Hajdeeeeee Amareeeeeeee
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro je ovo.Sinoc glupo Celje, izgubilo dva boda, protiv Triglava, koji je ispao iz lige.Vjerovatno ce o tituli odluciti zadnje kolo, kada Celje ceka Olimpiju.
Lokomotivu zaboraviti, oni dobro trguju.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:38Gledao sam u posljednje vrijeme HNL i dobri igraca u Gorici, Belupu, Varteksu, Lokomotivi. Kontam valjalo bi nekog dovesti i onda vidim danas Uzuni iz Lokomotive otisao u ferencvaros za 2miliona.
Kad odigra jednu, kompletnu sezonu na nivou onda se moze zasititi. Ovako se on zasitio i Slovenije pa je zavrsio u PL.
Ma ja oni su Dinamov - Mamicev drugi tim tako da on to kontrolise.Sabinho je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:42Lokomotivu zaboraviti, oni dobro trguju.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:38Gledao sam u posljednje vrijeme HNL i dobri igraca u Gorici, Belupu, Varteksu, Lokomotivi. Kontam valjalo bi nekog dovesti i onda vidim danas Uzuni iz Lokomotive otisao u ferencvaros za 2miliona.
Obregon iz Varazdina je po meni ubica, otkrovljenje drugog dijela sezone.
Stvarno se nadam da će ostat, genijalan igrač za našu ligu, ima sve što treba.
''Ali mi Sarajlije smo takve''Vanja8 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 21:08Da rogaticka seljacina izgubi na izborima...hordasDoboj je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:55Moze li mi neko napisati sta je potrebno da stadion bude u cat4?

Pa ja, nisam ja bezveze postavio
Ima dosta njegovih iz Rogatice imam drugakoji je rodom iz tog sela pa znamHistoricar je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:33Meni ni dan danas, nije jasno, kako su stanovnici opštine Centar, izglasali da Ajnadžić bude načelnik.Pa tu žive, velikom večinom, gradska djeca, nema seljaka, koji su doselili, ni Sandžaklija toliko. Svaka čast ljudima u Starom gradu, koji čuvaju Hadžibajrića, kao kap vode na dlanu, nek se na njih ugledaju.Nadam se, da ce neko drugi, pobjediti u oktobru u opštini Centar.