Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 07 dec 2010, 18:47

Valja sad naci to..jel bas hocete 10tak minuta highlightsa da gledate :mrgreen: jedino tako :mrgreen:

jer posto mi ne vjerujete necu vam reci u kojoj minuti je to bilo,pa onda morate sve pregledat da se uvjerite :mrgreen: :lol: :P

edit: cekam odgovor :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 dec 2010, 18:51

sarajlija89 je napisao/la:Valja sad naci to..jel bas hocete 10tak minuta highligtsa da gledate :mrgreen: jedino tako :mrgreen:

jer posto mi ne vjerujete necu vam reci u kojoj minuti je to bilo,pa onda morate sve pregledat da se uvjerite :mrgreen: :lol: :P
ma vjerujem ja, šalim se al kao što sam rekao nisam gledao, vidio samo klip sa golom i to je sve, al pošto slabije i mediji prate manje klubove onda se o tom i manje piše,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 dec 2010, 18:55

[youtube][/youtube]

tamo oko 6 i po negdje...57 minut utakmice..mada se najbolje i ne vidi i nema usporenog al kad vratite opet... onda cete vidjeti :mrgreen:

ili neko bolji nek nadje :)

ma Zamparini opet poludio...na sve strane se zali
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 dec 2010, 19:05

sarajlija89 je napisao/la:Ma da se ne uvrijedis, al ti kao i ostali, koji su samo procitali negdje da je Juventus namjestao utakmice...i nista drugo...ne mozete sudit tako...

Uzmite pa procitajte presudu i zasto je Juventus izbacen i na osnovu cega...zalosno...

Vi znate samo ono sto ste procitali....a da ustvari ne znate pozadinu toga...

Bujurm procitajte...da ne bude da u prazno govorimo..koliko sam puta rekao
Ma kakva uvreda, ja volim zdravo raspravljat. Jarane, kod mene ide ona, niko nije kriv dok ga ne osude za to. Ja vjerujem u sud pa bilo gdje da je taj sud. Tako i sa Juve-om, oni su osuđeni, ustvari Moggi i Juve-u je presuđeno kako jest. Ako postoje novi dokazi da nije samo to Juve radio ili da nije nikako, da je to namješteno da bi se Juve oslabio onda opet treba čekat presudu suda i ako tako presude ja ću se prvi izvinut, al se izvinut da sam vjerovao sudu koji im je presudio tu presudu ;)

BTW.Seria A mora dosta, dosta toga uradit u svojoj kući pa pred kućnim pragom da bi nastavila živjet i disat kao prije nekih 10-tak godina ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 07 dec 2010, 19:21

ovdje opet po starom , cim dodje novi clan na temu treba mu se pokazati i dokazati da je moggi nevin kao i juventus , da je inter kriv za cijelo stanje calcia i td . zbog ovih stvari sam i trazio da se otvori tema pa ko ima zivaca da raspravlja o stvarima koja su donekle ispricana a vecinom skrivene i sa druge strane javnost nikad nece znati potpunu istinu (jedino ako wikileaks) ne objavi pravu istinu, dakle to smara i vodi raspravi u kojoj niko ne mijenja misljenje.
misljenja sam da SERIA A nije losija od drugih liga ali ako ce klubovi koji igraju euroligu igrati sa drugim sastavima bez volje i zelje za uspjehom onda rezultate ne mozemo ni ocekivati , juve npr nije imao cilj osvojiti euroligu ali je sa ovim ispadanjem stvorio predpostavke da je sad u prednosti u odnosu na milan i inter , lazio iako ga volim i volio bih da ako ne inter onda lazio osvoji scudetto smatram da ipak nece uspjeti u tome , ali juve se moze koncentrisati samo na seriu igraci nece biti umorni i povrijedjeni tako da su ovo ispadanje napravili ciljano , jer vaznija titula je italijanskog prvaka nego eurolige a pogotovu jer je zajedno sa interom rekorder u tim titulama a inter ih ne moze preteci .
drugi klubovi koji su se dosli igrati malo po evropi su mnogo opasniji i bolji u seriji nego u evropi i jedini problem je taj koeficijent koji se sve vise smanjuje zbog uspjeha njemackih klubova i moguce je da naredne godine imamo samo 3 predstavika u LP , a mozda ni to nije lose jer u tom slucaju INTER , MILAN I JUVENTUS ce se morati dobro pojacati da im , LAZIO , ROMA , PALERMO , NAPOLI ,FIORENTINA ili neki drugi klub ne bi uzeli to mjesto u LP

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 07 dec 2010, 20:55

Inter sampion, mada dao bi otkaz Benitezu,nervira me

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 dec 2010, 23:22

Otkazan strajk, :arrow:

http:// www. index. hr/sport/clanak/otkazan-strajk-u-seriji-a/527443.aspx
Support Velez, It's logical! ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 dec 2010, 23:44

Kandidati za zlatnu kantu 8-)

Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.

P.S. Mela prcaju namjerno kolko ja vidim :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 dec 2010, 00:01

miky_hz je napisao/la:Kandidati za zlatnu kantu 8-)

Adriano, Mancini, Materazzi, Ronaldinho, Amauri, Felipe Melo, Cannavaro, Diego, Cassano, Mutu.

u ovoj konkurenciji je ipak Mancini nedodirljiv :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 dec 2010, 00:05

Baptista je trebo biti u konkurenciji :lol:

ma Adri po treci put osvaja :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2010, 00:08

Ma Mutu je zaslužio najviše se borio :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 dec 2010, 00:22

GunnerS je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Uuu radi nam tema kao drzava, bice Daffy-u drago :mrgreen:
Ma gdje je on ?! :roll: :cry:
nema me par dana i odma gdje je on :P

Diego i Cannavaro? pa oni nisu igrali ove sezone, tako da je ovo 100% izbor od prosle sezone :roll:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 08 dec 2010, 00:29

nije od prosle sigurno, prosle godine je i Quaresma bio u konkurenciji :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 dec 2010, 00:30

Od ove je godine 100%, ali se racuna kalendarska 2010. g., a ne ova polusezona.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 dec 2010, 00:38

koji su to bolesnici napaceni iz firence to je neopisivo.. dinho, cassano, melo.. :roll: vjerovatno ni jedan nije htio igrati za fiorentinu pa su se nasli na spisku.. :roll:

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 08 dec 2010, 01:16

tony-mortale je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:sto ova Serija A nije svrstana u temu "ostale lige" :mrgreen:
zato da bi BRANIAC poput tebe imao šta pitati.
nije u osatlim ligama zato jer ima jednu od najvećih tema na ovom forumu, za razliku od mnogih drugih na kojima s sedmicama ništa pametno ne napiše, s naglaskom na ovo PAMETNO
onaj ko zna pricati,taj prica kratko i jasno :D
il sto bi paja rekao "kakva serija A to je liga koja je u rangu sa nekom litvanskom ligom il slicnom trsljugom" :D
p.s.malo sam se nasalio ba i bocnuo da vidim hocel se uhvatiti ko na komentar :D neka serije A..ima tu jako dobrih timova..i imam osjecaj da ce vremenom sve vise postajati kvalitetnija..
-PAJA Fan Club!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 dec 2010, 01:21

a sta ces, mi smo jadni.. mi nismo imali evropskog prvaka godinama.. :( evo vec 15-a godina zaredom da nema evropskog prvaka :cry:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2010, 09:28

pa sta ce tu Melo, Matrix, Canavaro, Diego i Cassano hahahah...

pa valjda se ova nagrada odnosi na pojacanja koja su razocarala, pa gdje su milanovi yepes i onaj grk...jbg Inter i nije imao pojacanja tako da, ali eto posto mora netko imaju Mancinia, Rivasa i Suaza :D ...

cuj Matrix na spiski, a lik nije postene tekme odigrao vec dvije godine

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 dec 2010, 09:47

Huska je napisao/la:

pa sta ce tu Melo, Matrix, Canavaro, Diego i Cassano hahahah...

pa valjda se ova nagrada odnosi na pojacanja koja su razocarala, pa gdje su milanovi yepes i onaj grk...jbg Inter i nije imao pojacanja tako da, ali eto posto mora netko imaju Mancinia, Rivasa i Suaza :D ...

cuj Matrix na spiski, a lik nije postene tekme odigrao vec dvije godine

YEPES je bolji od Neste !!! :D
A za grkom i ja zalim 7.5 mil € i 3 mlada igraca ali samo poilivican ugovor, za tog Sokratisa covjek je 2 utakmice odigrao ,a 2 puta je sjedio na klupi steta..Ima 22. god i dosta je jak u defanzivi :roll:
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 dec 2010, 09:52

Samo da kazem za onu vijest prije 2 mjeseca od prilike, provala Moggi u Milanu....pa je @tony-mortale rekao da on ima kaznu.... ja mislim da njegova kazna isitce u julu/junu tako nekako ....imao je kaznu 5 god. i mislim da istIce u 2011

A volio bih stvarno Moggia u MIlanu :mrgreen: :lol:
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []