FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se tice Fatosa gotovo je, jos da saznamo na koji nacin
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Slozio bi se s tobom, zato mi i ne izgleda nesto specijalno kao taj zadnji ili centralni vezni.Historicar je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:58Pa lik, tek u Sarajevu, počeo igrati zadnjeg veznog.Cijelu karijeru je igrao desnog beka i desno krilo.Svi gore navedeni, su klasični zadnji vezni.bordobijeli je napisao/la: ↑15 jul 2020, 21:54Puno postova sam vidjeo hvale Oremusa, radijus kretanja, agresivnost, snagu. Mozda grijesim al ja to nisam vidjeo u 6-7 utakmica sto je igrao. Dao je gol Celticu tu nas kupio al ne vidim od njeg ono sto su radili Cimirot, Adukor, Crepulja ili Stanojevic.
Ne mislim da je loš al ja vise ocekujem od njeg.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
izvor @Gis

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
4-5 portala juce objavilo da dolazi sad niko ni rijec nepise zasto nije doso ili hocel uopce.
Mislim da nece doc jer ako nista danas bi bio tu i gledao utakmicu ako nista drugo.
Ovi ovde gospod pantelija svrakino i ti insajderi su pokazali da samo se ljudi zajebavaju igraju sa nama nedaju nam spavat itd..
Mislim da nece doc jer ako nista danas bi bio tu i gledao utakmicu ako nista drugo.
Ovi ovde gospod pantelija svrakino i ti insajderi su pokazali da samo se ljudi zajebavaju igraju sa nama nedaju nam spavat itd..
Ma šta će sutra bit na sjednici za stadion Kosevo to je važnije i od Bećira
12. igrač kluba iz Titove 38b
od toga nista jer nijedan prijedlog (ajnadzicev i nas) nisu na dnevnom redu sjednice OV
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako smo ista naucili, jesmo da kada se pise po portalima o dolasku nekog igraca, da nema nista od toga. I da ako neko dodje slabo ko zna do momenta potpisa. Tako da vjerijem da od ovog Beciraja nema nista.
-
- Kontakt:
Najvaznije je da su puleni odigrali extra pogotov drugo poluvrijeme,,cast izuzecima,,ne kontam samo dodje ti raspala sloboda,koja je promjenila pola ekipe,pojacanja im iz federalne ,jos u tvojoj avliji gdje treniras svaki dan,i ti onako odigras,pa ne znam,,al hajde kaze se prijateljska je.
Najzaslužniji za transfer navodno je sportski direktor bordo kluba Emir Hadžić koji ima dobar renome i konekcije u Izraelu, gdje je i sam igrao. Iz Izraela je prošle godine doveo i Hrvata Mirka Oremuša.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon Leyle i Alme ja sumnjam i na Belindu.
Okrenut se neoženjenim, možda koga i dovedemo.
Okrenut se neoženjenim, možda koga i dovedemo.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zar vas nije Hajrovic opametio...
Kako za koga jbg.Za Tinu je isto prvo na portalima izaslo.Za ove jace ugl izleti na portalu.Za ovu buraniju i nije neki interes da se sazna prije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo i ja pisao ovim sa FM Balkan, kažu da će sutra biti objavljeno službeno
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nemoj bit glup amy ja sam sigurno sastavio ovaj tekst...otkači od mene nije ovo tvoj privatni forum
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti bi se sjebao da znas koliko je on bio blizu potpisa..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 19 gostiju.