Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 07 dec 2010, 18:14

Wolsfburg dosta tih stvari nije trebao uciniti.
Juventus je muku mucio sa Diegom koji je definitivno bio promasaj u tom klubu a onda pametni Hoennes ga dovodi.To nije igrac koji ce hraniti loptama Dzeku i Grafita,vise je bilo nego ocigledno.
Onako se lako rijesiti jako zahvalnog igraca Gentnera a dovesti satro pojacanje Mandzukica nigdje veze .Sad niti je spic niti krilo.Ne zna ni on jadnik gdje igra i sta.Da ne govorimo da je jedan ibricic koji uopste nije spic igrac imao vise golova od tog nazovi strelca u HNL prosle sezone.
Dovode Friedricha koji je cak i prije Svjetskog prvenstva nagovjestio operaciju kicme.Jer je dugo imao problema sa njom.A to je znacilo gotovo pola sezone bez njega.
Neko navede za onog McClauna bas ga je dobro nazvao.kao biva buraz Hoennes konta ako je Galonja mogao harati po Holandiji evo nam Engleza koji je eto napravio uspjeh isto u Holandskoj ekipi.WTF ere divizia :lol:
A nije gledao katastrofalno vodjenje engleske repke.Maltene nesto kao Veh.Ima uspjeha dva i stotinu razocarenja.
Misketa ne treba ni spominjati,kako su se prema njemu ponijeli.Slicno i prema Magathu,ucjenjivali ga za neku svotu para i cjenkali se sa njim.A on ih iz ''go-vana u zvijezde pronio.
Ovo mi djeluje kao neka vrsta kletve na taj klub.
Sve ovo sto im se dogadja su na neki nacin zasluzili.
Eh sad sto tu Dzeko ispasta.Neko ce reci sam je kriv sto je potpisao.Potpisao je iz razloga sto je sebi obezbjedio deset puta vecu platu nego sto je imao.Plus ,imao je i tada ''rijec'' od Veha u slucaju dobre ponude da ce ga prodati.Tad je Hoennes bio po strani
Dok ovaj nije pokazao pravo lice.A to je Dzeko tek uvidio,kad je vidio sta se desilo sa Misketom.
Ibahimson je u dosta navrata recimo,kad god bi pozelio ici.Napravio koji ekces i.....ode Zlatan tamo gdje on hoce.
Dzeki ovo nece stetiti,cak sta vise.Gubitnici mogu biti samo Wolfsburg a ne Dzeko.
Drzati nezadovoljnog igraca u igri ili na klupi je samo uskakanje sebi u stomak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 dec 2010, 18:17

I opet pojedinci lupaju i napadaju Dzekinog menadzera, kao da je on kriv za nesto. Izgleda da ne shvataju da menadzer radi ono sto klijent od njega trazi, a ne obrnuto. Redzepagic radi ono sto mu Dzeko kaze da zeli. Dzeko kaze da hoce da produzi ugovor i da dobije vecu platu, Irfan mu to sredi (i to mu poveca platu sa 600 hiljada na 4-5 miliona godisnje, solidna povisica zar ne?). neznam sta je tu tesko shvatiti. Nije Edinu 13 godina pa da nezna sta potpisuje...
Dzeko kaze da navija za Milan i da bi volio igrati za njih, Irfan mu u Sarajevo na noge dovede predsjednika Milana Gallianija...
Ali i menadzer ima svoja ogranicenja, ako klub ne zeli prodati ne moze on tu mnogo uraditi.
@monolog je lijepo objasnio gdje se nalazi problem u Wolfsburgu. Hoeness.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 18:24

harishp je napisao/la: Ovo mi djeluje kao neka vrsta kletve na taj klub.
Nije nikakva kletva jednostavno lose posluju od kako je Dieter dosao,unistio je generaciju fudbalera u Herthi koja je na kraju ispala (Boateng K.P sad u Milanu u Herthi protjeran,njegov brat sada u City-u u Herthi protjeran,Samba godinama standardan u Blackburnu iz Herthe otjeran,Salihovic otjeran kapiten Hoffenheima - bundesligasa,Chahed otjeran kao kapiten tima u Hannover gdje doduse i ne igra redovno...),a doveo je tamo klase poput Rafela,Cicero-a,Wichniareka (dva puta - u oba navrata nije uspio postici skupa 10 golova),Lustenbergera (koga?),Van Bergena i slicne anonimuse s kojima se hertha i oprostila u cvajtu,a ako ovako nastave i u VFL-u ce planirati gostovanja u Ingolstatu uskoro.

Dzeko mora udariti sakom od stol kako bi otisao jer je on jedini koji ih odrzava u zivotu i zbog njega se jedino VFl i spomene u njemackim medijima.Dzeko je onomad produzio ugovor je jer bio tada u win-win situaciji,igrace LP sa VFL-om a moze otici za masnu lovu kad hoce dok je Veh tu.Međutim sada je skroz obrnuto i to je za njega predpostavljam frustrirajuca situacija iz koje zeli da se oslobodi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2010, 18:29

Hoennes je svojom politikom odveo Herthu u propast.A Veh Stutgarta poslije titule doveo klub na rub ispadanja u jesenskoj sezoni a titulu mu fakticki Magath nastelio Jer je on slozio ekipu a ovaj dosao na gotovo.
Da ne govorimo poslije Veha eto Mc Clauna.
Sto znaci nije Hoennes se sam od sebe stvorio,nego su ga doveli.
Tako da najveca krivica lezi u ''najvisim''foteljama.
@bistrikboy u vezi sta je ucinio Hoennes i prije ,to je tacno.I nakon toga ga opet dovode.
E pa ''zaiskali ste evo vama ga :mrgreen: ili trazili ste gledajte''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 18:37

harishp je napisao/la:Hoennes je svojom politikom odveo Herthu u propast.A Veh Stutgarta poslije titule doveo klub na rub ispadanja u jesenskoj sezoni a titulu mu fakticki Magath nastelio Jer je on slozio ekipu a ovaj dosao na gotovo.
Da ne govorimo poslije Veha eto Mc Clauna.
Sto znaci nije Hoennes se sam od sebe stvorio,nego su ga doveli.
Tako da najveca krivica lezi u ''najvisim''foteljama.
@bistrikboy u vezi sta je ucinio Hoennes i prije to je tacno.I nakon toga ga opet dovode.
E pa zaiskali ste evo vama ga :mrgreen: ili trazili ste gledajte.
Pa to je tako jer klub vode ljudi koji veze nemaju s fudbalom,umjesto da smisljaju novi izgled Golfa oni se ufatili lopte,taj sistem mozda moze proci kdo nas ali tamo gdje ima oziljnijeg fudbala bogami ne moze.A sto se tice Veh-a trenutno demonstrira kako od jedne vrhunske ekipe kao HSV sa odlicnim timom napraviti prosjecnu ekipu,dobro mu ide.A ovaj bolid nekako u intervalima ostvaruje solidne rezultate sa M'borom u kupu UEFA odlican,onda pokisne na Wembley-u,u Twenteu odlican a evo ga opet ce pokisnut.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 18:39

calcio je napisao/la:I opet pojedinci lupaju i napadaju Dzekinog menadzera, kao da je on kriv za nesto. Izgleda da ne shvataju da menadzer radi ono sto klijent od njega trazi, a ne obrnuto. Redzepagic radi ono sto mu Dzeko kaze da zeli. Dzeko kaze da hoce da produzi ugovor i da dobije vecu platu, Irfan mu to sredi (i to mu poveca platu sa 600 hiljada na 4-5 miliona godisnje, solidna povisica zar ne?). neznam sta je tu tesko shvatiti. Nije Edinu 13 godina pa da nezna sta potpisuje...
Dzeko kaze da navija za Milan i da bi volio igrati za njih, Irfan mu u Sarajevo na noge dovede predsjednika Milana Gallianija...
Ali i menadzer ima svoja ogranicenja, ako klub ne zeli prodati ne moze on tu mnogo uraditi.
@monolog je lijepo objasnio gdje se nalazi problem u Wolfsburgu. Hoeness.
Khm, manager osigurava ono što igrač želi, jel :mrgreen: Pošteno.

Šta je rekao Džeko 2009 godine(imao je ugovor na još svije godine, odnosno, ugovor bi mu istekao na kraju ove sezone, u Julu 2011 godine)
Napadač Wolfsburga Edin Džeko i dalje naglašava kako bi karijeru volio nastaviti u redovima Milana, iako je svjestan da je mogućnost da se to dogodi već ovog ljeta gotovo nikakva. Džeko je odigrao važnu ulogu u Wolfsburgovom osvajanju naslova prvaka prošle sezone, kada je postigao 26 golova.

Džekine sjajne igre privukle su pozornost Milana koji je i dalje u potrazi za napadačem, no čelnici Wolfsburga odbili su ga pustiti u Serie A, na njegovo veliko razočaranje.

"23 su mi godine i kada sam dobio ponudu iz kluba o kojem sam uvijek sanjao bilo je jedino pošteno od mene da kažem da želim tamo otići. I dalje stojim iza toga što sam rekao. Bio sam fasciniran Milanom još kada sam bio dijete. Ne znam zbog čega, ali Milan je za mene uvijek bio najveći klub na svijetu. Uvijek sam želio igrati za Milan." rekao je Džeko.

Unatoč njegovoj želji, Džeki su iz Wolfsburga poručili kako ne ide nigdje i kako se treba koncentrirati na ispunjenje zadataka u preostale dvije godine ugovora sa njemačkim klubom. Ipak, Džeko očekuje da se prilika za prelazak u Milan ukaže ponovno već sljedećeg ljeta.

"Ne dobijete uvijek u životu ono što želite, barem ne odmah. Wolfsburg je imao pravo reći ne. To je jednostavno tako. Nisam ljut na Wolfsburg i neću zbog toga praviti nikakve probleme. Ostajem ovdje i pokušat ću igrati još bolje sljedeće sezone nego što sam igrao do sada. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Uvijek ću sanjati o Milanu."
A šta je rekao Redžepagić nakon isteka onog famoznog perioda i "očekivane ponude od nekog velikog kluba:
Džekin menadžer Irfan Redžepagić jučer nam je rekao da to ništa bitno ne mijenja.

- To ne znači kraj svijeta. Prijelazni rok još nije ni počeo. Promijenilo se to što Volfsburg od danas računa na Džeku kao igrača koji ostaje u timu, ali to ne znači da se ne može pojaviti neki klub koji će ga željeti kupiti. U tom slučaju, Volfsburg će odlučivati, ali ako stigne odgovarajuća ponuda i ako Džeko bude zadovoljan datom opcijom, ne vidim razlog da se transfer ne realizira - kaže Redžepagić.
Ko zna da čita između redova, jasno mu je da ni Redžepagićevo nije maslo za Ramazana :mrgreen:

Ne govorim da je ovaj isključivi krivac ali sam siguran da mu je i on suflirao "de Edine, potpiši, prodaćeš se kasnije" kontajući kako je klepio finu lovu od 4 M eura godišnje, taman da se ovaj nigdje ne proda :mrgreen: To je jasno. Bošnjo i njegova logika.

Edinu su ostale dvije godine u Wolfsburgu. Uzeo je titulu sa Volfsburgom. Bio je drugi strijelac lige, već je napravio ime. Mogao je da postavlja uslove. Sumnjam da bi ga ovi smjeli tek tako poslati na klupu ;)
Valjda će se saznati kad-tad Redžepagićeva uloga u svemu tome. Nemoguće je da je Edin toliko glup da ne skonta da je dobio poboljšan ugovor i omču oko vrata u Volfsburgu do 2013 godine ;)

PS Mclaun je dobio nadimak od engleske štampe nakon debakla sa gordim albionom u kvalifikacijama i epskim neuspjehom :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 dec 2010, 18:44

Pametni nogometasi ovo bi lako rijesili. Kad se fino potpisuje ugovor stavi se "zelim da tim igra u Ligi prvaka"..ako mi to nemoze osigurati,prodaja pod svako cijenu ili necu igrati. Dzeku je cifra od 7 brojeva udarila u glavu i jednostavno nije razmisljao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 18:47

Sreća pa imamo tebe da nam to objasniš.

Usput, ne kaže se Džeku, nego Džeki. Ako se pozivaš na Senahida, popišam se ja na pravopis koji se napiše za jednu-dvije godine ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2010, 18:48

Da bas [email protected] pare a ne znas sa njima kuda i sta.Ista prica sa Cityjem.
Za mene ta familija Topalovic :mrgreen: ili Hoennesovi su rak rana za BL fudbal.
Ovaj iz Baje ima samo puku srecu da je u klubu koji fakticki godinama ima sve.Pa tako mu se losi potezi teze vide.Inace bi bila ista prica kao sa ovim mladjim.
Ja se nadam da se Dzeko nece poklopiti,nego ici do kraja.Na stranu sportsko ponasanje,odnos prema klubu ovo ono.
Jer prvi ga Hoennes nema.Prema tome ''ratna sjekira je otkopana'' haug. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 dec 2010, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 dec 2010, 18:52

Celnici Madridskog kluba danas poceli pregovore s Wolfsburgom...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 dec 2010, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 dec 2010, 18:53

nikad_izvini je napisao/la:
Ne govorim da je ovaj isključivi krivac ali sam siguran da mu je i on suflirao "de Edine, potpiši, prodaćeš se kasnije" kontajući kako je klepio finu lovu od 4 M eura godišnje, taman da se ovaj nigdje ne proda :mrgreen: To je jasno. Bošnjo i njegova logika.
Posto si ovo napisao jasno mi je da nisi bas najbolje upoznat sa tim kako te stvari funkcionisu.
Menadzeru je u interesu da se transfer napravi jer on dobija odredjeni procenat od tih para. Da ne govorim o prestizu u saradnji sa velikim Milanom i Gallianijem i svemu ostalom. Koja sve vrata otvara taj transfer ako se Dzeko pokaze kao pravo pojacanje za Milan.
Jeli za menadzera bolje imati igraca u velikom Milanu ili u nekom seoskom klubu u Njemackoj? Odgovori iskreno na ovo i sve ostalo ce ti se samo kazati ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 dec 2010, 18:58

majestic24 je napisao/la:Pametni nogometasi ovo bi lako rijesili. Kad se fino potpisuje ugovor stavi se "zelim da tim igra u Ligi prvaka"..ako mi to nemoze osigurati,prodaja pod svako cijenu ili necu igrati. Dzeku je cifra od 7 brojeva udarila u glavu i jednostavno nije razmisljao.
Sad ispade DzekA :mrgreen: i glupan!? Hajd sto ga pojedini smatraju,da nije Bog zna neki kvalitetan napadac,nego je i panglu.Nije on kriv sto oko sebe ima sve,samo ne normalne osobe.Krenuvsi od menadzera,preko presjednika,trenera pa do navijaca koji su se zvizducima izjednacili sa nasim glupanima sa sjevera za koje je bio kloc.
Potpisao je taj famozni ugovor,koji mu je donio 4-5 miliona evra po sezoni i dobio usmeno obecanje da ce ga pustiti u slucaju masne ponude.Medjutim levati ga izradili,sto je i logicno jer nikad nece imati sjajnijeg Dijamnata,na kojem nece moci zaraditi vecu lovu nego na Edinu.U tom grmu lezi zeko.
1921-2011

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 19:05

Evo nekih izjava navijaca, na reakciju Edina (jedan je vec navede, al neka ga):

„Nije nam jasna politika Uprave da drže igrača koji javno kaže da želi otići što prije... Isto je bilo i sa njegovim zemljakom Misimovićem...“

„Džeko igra sve lošije, jasno je da ga Wolfsburg više ne interesuje, treba ga prodati što prije... Mislim da je 40 miliona eura nerealno tražiti...“

„McClaren je izmjenom u 88. minutu ponizio Džeku, pogotovo nakon što je ovaj promašio penal...“

„Mislim da ga nije trebao izvesti, jer on i kada igra tako loše može postići gol...“

„Džeko je igrao veoma loše i nije uopšte trebao pucati penal... Želio je opet biti jedini junak...“

„Prodajte Džeku što prije, jasno je da cijelu ekipu vuče naniže...“

„Ako ovako nastavimo, polovicom februara bićemo na dnu tabele, pogledajte naš raspored u narednih pet utakmica, Bayern, Mainz 05, Dortmund, Hannover, HSV...“
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 19:06

calcio je napisao/la:
Posto si ovo napisao jasno mi je da nisi bas najbolje upoznat sa tim kako te stvari funkcionisu.
Menadzeru je u interesu da se transfer napravi jer on dobija odredjeni procenat od tih para. Da ne govorim o prestizu u saradnji sa velikim Milanom i Gallianijem i svemu ostalom. Koja sve vrata otvara taj transfer ako se Dzeko pokaze kao pravo pojacanje za Milan.
Jeli za menadzera bolje imati igraca u velikom Milanu ili u nekom seoskom klubu u Njemackoj? Odgovori iskreno na ovo i sve ostalo ce ti se samo kazati ;)
Kako je počelo, taj igrač neće nigdje. Sve mi se samo kazalo ;) Jel još nešto treba da objasnim :mrgreen:

PS nadam se da griješim i da će ga kupiti Real M(zbog ŽeljA i DžekA) :mrgreen:

edit: zavisi, nekada manageri imaju dio PRIMANJA igrača. Ala Mamić, znači, plata i premije ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 dec 2010, 19:14

nikad_izvini je napisao/la:(zbog ŽeljA i DžekA) :mrgreen:
Nema potrebe za sarkazmom, ovo je ispravan govor po bosanskom pravopisu.

Što se tiče Džeke, ne treba zaboraviti da je potpisao ugovor i da se treba njega pridržavati. Ne igra u bosanskoj ligi, nego u Bundes, gdje se svi pridržavaju pravila. Bogami teško da će nešto riješiti onakvim ponašanjem, naprotiv samo si može zagorčati život.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 dec 2010, 20:38

suntu jeu je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:(zbog ŽeljA i DžekA) :mrgreen:
Nema potrebe za sarkazmom, ovo je ispravan govor po bosanskom pravopisu.
Već sam napisao, ogradio sam se :mrgreen: Nemoj misliti ako je ovo sportski forum da sam nepismen :mrgreen:
Ako se pozivaš na Senahida, popišam se ja na pravopis koji se napiše za jednu-dvije godine ;)
Ako me sjećanje dobro služi, pravopis je "napisan" tamo negdje 93 godine :roll: Znači, trebalo mu je maksimalno dvije godine da ga napiše. Naš bi narod reko, "aha, šta ima" :mrgreen:

Hlopta je pravilno reći, kaHvez isto tako :lol: Pravopis se ne piše za godinu-dvije dana. Pa nije roman o ninji Lesli Eldridžu :mrgreen: Za Senahida očito jeste :mrgreen: Uglavnom, ne priznajem ga. Smiješan je, realno. To je Aljina minder politika, "bolje podobni nego sposobni". Uz sarmu, na minderu skontali, "pa nije loš ovaj Senahid, mogo bi on to". Toliko je mogo da postade pravilno reći Džeka i Želja. Jeste, al u pećini i kojekakvim vukojebinama :roll:

ps namjerno pišem, mogo, bla, bla. Karikiram maksimalno :mrgreen:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 dec 2010, 20:53

nikad_izvini je napisao/la: Pravopis se ne piše za godinu-dvije dana.

Ko ti je rekao da je napisan za godinu-dvije ? :shock: Sine, bosanski nije bio u upotrebi dugih 80 godina. :roll: To što ti ne poznaješ povijest bosanskog nije razlog da pričaš da je nešto ''seljački'' ono što se ispravno od njega zadržalo kod naroda ( većinom u istočnoj Bosni i starim Sa mahalama). Jbg, vjerujem ja da je svima referenca ''sarajevski žargon'' i osnova svakog dijaloga, međutim nije jezik Č. Vila i Otoka.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 dec 2010, 23:22

suntu jeu je napisao/la:Što se tiče Džeke, ne treba zaboraviti da je potpisao ugovor i da se treba njega pridržavati. Ne igra u bosanskoj ligi, nego u Bundes, gdje se svi pridržavaju pravila. Bogami teško da će nešto riješiti onakvim ponašanjem, naprotiv samo si može zagorčati život.
Ponovo filozof iz Nemačku. Šta ti znači ova rečenica, molim te? Ugovora se treba pridržavati bilo gdje na bijelom svijetu a ne samo u Njemačkoj, tako da nema potrebe da nam ponovo pametuješ ovdje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 dec 2010, 23:46

NoName je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Što se tiče Džeke, ne treba zaboraviti da je potpisao ugovor i da se treba njega pridržavati. Ne igra u bosanskoj ligi, nego u Bundes, gdje se svi pridržavaju pravila. Bogami teško da će nešto riješiti onakvim ponašanjem, naprotiv samo si može zagorčati život.

Ponovo filozof iz Nemačku
. Šta ti znači ova rečenica, molim te? Ugovora se treba pridržavati bilo gdje na bijelom svijetu a ne samo u Njemačkoj, tako da nema potrebe da nam ponovo pametuješ ovdje.
Znači da ovdje nema Kerli i Cocalića kao što ima u BiH.

Ili mogu reći i ovako ;

Mogu biti baš đubre pa ti ovako odgovoriti ; Šta tebe boli klinac šta mi iz Njemačke pišemo o našem zemljaku koji se isto tako nalazi u Njemačkoj.

Ili još veće đubre ;

Zaboli te **** sta znaci.... ako ne kontas onda si glup, a ja sa glupim osobama ne razgovaram.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 dec 2010, 23:47

Sta tebe onda briga kako se igra u Bosnu :mrgreen:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 42 gosta.