Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sanjam sinoć kako gubimo 1:0 od Poljske na EURU dogodine. Preokrenemo mi rezultat i dobijemo 1:3, u sudijskoj nadoknadi Džeko mi šalje loptu u prostor i na meni samo da zabijem. Pogađam nogom stativu.
Budim se, shvatam da sam radijator zakačio nogom. Da stvar bude gora, ovo je najmokriji san u zadnje dvije godine.
Budim se, shvatam da sam radijator zakačio nogom. Da stvar bude gora, ovo je najmokriji san u zadnje dvije godine.
"We need to suffer. And we need to fight."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Polovina je jula pajdo, to si trebao prije mjesec dana ganjati.
Sto valja je uglavnom zauzeto narednih bar mjesec dana...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Iznajmi kucu bez bazena pa se kupajte na neretvi
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I realno onako, šta ja imam pričati sa osobom koja ne prepoznaje klitoris Espranze Gomez. Takvi su po automatizmu diskreditovani za bilo kakav vid komunikacije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma bezveze se raspravljate oko gluposti.
Turska je sirotinjska zemlja, ja ne znam kako imaju za hljeba. I odakle im za takve investicije po drzavi. Crna Gora je za Tursku...Ceska jbt.
Turska je sirotinjska zemlja, ja ne znam kako imaju za hljeba. I odakle im za takve investicije po drzavi. Crna Gora je za Tursku...Ceska jbt.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Turska sa BDPom po glavi stanovnika od nesto malo preko 9 hiljada dolara je velesila i zemlja za pozeljet nema sta 

Bosnje po internetu svrsavaju na sultana erdoana i tursku "moc"
Al kad treba ici negdje zaraditi kruh,onda lagano odaberu zemlje zapada

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Odmah su mnogi posumnjali da je zapravo Georgina ponovo trudna i da je ovo samo još jedan znak koje već odavno šalje.
Vidjet ćemo da li je to zaista tako, ali svakako da Gio itekako zna privući pažnju na sebe.
Šljivak toliko clanaka napisao da misli da je može zvati Gio.
Vidjet ćemo da li je to zaista tako, ali svakako da Gio itekako zna privući pažnju na sebe.
Šljivak toliko clanaka napisao da misli da je može zvati Gio.
Turska je ****. Sjećam se kad su ljudi poredili ovdje GDP Turske i Švicarske da je tu neđe. A Turska ima 10x vise stanovnika. 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nabrzaka sam provjeravo. Uporedio današnji Turski BDP per capita sa Češkim iz 2010.ASD je napisao/la: ↑16 jul 2020, 14:01U odnosu na koga? U odnosu na Crnu Goru?
Pa veći jeste, ali to je ta grupa zemalja sličnih u razvoju. I po gdp-u je Turska bliža Crno Gori, nego li jednoj Češkoj.
Pogledajte nominalni GDP per capita, ne samo PPP.

Koja je razlika između nominalnog i PPP?
Let's talk about SIX baby!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pošto svasta znate, de mi nadjite neku firmu koja prodaje nozeve za mesoreznicu/salamoreznicu!
Hvala!
Hvala!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Onaj kome se treba oduzeti licenca bi da oduzima licence časnim i poštenim ljudima koje trebamo tretirati kao heroje, pogotovo Gavrana. Norod zno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tursku vadi samo što ima 80+ mil stanovnika, te postoje turistička mjesta koja popravljaju ukupnu sliku. Al ništa bolja Turska nije od Bugarske i Rumunije.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.