Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Istanbul ima oko 3000 džamija a opet su građani dolazili ispred Aje Sofije i zahtjevali da im se otvori da klanjaju. Jesu to stvarno dobri ljudi koji će ići u vječni raj?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Cuj Imamovic naredio da se skine transparent sa mosta.
Sta si zamislja taj covjek, ko je on
Sta si zamislja taj covjek, ko je on
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Vodio najvise osvajackih ratova u modernoj historiji!

A dobio Neobelovu nagradu za mir
Ja sam vise da se neke nagrade za izuzetna postignuca nazovu po Alexander Fleming-u, Nikoli Tesli itd a ne po nekim izumiteljima explozivnih sredstava!

A dobio Neobelovu nagradu za mir

Ja sam vise da se neke nagrade za izuzetna postignuca nazovu po Alexander Fleming-u, Nikoli Tesli itd a ne po nekim izumiteljima explozivnih sredstava!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
RollMan je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:31Kad onu crkvu u cordobi vrate na prvobitne postavke to jest na dzamiju onda mozemo diskutiratPovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:59Živio naš sultan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferruh Mustuer je imenovan za prvog imama ponovo otvorene džamije Aja Sofija u Istanbulu.
Ferruh je inače hafiz Časnog Kur'ana porijeklom iz Bosne i Hercegovine i govori tečnim bosanskim jezikom. Također, navodi se kako često i posjećuje našu državu.
Podsjetimo, Vrhovni sud Turske poništio je odluku Vijeća ministara iz 1934. kojom je džamija Aja Sofija pretvorena u muzej.
Predsjednik Recep Tayyip Erdogan predložio je vraćanje statusa džamije toj znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a, jednoj od najposjećenijih u Turskoj.
Izgledi za taj potez uzbunili su američke, ruske i grčke dužnosnike i pravoslavnu zajednicu uoči presude turskog Visokog upravnog suda, koji je prvo ročište održao prošli četvrtak.
Među onima koji su se oglasili i osudili ovu odluku Erdogana našao se i papa Franjo.
“Mislim na Aja Sofiju i veoma sam tužan”, rekao je papa Franjo u nedjelju na Trgu svetog Petra nakon molitve.
Mogu misliti kako je vama dvojici bitna džamija u Istanbulu i crkva u Cordobi , kao da ste se tamo rodili

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Bitno se zamarat ovakvim stvarima, a većina ovih što se s tim zamaraju imaju kontakt džamijom samo petkom. 

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Nemaju ni tada .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I to kad im treba nova obuca!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
- Kontakt:
555-333

-
- Kontakt:
jake su Albanke iz CG (Gjyste Vulaj, Liria Dedvukaj, Aferdita Dreshaj itd.) pa da mi njih dovedemo kod Viki i Anđe, a?
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
dajolicnikola je napisao/la: ↑14 jul 2020, 02:43jake su Albanke iz CG (Gjyste Vulaj, Liria Dedvukaj, Aferdita Dreshaj itd.) pa da mi njih dovedemo kod Viki i Anđe, a?
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kakav touchdownMarsal je napisao/la: ↑12 jul 2020, 14:09Ubica je bio mamin radni kolega sa željeznice. Izuzetno vaspitan insan, dijete iz miješanog braka, otac musliman, majka srpkinja. To je shvatio kao provokaciju i udar na sebe i svoju porodicu i bam bam bam bam.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Crkva u Cordobi je prvobitno i bila crkva.RollMan je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:31Kad onu crkvu u cordobi vrate na prvobitne postavke to jest na dzamiju onda mozemo diskutiratPovratakKralja je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:59Živio naš sultan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferruh Mustuer je imenovan za prvog imama ponovo otvorene džamije Aja Sofija u Istanbulu.
Ferruh je inače hafiz Časnog Kur'ana porijeklom iz Bosne i Hercegovine i govori tečnim bosanskim jezikom. Također, navodi se kako često i posjećuje našu državu.
Podsjetimo, Vrhovni sud Turske poništio je odluku Vijeća ministara iz 1934. kojom je džamija Aja Sofija pretvorena u muzej.
Predsjednik Recep Tayyip Erdogan predložio je vraćanje statusa džamije toj znamenitosti pod zaštitom UNESCO-a, jednoj od najposjećenijih u Turskoj.
Izgledi za taj potez uzbunili su američke, ruske i grčke dužnosnike i pravoslavnu zajednicu uoči presude turskog Visokog upravnog suda, koji je prvo ročište održao prošli četvrtak.
Među onima koji su se oglasili i osudili ovu odluku Erdogana našao se i papa Franjo.
“Mislim na Aja Sofiju i veoma sam tužan”, rekao je papa Franjo u nedjelju na Trgu svetog Petra nakon molitve.
Pa što nisu ostavili Fleming i Tesla nasljedstvo za nagradu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako Zidovi sore Kupolu na stijeni i Al-Aqsu jer su na mjestu nekadasnjeg hrama to je isto ok?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Erdo skuplja jeftine politicke poene preko dzamije 

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Popusi ga Belmin i od Srba

Nakon gnusnih šala kojima je veličao zločinca Mladića: Modriča raskinula ugovor sa Belminom Halilovićem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bijedićeve Socijaldemokrate žele imati gradonačelnika u Sarajevu, oštre reakcije SDP-a i NiP-a

Koga, psihopatu Kamočaja?

Peak nutshell Bosnia
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad te srbi otpuste sto si im narusio ugled reklamiraju ratka mladica

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, UvijekZeljo i 10 gostiju.