geronimo je napisao/la:Ništa protiv dr.adnana, Ted-ija i drugih koji plasiraju kopirane vijesti, ali zar vi u tome vidite čar foruma.
P.S. Evo moj doki je prestao, sad se bacio na statistiku.
gero, znaš šta kažu za statistiku: da je to kao žena u bikiniju - pokazuje se puno toga, ali sakriva ono najbolje
usputno, odavno sam prestao sam copy-paste vijestima. takvi su mi bili počeci na forumu
torrenteS je napisao/la:doktor je legenda! maltene ne mogu zamisliti utakmicu ako ne procitam onih par informacija koje on postira prije nego li ekipa bavarskog diva istrci na teren.
Šećo, i ja se s tobom slažem

I dok se ne oženim, nastaviću ovaj posao, održavati tradiciju

(a možda i kad žena bude spavala

)
Pošto vidim da se puno priča o Švajniju, da i ja jednu moju konkluziju iznesem. S obzirom da sam na ovom forumu skoro od njegovih početaka, sjećam se mnogih komentara o mnogim igračima. Uglavnom, dok nije Gaalonja došao, nije se o njemu puno lijepog pričalo. LvG je postavio na mjesto u kojem je u prošloj sezoni davao najbolje partije, još se nadovezao SP, gdje je bio jedan od glavnih kotačića i legenda se mogla uzdići.
No, ove se sezone uklopio u neku standardnu sliku Bayerna (toplo-hladno efektat) i odmah se po njemu tapete lijepe kakav je. No, ja sam svakako za njegov ostanak, jer ipak on je dijete Bayerna i jedan od stubova na kojem se gradi budućnost Bayerna.
Evo samo da napomenem da će sutra na gol Bayerna ponovo Kraft stati što i ja podržavam. Nek se čovjek kali u dobrim utakmicama.
Pod upitnikom nastupa je Pranjić. Povrijedio se danas na treningu.
Sent from my Philips Smart TV.