Ma pusti Panteliju zajebava se čovjek.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:32Rekao sam da Pantelija to tvrdi, iskreno ni nisam pitao ljude koliko je trazioamypitar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:12feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:04To je 50k marki mjesecno. realno za takvog igraca da toliko trazi, sad imamo l il nemamo. Trebali smo znat da ce tako nesto trazit il ne ic u razgovore uopste
E nasmija me gospodine al baš.
Čuj 50 k mjesečno pa toliko nema Kapic u Bundesligi.A tražili ga jaki klubovi posebno finansijski Budućnost I Dečići.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Napisi puni naziv te straniceSedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ko gdje i sta ?SedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
Koja fm stranica?SedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Eh to je taj tim koji će napast grupnu EL s tim da bi ja iskreno volio u napadu ili još bolje umjesto Jukica da vidim ubicu Fatosa
Haver ! je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:39Ko gdje i sta ?SedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
Denchi je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:40Koja fm stranica?SedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:37Napisi puni naziv te straniceSedrenikHz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:29Bgm izgleda da je gotov. Fm stranica objavila kao sluzbeno, eh sad oni jos nisu ni za jednog igraca pogrijesili, al eto jos se ni ne nadam
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
A daj jhebite se hahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam odakle njima to, prije da su prepisali iz medija, daj Boze da pogode.
Odo upaliti football manager od kad nisam igrao evo sad imam i Fatosa u ekipi 

Javio sam im se i kaže lik sutra će biti i zvanično objavljeno živi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
Puno postova sam vidjeo hvale Oremusa, radijus kretanja, agresivnost, snagu. Mozda grijesim al ja to nisam vidjeo u 6-7 utakmica sto je igrao. Dao je gol Celticu tu nas kupio al ne vidim od njeg ono sto su radili Cimirot, Adukor, Crepulja ili Stanojevic.
Ne mislim da je loš al ja vise ocekujem od njeg.
Potpisi Fatose da ih nabijamo na patose!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Pa lik, tek u Sarajevu, počeo igrati zadnjeg veznog.Cijelu karijeru je igrao desnog beka i desno krilo.Svi gore navedeni, su klasični zadnji vezni.bordobijeli je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:54Puno postova sam vidjeo hvale Oremusa, radijus kretanja, agresivnost, snagu. Mozda grijesim al ja to nisam vidjeo u 6-7 utakmica sto je igrao. Dao je gol Celticu tu nas kupio al ne vidim od njeg ono sto su radili Cimirot, Adukor, Crepulja ili Stanojevic.
Ljudi ba dosli ko da je prvenstvena. Nasi opsuteni. Dobro je sve ovo. Nekad smo mi bili sampioni priprema a drugi prvaci. Sad je obrnuto.
Sta reci za stream. Svjetski!
Sta reci za stream. Svjetski!
Nista od ovih Slovenaca,Celje prosu bodove od ekipe koja je ispala.Kadusic opet gol dao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeste gotovo je....
Fa fa Fatose salji ih na patose....
Fa fa Fatose salji ih na patose....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Celje iduce gostuje rudaru koji ima 11 bodova za 33 kola i u zadnjem kolu kuci sa olimpijom, ako dobiju olimpiju prvaci su
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"