FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moramo mlatnut slobodanku danas bar sa tricom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo samo potpisati Fatosa a za ostalo ćemo lako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Zinedin mi baca na igrača kojeg trazimo vec godinama na poziciji AM, dobar na lopti, ima sut, mozak ekipe. Mlad igrač koji samo moze napredovati, ako ga uspijemo uzeti od Sparte stvarno vrh.
Rahmanovic jeste isto jak na toj poziciji ali mi Zinedin nekako izgleda bolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mislim da potpis Zinedina znaci odlazak Rahmanovica
Na zimu on ide barem je to moje razmišljanje pošto sam siguran da ćemo napraviti nešta veliko u Evropi neću da kažem pa da baksuziram ali svi znamo štajohntravolta123 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:44Mislim da potpis Zinedina znaci odlazak Rahmanovica
FKS
Ma sve smisljeno. Cisto da se vidi ko koga ne voli, ko ce se s kim popickarati i za vrat uhvatitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:54I meni, ali nije ovo ni lose vjerujSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:49Malo cudnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 09:43https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... inu/368628![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- AlfredNobel
- Kontakt:
Strašan igrač, žao mi ga bilo gledati na klupi. Imaće prostora da se ustali u prvih 11. Ono što sam malo vidio od njega me oduševilo, nevjerovatna tehnika i lakoća u igri, s tim se rađa. Nisam ga pratio u repki pa nisam znao, a raja koja je pratila U-21 zna najbolje. Bilo bi mi baš drago da šarne.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:43Zinedin mi baca na igrača kojeg trazimo vec godinama na poziciji AM, dobar na lopti, ima sut, mozak ekipe. Mlad igrač koji samo moze napredovati, ako ga uspijemo uzeti od Sparte stvarno vrh.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Na poluvremenu, ali i prije i poslije utakmicebelosevic28 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:03Na poluvremenu najavljen posebni program...hmm fakinski bi bilo tad predstaviti pojacanje.

Ja u 17:00h
Pocinje
Pocinje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:53Na poluvremenu, ali i prije i poslije utakmicebelosevic28 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:03Na poluvremenu najavljen posebni program...hmm fakinski bi bilo tad predstaviti pojacanje.![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Ma potpisuje produzenje posudbe sa mogucnosti otkupa, a sto se Fatosa tice, nista od toga, ne pitajte me kako znamjohntravolta123 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:44Mislim da potpis Zinedina znaci odlazak Rahmanovica

Dovoljno vam je sto je Sinan to prvi objavio, a znamo koliko je pouzdan.
Ne je.bi nas za Fatosa.Osttribine je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:58Ma potpisuje produzenje posudbe sa mogucnosti otkupa, a sto se Fatosa tice, nista od toga, ne pitajte me kako znamjohntravolta123 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 10:44Mislim da potpis Zinedina znaci odlazak Rahmanovica![]()
Dovoljno vam je sto je Sinan to prvi objavio, a znamo koliko je pouzdan.

- FKS -
-
- Kontakt:
Ko je zapravo ovaj, Danijel Danac Pavlović, što se mota oko kluba.Jel on Rundinom klanu pripada, jel zastupa nekog od naših igrača....Nadam se, da će ga naša uprava, udaljiti od kluba, kao što su uradili sa Adom Husarićem, Elvisom Bilalagićem, Adisom Junuzovićem.
to ti je onaj svi svi svi lik il neko blizak njemu pisao ovdje pod imenom majkl ako nisam pomijesao nesto.Historicar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 11:04Ko je zapravo ovaj, Danijel Danac Pavlović, što se mota oko kluba.Jel on Rundinom klanu pripada, jel zastupa nekog od naših igrača....Nadam se, da će ga naša uprava, udaljiti od kluba, kao što su uradili sa Adom Husarićem, Elvisom Bilalagićem, Adisom Junuzovićem.
Udaljen je on odavno i ne treba ni njega ni onog malog debila sa slike dovoditi u vezu sa nasim klubom.
You are someone else I am still right here
- AngelDiMaria
- Kontakt:
na poluvremenu predstavljanje i veze pertle na kopackama i ulazi u igru fatos
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Debil od "menadžera"Historicar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 11:04Ko je zapravo ovaj, Danijel Danac Pavlović, što se mota oko kluba.Jel on Rundinom klanu pripada, jel zastupa nekog od naših igrača....Nadam se, da će ga naša uprava, udaljiti od kluba, kao što su uradili sa Adom Husarićem, Elvisom Bilalagićem, Adisom Junuzovićem.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
.fera je napisao/la: ↑15 jul 2020, 11:17to ti je onaj svi svi svi lik il neko blizak njemu pisao ovdje pod imenom majkl ako nisam pomijesao nesto.Historicar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 11:04Ko je zapravo ovaj, Danijel Danac Pavlović, što se mota oko kluba.Jel on Rundinom klanu pripada, jel zastupa nekog od naših igrača....Nadam se, da će ga naša uprava, udaljiti od kluba, kao što su uradili sa Adom Husarićem, Elvisom Bilalagićem, Adisom Junuzovićem.
Udaljen je on odavno i ne treba ni njega ni onog malog debila sa slike dovoditi u vezu sa nasim klubom.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 22 jul 2020, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zamislite danas dobijemo Fatosa i Zinedina a već sutra stadion Kosevo na 30g....wowww
12. igrač kluba iz Titove 38b
Jes, rodjeni brat kojeg nemam 
Steta za tu foru tvoju sto me zna licno 50% foruma

Steta za tu foru tvoju sto me zna licno 50% foruma

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli