jer posto mi ne vjerujete necu vam reci u kojoj minuti je to bilo,pa onda morate sve pregledat da se uvjerite
edit: cekam odgovor
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ma vjerujem ja, šalim se al kao što sam rekao nisam gledao, vidio samo klip sa golom i to je sve, al pošto slabije i mediji prate manje klubove onda se o tom i manje piše,sarajlija89 je napisao/la:Valja sad naci to..jel bas hocete 10tak minuta highligtsa da gledatejedino tako
![]()
jer posto mi ne vjerujete necu vam reci u kojoj minuti je to bilo,pa onda morate sve pregledat da se uvjerite![]()
![]()
Ma kakva uvreda, ja volim zdravo raspravljat. Jarane, kod mene ide ona, niko nije kriv dok ga ne osude za to. Ja vjerujem u sud pa bilo gdje da je taj sud. Tako i sa Juve-om, oni su osuđeni, ustvari Moggi i Juve-u je presuđeno kako jest. Ako postoje novi dokazi da nije samo to Juve radio ili da nije nikako, da je to namješteno da bi se Juve oslabio onda opet treba čekat presudu suda i ako tako presude ja ću se prvi izvinut, al se izvinut da sam vjerovao sudu koji im je presudio tu presudusarajlija89 je napisao/la:Ma da se ne uvrijedis, al ti kao i ostali, koji su samo procitali negdje da je Juventus namjestao utakmice...i nista drugo...ne mozete sudit tako...
Uzmite pa procitajte presudu i zasto je Juventus izbacen i na osnovu cega...zalosno...
Vi znate samo ono sto ste procitali....a da ustvari ne znate pozadinu toga...
Bujurm procitajte...da ne bude da u prazno govorimo..koliko sam puta rekao
u ovoj konkurenciji je ipak Mancini nedodirljivmiky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.
P.S. Mela prcaju namjerno kolko ja vidim
nema me par dana i odma gdje je onGunnerS je napisao/la:Ma gdje je on ?!Mont0 je napisao/la:Uuu radi nam tema kao drzava, bice Daffy-u drago![]()
![]()
Diego i Cannavaro? pa oni nisu igrali ove sezone, tako da je ovo 100% izbor od prosle sezonemiky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.
onaj ko zna pricati,taj prica kratko i jasnotony-mortale je napisao/la:zato da bi BRANIAC poput tebe imao šta pitati._Bad_boy je napisao/la:sto ova Serija A nije svrstana u temu "ostale lige"
nije u osatlim ligama zato jer ima jednu od najvećih tema na ovom forumu, za razliku od mnogih drugih na kojima s sedmicama ništa pametno ne napiše, s naglaskom na ovo PAMETNO
pa sta ce tu Melo, Matrix, Canavaro, Diego i Cassano hahahah...miky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
Huska je napisao/la:pa sta ce tu Melo, Matrix, Canavaro, Diego i Cassano hahahah...miky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu![]()
pa valjda se ova nagrada odnosi na pojacanja koja su razocarala, pa gdje su milanovi yepes i onaj grk...jbg Inter i nije imao pojacanja tako da, ali eto posto mora netko imaju Mancinia, Rivasa i Suaza...
cuj Matrix na spiski, a lik nije postene tekme odigrao vec dvije godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.