Sve Nam treba ima li gdje nase uprave da i oni sta odrade. Nam pare daje, dovest ce i neke igrace iz Vijetnama, sad treba i dresove da dogovara još samo mu treba kameru uvalit da snima da mozemo live gledati iz ButmiraDenchi je napisao/la: ↑14 jul 2020, 09:58Mislim da je bolje da sa Namom to vidimo on ima uticaja dole, da preko svojih veza sjedne on i dogovori dobar ugovor za klub, dole ih se svakako vecina proizvodi bas NIKE ima vecinu postrojenja u vijetnamu ako se ne varam, a kad bi nekim ludilom dvojicu njihovih pokupili i dole prodavali nase dresove, hebo sve ulaznice ikad sta bi para zaradili....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma oni nabijaju supke iz kluba, u tom su najjacibordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:09Sve Nam treba ima li gdje nase uprave da i oni sta odrade. Nam pare daje, dovest ce i neke igrace iz Vijetnama, sad treba i dresove da dogovara još samo mu treba kameru uvalit da snima da mozemo live gledati iz ButmiraDenchi je napisao/la: ↑14 jul 2020, 09:58Mislim da je bolje da sa Namom to vidimo on ima uticaja dole, da preko svojih veza sjedne on i dogovori dobar ugovor za klub, dole ih se svakako vecina proizvodi bas NIKE ima vecinu postrojenja u vijetnamu ako se ne varam, a kad bi nekim ludilom dvojicu njihovih pokupili i dole prodavali nase dresove, hebo sve ulaznice ikad sta bi para zaradili....
Drugacije je kad Nam poznati biznismen sjedne s Nikeom a drugacije kad neki anonimus iz Bosne....jos ako zna te likove....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bas tako, pa zašto ne i forum nekiDenchi je napisao/la: ↑14 jul 2020, 07:43Oficijelna, sa fanshopom integrisanim, login clanskomHztesanj je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:52Treba sad kakva aplikacija dobra za mobitelGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:02Nego raja,kad sad imamo bordo tv,pisite upravi za dresove
Ali fakat hajmo,mozda uspije
Kad ono za 7 dana objava
Prezentujemo vam novi dizajn dresova![]()
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Šalio sam se malo, odma se palite nema potrebe. Dobra je uprava imaju rezultate iza sebe i nema se tu šta puno poricati. Nego pantelija de ti meni reci kad stizu Vijetnamci ??
NAM je i prošle sezone najavljivao tu saradnju. Ne znam koliko je to dobro za nase igrace, akademiju i klub. Al vidjet ćemo hoce li biti sta od toga. Još moram napisati stvarno nemam namjeru da se prepirem o Husrefu.
NAM je i prošle sezone najavljivao tu saradnju. Ne znam koliko je to dobro za nase igrace, akademiju i klub. Al vidjet ćemo hoce li biti sta od toga. Još moram napisati stvarno nemam namjeru da se prepirem o Husrefu.
-
- Kontakt:
Ne znam kome Husref može biti zanimljivbordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:23Šalio sam se malo, odma se palite nema potrebe. Dobra je uprava imaju rezultate iza sebe i nema se tu šta puno poricati. Nego pantelija de ti meni reci kad stizu Vijetnamci ??

- JavierBosnia
- Kontakt:
Drzi se ti onda matica i sarafaPantelija je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:05Pa nije ugovor tariguz jarane.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:00Kakve su vam to mahalske price zbog ugovora uprava ne moze nista uraditi po pitanju dresova? Kakvih ugovora jeste li normalni. 2020 je godina drustvo
Moze se sve, al nemaju znanja niti zelje da to mijenjaju
Ja ne znam jesi li radio kad u nabavci, to je dzennet za mutne likove koliko god firma bila postena. Ja mjesec dana mijenjao nekad davno kolegicu u firmi koja i nema neku veliku nabavku robe, za sarafe i matice dodju tri ponudjaca svaki nosi kovericu, sat ili takomogu zamisliti kod velikih ugovora kakva su to podmazivanja.
I onda potpises da dvije ili tri sezone nosis to i zo bez prava da mijenjas to i to uz to i to itd. I onda ako se jos napravis budala da raskidas ugovor ako druga sttana ima jakog advokata moze te oguliti.
Tako da se strpiti jos ovu godinu i cekati da se zavrsi ovo s nike i onda sto kaze denchi vidjeti sa Namom svakako dobar dio svjetskih brendova u vijetnamu ima proizvodnju i moze srediti sta hoce.
Nigdje nisam rekao da se treba raskidati ugovor, ali niti jednoj strani nije bilo u interesu da potpisuju neki diktatorski ugovor kao sto vi ovdje navodite ko da ste ga vi potpisali. Cuj u ugovoru zabrana o mijenjanju dresa koliko to vec 3 godine? A zna se da je opsta praksa u citavom svijetu da se dresovi mijenjaju na godisnjoj osnovi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Kad vec mastamo o novim dresovima, Puma bi mjera bila...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ako Nam bude htio da ovaj iz holandije dodje a sve se cini da zeli, tu nema prepreka.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Ne znam ni ja svaki dan o njemu pišu.HeraklitMracni je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:30Ne znam kome Husref može biti zanimljivbordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:23Šalio sam se malo, odma se palite nema potrebe. Dobra je uprava imaju rezultate iza sebe i nema se tu šta puno poricati. Nego pantelija de ti meni reci kad stizu Vijetnamci ??
NAM je i prošle sezone najavljivao tu saradnju. Ne znam koliko je to dobro za nase igrace, akademiju i klub. Al vidjet ćemo hoce li biti sta od toga. Još moram napisati stvarno nemam namjeru da se prepirem o Husrefu.![]()
Ma moze i to, tipa da stavis da se raja mogu dogovorit da zajedno putuju(mozda ne sad ali eto u dogledno vrijeme) na evropske ili neka gostovanja itd.
Ali generalno sadrzaj za clanove, vlasnike sezonskih, plasiras reklame ili akcije sponzorskih firmi....nagradne igre....i naravno vjesti iz kluba....kao sto je bilo za pojacanja sms-om prvi da dobijemo info, samo ovako kroz aplikaciju ih ne kosta love da posalju poruku....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nije Nam ovdje problem nego ovaj igrac .U tom kontekstu i jeste ovaj text da je dobro za njih da idu pa izmedju ostalog i kod nas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovaj iz Holandije nece doci , evo i Nam ovdje potvrdio , rekavsi ako sam dobro skontao da imamo 3 igraca na njegovoj poziciji
Gospodin Nguyen Hoai Nam rekao je: „Video sam holandske novine u kojima se spominje mogućnost Van Haua da se priključi sarajevskom FK. Tvrdim da nemamo nikakav kontakt ili informaciju o tome. Imamo Hau profil, kao i svaki drugi odličan igrač. Kada su pogledali video, trenerski štab je potvrdio da klasa Hau može igrati nogomet u mnogim evropskim ili sarajevskim klubovima, ali na poziciji Hau sarajevski klub je imao 3 izvrsna igrača, uključujući rezervu. je U.21 bosanskohercegovački igrač. Ova komponenta priprema se za prvi preliminarni meč Lige prvaka 18. avgusta.
Gospodin Nguyen Hoai Nam rekao je: „Video sam holandske novine u kojima se spominje mogućnost Van Haua da se priključi sarajevskom FK. Tvrdim da nemamo nikakav kontakt ili informaciju o tome. Imamo Hau profil, kao i svaki drugi odličan igrač. Kada su pogledali video, trenerski štab je potvrdio da klasa Hau može igrati nogomet u mnogim evropskim ili sarajevskim klubovima, ali na poziciji Hau sarajevski klub je imao 3 izvrsna igrača, uključujući rezervu. je U.21 bosanskohercegovački igrač. Ova komponenta priprema se za prvi preliminarni meč Lige prvaka 18. avgusta.
-
- Kontakt:
Sta kaze nam Dzeko, Pjanic, Kološinac razvijali se u Premijer ligi, malo uljepšao situaciju da ga ne napadnu u Vijetnamu gdje nam to odvodis igrace.
Ja koliko znam ovaj drugi i treći nisu igrali nikako u Premijer ligi. Ovaj prvi igrao nešto malo u Skretničarubordobijeli je napisao/la: ↑14 jul 2020, 11:04Sta kaze nam Dzeko, Pjanic, Kološinac razvijali se u Premijer ligi, malo uljepšao situaciju da ga ne napadnu u Vijetnamu gdje nam to odvodis igrace.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Trebao je Nam reci da nemamo trenera , da je jedan Ceh Plisek Dzeku pronasao i td
-
- Kontakt:
Haman voli on malo omanutHeraklitMracni je napisao/la: ↑14 jul 2020, 11:07Trebao je Nam reci da nemamo trenera , da je jedan Ceh Plisek Dzeku pronasao i td

Šta mislite o ovom? Ako prodamo Rahmanovića produžit Zinedina i imamo gore njega, Krleta i Đanija(ako produži). Samim time Salčin neće igrat beka gdje će se za startnu borit Vijetnamac(ako dođe) i Pidro, s tim da bi po meni prednost trebao imat Pidro
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Da, i Rahmana i Pidru prodati, Djanija i Zizua stavit na ofanzivnog, s tim da bih ja hladno i Oremusa koristio ofanzivno jer mu je radius kretanja ogroman i moze trcat i otvarat linije(moze se vidjet kako otvara prostor po krilu na klipu sa Gorazdem) a dovest destruktivca....A vijetnamac na beka mora bit u prvih 11...mozda polusezonu da se rotira pa onda mu dat prvih 11, kad prodamo Pidru...