi muller ne bi mogao...i naravno da zeli do kraja karijere igrat u bayernu, pa to je ljudi MULLER....mulleri su nas zakon :D :D

@gero: vala se bas istresas....hahahhaha :D :D :D :D :D :D uzeo te klare na zub :D :D lud je ko strujaaaa :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2010, 20:37

Nebitno Armine, jel ono tako bješe? Pljujete po jednom, veličate drugog, a istina je u sredini.

Nema Lahm ono nešto što bi kao kapiten trebao imati, Basti malo više, ali je on ipak veliki šminker.
Mulija niti je šminker (njemu ne trebaju kostobrani, kao ni Papetu birvaktile) a ima itekako ono što treba da ima jedan budući kapiten Bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 20:39

effe_sa je napisao/la:ma spomenuste muller, ma to je gigant....kad sam ja ovde s totemom vodio diskusije o njegovoj klasi....ono sto je igrao prosle sezone i na mundijalu svjetska klasa....njegov potencijal i zracenje su fantasticni....sad ja pao u krizu al izvuce se on...kad moze krizu imat ribery sto mladi muller ne bi mogao...i naravno da zeli do kraja karijere igrat u bayernu, pa to je ljudi MULLER....mulleri su nas zakon :D :D

@gero: vala se bas istresas....hahahhaha :D :D :D :D :D :D uzeo te klare na zub :D :D lud je ko strujaaaa :D
Nije meni Muller u nekoj strasnoj krizi, mozda nema golova, ali bitan je on za igru Bayerna, te mislim da ga treba drzati u timu, sve dok se bori i grize na terenu, a mislim da ce uvijek biti tako, sto ti rece Mulleri su za nas zakon :mrgreen:, evo jedan video :P.
[youtube][/youtube]

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 20:41

geronimo je napisao/la:Nebitno Armine, jel ono tako bješe? Pljujete po jednom, veličate drugog, a istina je u sredini.

Nema Lahm ono nešto što bi kao kapiten trebao imati, Basti malo više, ali je on ipak veliki šminker.
Mulija niti je šminker (njemu ne trebaju kostobrani, kao ni Papetu birvaktile) a ima itekako ono što treba da ima jedan budući kapiten Bayerna.
Pa bio je Lahm kapiten na SP-u i nije se losim pokazao, mada ne bih ja imao nista protiv Mullera da bude kapiten, mada mislim da je prerano za tog, jer je poprilicno mlad, te nema on taj niti autoritet kod suigraca, niti kredit kod sudija poput Lahma, te je ta tvoja teorija uredu al za par godina, no sada mislim da ne pije vode.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2010, 20:44

Jbte, ovaj guber sve drži u rukavu, sad baci tablicu serie A, sad video o Mullerima. :D
Ne znam jeste li čitali intervju od Effenberga, naime, on ne vidi Mullera na krilu, nego kao špica ili polušpica.
Hvali njegov insekt (što bi rek'o prijetelj Žika :lol: ) za gol.
Vom Jäger zum Gejagten

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 20:47

geronimo je napisao/la:Jbte, ovaj guber sve drži u rukavu, sad baci tablicu serie A, sad video o Mullerima. :D
Ne znam jeste li čitali intervju od Effenberga, naime, on ne vidi Mullera na krilu, nego kao špica ili polušpica.
Hvali njegov insekt (što bi rek'o prijetelj Žika :lol: ) za gol.
Ma doslo mi nesto danas gero, nemam pojma sta mi je, poblesavio sam odkad su mi na kablovskoj sredibi ovu Bundesligu, imam osjecaj da znam sve o fudbalu :mrgreen:.

Slozio bih se sa Effenbergom, mada ga ja bas vidim kao poluspica, jer zna osutati van 16 metara, zna asistirati, ali ako se nadje u 16 metara sigurno nece se izgubiti, te sigurno zna svoj posao :).
EDIT: Takodjer sada je Muller silom prilika na krilu (povreda Robbena), a kada se ovaj vrati iz prvih 11 ispadaju ili Kroos ili Gomez. Dok u repki ce lagano doci na tu poziciju, kada Klose ode, a i Podloski bi mogao lagano "letiti" iz repke.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 07 dec 2010, 20:51, ukupno mijenjano 2 puta.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2010, 20:48

effe_sa je napisao/la: @gero: vala se bas istresas....hahahhaha :D :D :D :D :D :D uzeo te klare na zub :D :D lud je ko strujaaaa :D
Moram malo. :? Klare je zeznut, neću ga puno hvaliti da mi ga neko ne otme. :D

@guber, pa i govorim o nekom budućem vremenu, sad imamo saobraćajca Marka koji još nije rekao zbogom.
Uostalom kao i Basti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 20:53

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: @gero: vala se bas istresas....hahahhaha :D :D :D :D :D :D uzeo te klare na zub :D :D lud je ko strujaaaa :D
Moram malo. :? Klare je zeznut, neću ga puno hvaliti da mi ga neko ne otme. :D

@guber, pa i govorim o nekom budućem vremenu, sad imamo saobraćajca Marka koji još nije rekao zbogom.
Uostalom kao i Basti. :mrgreen:
Da, dobro si ti to, ispisali smo mi dobre dvije strane hipotetske situacije, odlaska saobracajca i ufuranka :mrgreen:.
EDIT: Gero, jeste bjese Armin, doduse i sada je :mrgreen:.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 07 dec 2010, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 dec 2010, 21:05

geronimo je napisao/la:Ništa protiv dr.adnana, Ted-ija i drugih koji plasiraju kopirane vijesti, ali zar vi u tome vidite čar foruma.

P.S. Evo moj doki je prestao, sad se bacio na statistiku.
gero, znaš šta kažu za statistiku: da je to kao žena u bikiniju - pokazuje se puno toga, ali sakriva ono najbolje :D :D :D
usputno, odavno sam prestao sam copy-paste vijestima. takvi su mi bili počeci na forumu ;)
torrenteS je napisao/la:doktor je legenda! maltene ne mogu zamisliti utakmicu ako ne procitam onih par informacija koje on postira prije nego li ekipa bavarskog diva istrci na teren.
Šećo, i ja se s tobom slažem ;) I dok se ne oženim, nastaviću ovaj posao, održavati tradiciju 8-) 8-) (a možda i kad žena bude spavala :twisted: )

Pošto vidim da se puno priča o Švajniju, da i ja jednu moju konkluziju iznesem. S obzirom da sam na ovom forumu skoro od njegovih početaka, sjećam se mnogih komentara o mnogim igračima. Uglavnom, dok nije Gaalonja došao, nije se o njemu puno lijepog pričalo. LvG je postavio na mjesto u kojem je u prošloj sezoni davao najbolje partije, još se nadovezao SP, gdje je bio jedan od glavnih kotačića i legenda se mogla uzdići.
No, ove se sezone uklopio u neku standardnu sliku Bayerna (toplo-hladno efektat) i odmah se po njemu tapete lijepe kakav je. No, ja sam svakako za njegov ostanak, jer ipak on je dijete Bayerna i jedan od stubova na kojem se gradi budućnost Bayerna.

Evo samo da napomenem da će sutra na gol Bayerna ponovo Kraft stati što i ja podržavam. Nek se čovjek kali u dobrim utakmicama.
Pod upitnikom nastupa je Pranjić. Povrijedio se danas na treningu.
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2010, 21:56

Uh sta sam procitao ko bi mogao pojacati vezni red Bayerna u slucaju odlaska Bommela, sto je vrlo moguce? :D
To bi bilo ostvarenje mojih zelja. 8-)

Ko je u pitanju, necu reci, ali sam siguran da je vecina to isto procitala. :? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 22:02

Omerbavarac je napisao/la:Uh sta sam procitao ko bi mogao pojacati vezni red Bayerna u slucaju odlaska Bommela, sto je vrlo moguce? :D
To bi bilo ostvarenje mojih zelja. 8-)

Ko je u pitanju, necu reci, ali sam siguran da je vecina to isto procitala. :? :D
Mnogo su ovi Bavarci bezobrazni, onaj mi nece da kaze sta je đoli reko, ovaj nece da kaze ko bi mogo doci, pa ajde govori mojne da me zahebavas :mrgreen:.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2010, 22:03

Omere podijeli vijest s rajom nebudi cicija.... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2010, 22:04

Omerbavarac je napisao/la:Uh sta sam procitao ko bi mogao pojacati vezni red Bayerna u slucaju odlaska Bommela, sto je vrlo moguce? :D
Nekakav Čileanac. :? Moramo sačekati šta Gaal misli o njemu. :D
Dobar je malac, pa zar opet iz Leverkusena.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2010, 22:06

Sto nas bolan odajes? :lol: :lol:

Ma nece oni opet skontati ko je u pitanju. :lol:

L'kusen je uvijek bio dobra trznica za Bayern, pa tako bi trebalo biti i ovaj put.

Derdyok! :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 dec 2010, 22:42

a da nije arturo vidal mozda,,ovi su nasi zagrijani za artura
VOLIM BAYERN

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 dec 2010, 23:02

Deder Omere da vidim link za tu vijest o tom "rudaru" iz grada aspirina. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 07 dec 2010, 23:04

Hocu Bayern-Inter da se izvuce i Schalke-Roma....da oderemo talijane ove godine do kraja :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2010, 23:07

roy_makaay je napisao/la:Deder Omere da vidim link za tu vijest o tom "rudaru" iz grada aspirina. :mrgreen:
Eh da ti bi. Nadji sebi. :P

http://www.express.de/sport/fussball/ba ... index.html
Eto sad te zaduzujem da ovo prevedes. :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 dec 2010, 23:18

Omerbavarac je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Deder Omere da vidim link za tu vijest o tom "rudaru" iz grada aspirina. :mrgreen:
Eh da ti bi. Nadji sebi. :P

http://www.express.de/sport/fussball/ba ... index.html
Eto sad te zaduzujem da ovo prevedes. :D
Dosta toga zavisi od tog da li će Neverkusen :mrgreen: izboriti LP za iduću sezonu,ukoliko ne morat će prodat neke od nosioca igre,među njima i Vidala.

Hmm,zanimljivo,a kad bi došao da li bio Čileanac bio zamjena za Schweinia(nadam se da ne :D ) ili bi bio zamjena za saobraćajca Bommela k'o što Gero kaže.Nadam se da će postat nasljednik kap'tena,jer je prznica,i mog'o bi postat lider koji nam "navodno" fali.A sad, znamo šta LvG misli o Latinoamerikancima.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: SWOT i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []