U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Tuta Petrov
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Možebitno dobije priliku u Beşiktaşu iduće sezone.
R.I.P. Mamba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NeumjesanTip
- Kontakt:
U derbiju Tudor neće moći računati na Ismajlija, Simića, Mujakića i Hamzu zbog ozljeda te kartoniranog Tahiraja, a u konkurenciju se vraća Stanko Jurić nakon ozljede.
Dinamu nedostaju Leovac i Petković zbog ozljeda, Perić se još nije opravio, a Gvardiol ima tri žuta kartona.
Zbog pandemije koronavirusa ovaj derbi se neće igrati u uobičajenim uvjetima. Vjerojatno nikad manje gledatelja neće biti na najvećem hrvatskom derbiju s obzirom na to da je u prodaji bilo 5970 ulaznica.
"Mislim da će s dobrim pripremama doprinijeti Bešiktašu u nareednoj sezoni. Vjerujem da će Bešiktaš imati koristi od Hasića, ali i on od Bešiktaša", rekao je trener Karafirinalar, dodavši:
"Kada je tek došao kod nas, bio je slabiji, nedostajalo mu je utakmica, ali kvalitetan je igrač i ako odradi dobre pripreme, Bešiktaš će mnogo profitirati s njim".
Za sada ide onako kako sam se nadao
Sljedeci cilj pokazati se na pripremama da je vrijedan ostanka u timu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Varg je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:10Trener Besiktasa rekao da se Hasic vraca sa posudbe sljedecu sezonu
"Mislim da će s dobrim pripremama doprinijeti Bešiktašu u nareednoj sezoni. Vjerujem da će Bešiktaš imati koristi od Hasića, ali i on od Bešiktaša", rekao je trener Karafirinalar, dodavši:
"Kada je tek došao kod nas, bio je slabiji, nedostajalo mu je utakmica, ali kvalitetan je igrač i ako odradi dobre pripreme, Bešiktaš će mnogo profitirati s njim".
Nema se para, Hasko ostaje
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dobro je zeznuo stvari s Dinamom i unazadio svoj napredak ne za godinu vec bar za 2,3...u njegovom dobu pauza je osjetnija.
Ali ako je talenat i nametne se u Besiktasu pa makar za 2, 3, 4 godine i bude standardan...mozemo biti vise nego zadovoljni.
- ASD
- Kontakt:
Sve je na njemu. Koliko će raditi i zalagati se. Kvalitet ima.
tako da je upitno sta ce biti sa njim i iduce sezone, ne ide mu u prilog ni to sto nece biti normalna pauza i duge pripreme.
mlad je, nece mu skoditi ni jos jedna sezona u kakvom drugoligasu.
- ASD
- Kontakt:
Pa s obrzirom koliko odskače u ovom prosječnom drugoligašu. Ova sezona se ne može navesti da je gubljenje vremena zbog pauze, ali svaka sljedeća je veliko gubljenje vremena.babino je napisao/la: ↑13 jul 2020, 23:24ovo nije izjavio trener besiktasa vec ovog drugoligasa u kojem igra..
tako da je upitno sta ce biti sa njim i iduce sezone, ne ide mu u prilog ni to sto nece biti normalna pauza i duge pripreme.
mlad je, nece mu skoditi ni jos jedna sezona u kakvom drugoligasu.
- Beduin
- Kontakt:
Jos se ceka zvanicna potvrda, ali se spekulise da je potpisao za spance i onda proslijedjen na posudbu u Estoril.Salih1984 je napisao/la: ↑12 jul 2020, 16:18"Iako je prema najavama trebao preći u redove španskog drugoligaša Alicantea, dosadašnji veznjak Slobode Armin Hodžić karijeru nastavlja u redovima ekipe Estoril Praia iz Lisabona.
Ovu vijest potvrdio je Estoril na društvenim mrežama, a riječ je o tamošnjem drugoligašu koji je nekada bio član i elitnog ranga takmičenja u Portugalu"
075 ❤
Ovo što sad pokazuje je dvije klase iznad baklava cvajte, a kad prođe još jedne pripreme tek će da napreduje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jest će se kjofte i piti turski čaj na Dolmbahćeu sljedeće sezone.
Besiktas ima najjaču lokaciju stadiona od svih rivala. Kako sam skontao, ovaj Umraniyespor mu je tamo na Azijskom dijelu.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Swanfilter
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja kad sam bio nisam primijećivao plaže, barem ne na zapadnom dijelu. Na istočnom dijelu ima finih parkova duž mora ali nigdje plaže.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AzRimiRzA, bablaz1, Balorda, bavariapivo, Beli98, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, DanijelTZ, DjaniTarik, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, exampLe., Faraon iz Visokog, galia95, Hafiz00, head88, Hordas1990, Hrammm1921, hurem, jasmin10, JayCatwright, L-Train, lakilone, legendarnadruga, Lewy21, maha1, Namibija, napapijri1987, nerkolfc, NEZALAGANJE, Objektivac, PeppermintSA, s4mke, SanaBosna, Shogun, SHZ82, signalidunapark, Soba, tuzlak94, unavita, Vaya, Venom, ventilateur, Viking4, Zabit, zikerrz21 i 291 gost.