ma nista posebno treba da se postave jos stoliceŽbljohar je napisao/la:pustite se fukara,ima li sta novoga,radili se sta na stadionu?!
To je veliki problem za Zvijezdu jer Zvijezda mora ponuditi skoro duplo više ako želi dovesti jednog igrača u odnosu na "velikane BiH fudbala".Moramo znati da je sada cijena igracima na pocetku prelaznog roka puno veca,jer oni je sada sebi nabijaju jer kao fol oni imaju neke ponude iz inostranstva,a kako se bude blizio kraj prelaznog roka njihova cijena ce padati kada vide da se nisu nigdje prodali onda traze neku soluciju u zadnji cas.Sjetite se samo Prodanovica i Nikica koji su dosli kada je vec pocela sezona. A sto se tice igraca kao sto je Arsenijevic, sta cu im ja.Onda neka ne kukaju preko medija kako nemaju za goriva da dodju do kuce.Ovdje bi imali sva redovna primanja,drzali bi ih svi kao malo vode na dlanu,otisli bi dzepova punih para, ali eto ako je njemu draze da govori kako je igrao za "veliko Sarajevo" neka igra i neka se moli Bogu da ga ne istjeraju iz stana.U svakom slucaju pregovora se sa najboljim igracima iz PL,ko ce doci vidjecemo, ja bih volio svi.Kakve nudi uslove Zvijezda ne nudi ni pola klubova Madjarske,Ceske,Slovacke i Slovenske lige.Cisiti vam je primjer Mujo koji je pred pocetak prosle sezone otisao u Madjarsku pa se odmah i vratio jer je rekao da takve uslove ima i u Zvijezdi.Nismo niti jednom igracu duzni niti jedan jedini pfening.Sto se tice placanja mi smo za 95% klubova Premijer lige Real Madrid.Zato, igraci dodjite u Zvijezdu.zvjezdas je napisao/la:Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.
Sva ova imena što si nabrojao su samo za nas navijače mazanje očiju, ne vjerujem da se pregovara niti sa jednim igračem koji je tu spomenut. A Purić može dobit 10.000 KUNA, jer više nije ni dobijao u Čeliku, ako on misli da vrijedi više neka proba u inostranstvuzvjezdas je napisao/la:Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.
heheh svaka cast dajte ljudi malo ba probudite se iz sna cuo sam i ja svasta ali nije nista sigurno dok se ne potpise nemam pojma ko vam je reko za sva ta imena to je mazanje ocijuzmaj_Bosne je napisao/la:Sva ova imena što si nabrojao su samo za nas navijače mazanje očiju, ne vjerujem da se pregovara niti sa jednim igračem koji je tu spomenut. A Purić može dobit 10.000 KUNA, jer više nije ni dobijao u Čeliku, ako on misli da vrijedi više neka proba u inostranstvuzvjezdas je napisao/la:Pregovara se sa Puricem,Prodanovicem,Dudicem,Durom,Alimanovicem,Arsenijevicem i jos nekim.Svi oni traze ekstra uslove,npr.Puric trazi 10.000KM po mjesecu za 4.mjeseca.Arsenijevicu se ne dolazi u manje zvucne klubove,pa nek igra u Sarajevu i bude bez struje i kinte.Svi ovi BOLJI fudbaleri hoce ekstra uslove u manjim klubovima.Valjda nadju kompromis oni koji su za to odredjeni,mada sumnjam u njihove sposobnosti oko dovodjenja.Mozda Jovic odradi taj dio posla i na razuman nacin, normalan za nase prilike ,dovede kvalitet.Mislim da je još rano za bilo kakve konkretne realizacije bilo kojeg transfera, poslije nove godine bit će više "prometa" na BiH pijaci, pogotovo oko ovih gladnih
bhmafija je napisao/la: ma nista posebno treba da se postave jos stolice
koji je fazon sa tim zelenim stolicama..jesu te stolice nove ili...ako su nove nema logike da budu zelene jer nema veze sa recimo bojama klubaRaz_ba je napisao/la:bhmafija je napisao/la: ma nista posebno treba da se postave jos stolice
Jesul to one zelene? Neće bit glavitijeg stadiona u okolini!
zvijezdica je napisao/la:Onaj koji je platio stolice izabrao je zelene!
Ko god hoće drugu boju neka kupi i ja mislim da će se i za te naći mjesta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kolko ima istine neznam, ali sam cuo da hoce da natkriju tribinuŽbljohar je napisao/la:pustite se fukara,ima li sta novoga,radili se sta na stadionu?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.