NK Zvijezda Gradačac

zmaj gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj gradacac » 06 dec 2010, 17:47

tako je nemoze te uzet bodove pa sudiju podmitite...!!! i onda se falite mi njabolji klub u kantonu bolje rec u podmicivanju...!!!!!!!!! :o :o :o :o

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 dec 2010, 14:14

Na vašu žalost nemam ništa s tim i pratim fudbal realno ,a ne želim da komentarišem nešto gdje nisam bio prisutan.
Koliko ste vi realni vidi se kako ste brzo zaboravili ono što je momak učinio za vas jer mu je slaba bogami vaša podrška.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 dec 2010, 16:16

A kako su se fukare bile napalile da imaju najskuplji napad u ligi. A gledam jutros u novinama , objavili listu sa transfermarketa, Dajić vrijedi 250.000€ , Smajlović 200.000€ , dok kod nas sam Tosunović vrijedi 400.000€ :D
Dragon Town

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 07 dec 2010, 16:25

pustite se fukara,ima li sta novoga,radili se sta na stadionu?!

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 07 dec 2010, 16:31

ej dali zna tko dali ima novih pojacanja i tko su to dali je sa kim potpisan ugovor. ja sam cuo da se pregovara sa alimanovicem halilovicem prodanovicem dali je to istina i imali jos kakvih igraca
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 07 dec 2010, 16:34

Žbljohar je napisao/la:pustite se fukara,ima li sta novoga,radili se sta na stadionu?!
ma nista posebno treba da se postave jos stolice
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

zmaj gradacac
Kontakt:

Post Postao/la zmaj gradacac » 07 dec 2010, 18:07

deset vdu niko nije zaboravio mi nemozemo nista nismo ga mi otjerali vec oni dole sto rade zato nemoj puno pametovat..!!

na stadion treba da se postave stolice i betoniraju nesto....!!

oko pojacanja nez dali je iko potpiso ugovor al zan da se pregovara sa prodanovicem alimanovicem kojasevicem arsenijevicem ja mislim itd ...!!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 07 dec 2010, 20:14

Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 dec 2010, 20:56

zvjezdas je napisao/la:Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.
To je veliki problem za Zvijezdu jer Zvijezda mora ponuditi skoro duplo više ako želi dovesti jednog igrača u odnosu na "velikane BiH fudbala".Moramo znati da je sada cijena igracima na pocetku prelaznog roka puno veca,jer oni je sada sebi nabijaju jer kao fol oni imaju neke ponude iz inostranstva,a kako se bude blizio kraj prelaznog roka njihova cijena ce padati kada vide da se nisu nigdje prodali onda traze neku soluciju u zadnji cas.Sjetite se samo Prodanovica i Nikica koji su dosli kada je vec pocela sezona. A sto se tice igraca kao sto je Arsenijevic, sta cu im ja.Onda neka ne kukaju preko medija kako nemaju za goriva da dodju do kuce.Ovdje bi imali sva redovna primanja,drzali bi ih svi kao malo vode na dlanu,otisli bi dzepova punih para, ali eto ako je njemu draze da govori kako je igrao za "veliko Sarajevo" neka igra i neka se moli Bogu da ga ne istjeraju iz stana.U svakom slucaju pregovora se sa najboljim igracima iz PL,ko ce doci vidjecemo, ja bih volio svi.Kakve nudi uslove Zvijezda ne nudi ni pola klubova Madjarske,Ceske,Slovacke i Slovenske lige.Cisiti vam je primjer Mujo koji je pred pocetak prosle sezone otisao u Madjarsku pa se odmah i vratio jer je rekao da takve uslove ima i u Zvijezdi.Nismo niti jednom igracu duzni niti jedan jedini pfening.Sto se tice placanja mi smo za 95% klubova Premijer lige Real Madrid.Zato, igraci dodjite u Zvijezdu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 dec 2010, 22:25

zvjezdas je napisao/la:Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.
Sva ova imena što si nabrojao su samo za nas navijače mazanje očiju, ne vjerujem da se pregovara niti sa jednim igračem koji je tu spomenut. A Purić može dobit 10.000 KUNA, jer više nije ni dobijao u Čeliku, ako on misli da vrijedi više neka proba u inostranstvu ;) Mislim da je još rano za bilo kakve konkretne realizacije bilo kojeg transfera, poslije nove godine bit će više "prometa" na BiH pijaci, pogotovo oko ovih gladnih :D
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 08 dec 2010, 08:31

zmaj_Bosne je napisao/la:
Sva ova imena što si nabrojao su samo za nas navijače mazanje očiju, ne vjerujem da se pregovara niti sa jednim igračem koji je tu spomenut. A Purić može dobit 10.000 KUNA, jer više nije ni dobijao u Čeliku, ako on misli da vrijedi više neka proba u inostranstvu ;) Mislim da je još rano za bilo kakve konkretne realizacije bilo kojeg transfera, poslije nove godine bit će više "prometa" na BiH pijaci, pogotovo oko ovih gladnih :D
heheh svaka cast dajte ljudi malo ba probudite se iz sna cuo sam i ja svasta ali nije nista sigurno dok se ne potpise nemam pojma ko vam je reko za sva ta imena to je mazanje ociju ;)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 dec 2010, 10:13

bhmafija je napisao/la: ma nista posebno treba da se postave jos stolice

Jesul to one zelene? Neće bit glavitijeg stadiona u okolini! :lol:
A đe da znam?!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 dec 2010, 12:51

Raz_ba je napisao/la:
bhmafija je napisao/la: ma nista posebno treba da se postave jos stolice

Jesul to one zelene? Neće bit glavitijeg stadiona u okolini! :lol:
koji je fazon sa tim zelenim stolicama..jesu te stolice nove ili...ako su nove nema logike da budu zelene jer nema veze sa recimo bojama kluba
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 08 dec 2010, 13:00

Onaj koji je platio stolice izabrao je zelene!
Ko god hoće drugu boju neka kupi i ja mislim da će se i za te naći mjesta. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 dec 2010, 13:06

[quote="zvijezdica"]Onaj koji je platio stolice izabrao je zelene!
Ko god hoće drugu boju neka kupi i ja mislim da će se i za te naći mjesta. ;) ;) ;) ;) ;) ;)[/quot
ako ti tako kazes
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 dec 2010, 13:34

zvijezdica je napisao/la:Onaj koji je platio stolice izabrao je zelene!
Ko god hoće drugu boju neka kupi i ja mislim da će se i za te naći mjesta. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ja bih kupio koju ako može, ali da budu zelene! :lol:
A đe da znam?!

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 08 dec 2010, 14:29

Ne kontam tu logiku,ko plati on pravi odluke van tradicije kluba.Banalan primjer,ali moram,Jel Roman Abramovic kad je kupio Chelsea trebao ga nazvati Rusija i na dresove staviti srp i cekic,ili mozda bivsi vlasnici Liverpool-a na svaku stolicu zalijepiti zilet.Nemojte samo reci,"to je drugo to je Engleska",jer radi se o praksi i obicaju ma gdje se on desio.
To sto neko daje pare ne znaci da treba donositi krajnje nelogicne odluke i odluke van tradicije i obicaja kluba,nego raditi u skladu sa istim i u dogovoru sa navijacima.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 dec 2010, 14:33

Pa svi se slažu da stolice budu zelene osim vas nekolicine.
A đe da znam?!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 dec 2010, 15:15

problem je što stadion nije Zvijezdin nego općinski a vlasnik je odlučio da boja stolica bude neutralna

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 dec 2010, 15:46

Žbljohar je napisao/la:pustite se fukara,ima li sta novoga,radili se sta na stadionu?!
kolko ima istine neznam, ali sam cuo da hoce da natkriju tribinu :?: bilo bi to lijepo... :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.