Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Upravo citam na Klixu. 

-
- Kontakt:
Kakav debil, jedino ce moci jos za Borac igrati 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
ma zajbavo se lik kosto se heller zajj da nije musliman
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Noletu kakvu nagradu za ovo besplatno reklamiranje 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Former 'Mythbusters' co-host Grant Imahara dead at 49

Nazvati neko brdo u Visokom, Piramida Đokovića.
Haha, Modriča nekog otpustila zbog veličanja zločinaca. Veličanje zločinaca je njihov "bread and butter" što bi rekli eng.
Uvjerio se iz prve ruke.
Haha, Modriča nekog otpustila zbog veličanja zločinaca. Veličanje zločinaca je njihov "bread and butter" što bi rekli eng.
Uvjerio se iz prve ruke.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
- Kontakt:
100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Idealan scenarij za smeće od kliksa , ima da pršte komentari yebem li im mrtve ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja sam davnih dana prestao citati komentare. Toxic af
-
- Kontakt:
Imam osjećaj da će ponovo dolaziti, svidjelo mu se pravo.
I am not yet born; O hear me.
A šta ćeš, mi umjesto da od ovih stvari napravimo brendčinu globalnih granica mi se sami šprdamo sa ovim. Koga briga imal il nema tu šta, razvij tlo za obrtanje kešovine.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:24100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kako se ujama u Hercegovini "ukazala" gospa , pa ubiše naciju ...Osim13 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:37A šta ćeš, mi umjesto da od ovih stvari napravimo brendčinu globalnih granica mi se sami šprdamo sa ovim. Koga briga imal il nema tu šta, razvij tlo za obrtanje kešovine.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:24100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično![]()
Ma oni samo cekaju sto pogodniju priliku da obnove hram. Lazni Sultan im daje legitimitet.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sad čekamo Lebrona i Ronalda da prošetaju piramidom.Bundesliga je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:36Imam osjećaj da će ponovo dolaziti, svidjelo mu se pravo.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nisu to piramideOsim13 je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:37A šta ćeš, mi umjesto da od ovih stvari napravimo brendčinu globalnih granica mi se sami šprdamo sa ovim. Koga briga imal il nema tu šta, razvij tlo za obrtanje kešovine.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:24100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično![]()
Da su piramide kao u Egiptu ili starije kako neki izvaljuju, znao bi citav svijet za Bosnu, ovako misle da smo u Rusiji.
27.10.2020
Najbitnije da se oporavio od virusa. Nadam se da nece imati posljedice na karijeru.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:24100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Od toliko zanimljivosti u državi, vi bi da varamo ljude piramidama. Nisam znao da toliko Visocaka na forumu ima.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Od čega će se oporavljati kad nikakvih simptoma nije imao , niti bi se testirao da nije se desilo što se desilo ?Justin je napisao/la: ↑14 jul 2020, 14:32Najbitnije da se oporavio od virusa. Nadam se da nece imati posljedice na karijeru.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 jul 2020, 13:24100% gospodara mi , kad u Veneciji kanalizacija digne cijenu espressa na 22 eura , moremo i mi sa piramidama nešto slično![]()
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 9 gostiju.