dobra da će preživit, slab sam na insekte, a na koncu sa vespama se i pretjeruje iako izgledaju zayebano
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- akisarajevo92
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Jedva docekali bolesnici sa RTRS-a. Bosnjak mora jos pure pojesti da bi dostigao Srbe u rusenju i skrnavljenju bogomolja (dzamija).
Ista su to gofna...
Samo pop mi je po svemu zesci gudraroš...
Ono odokativno mi djeluje zavaren...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da li je neko upućen kolika je plata ovih rudara?
- Marsal
- Kontakt:
Oko 1100-1200 s toplim.
Problem rudnika je što imaju npr 1000 zaposlenih, a od toga 200 jamskih radnika.
Sve se pouvaljivalo po administraciji i nekim radnim mjestima koja nemaju veze s vezom.
Pri tome dodaj nemilosrdnu krađu od Uprave do rudara i dobiješ situaciju u kojoj se sad nalaze.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U citavoj Kreki ima 3-4.000 zaposlenih od toga oko 1000 proizvodnih radnika
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znači, uhljebska administracija pojede sve ono što rudari zarade, pa nemaju plate što je još veća tragedija da su oni koji direktno privređuju zadnji u lancu isplate. Nije mi jasno što rudari te uhljebe ne rastjeraju **** motkom
-
- Kontakt:
Šta će ih rastjerati, kad su u talu. Nisu ni rudari ništa bolji od njih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Cuo sam razne price nevjerovatno koji je tu kriminal ...Marsal je napisao/la: ↑17 jul 2020, 00:26Oko 1100-1200 s toplim.
Problem rudnika je što imaju npr 1000 zaposlenih, a od toga 200 jamskih radnika.
Sve se pouvaljivalo po administraciji i nekim radnim mjestima koja nemaju veze s vezom.
Pri tome dodaj nemilosrdnu krađu od Uprave do rudara i dobiješ situaciju u kojoj se sad nalaze.
Da se ne lazemo krivi su i radnici a i Uprava ... jer su svi u nekom talu ... od toga da je pola na bolovanjina i primaju platu a angazovani isti od privatnih firmi cccc plata im je preko 1500 plus imas tu dodataka rudarskih a da ne bude zabune svi se vode kao rudari od vozaca kamiona i slicno ...
Raja iz tuzle takodjer mi je pricala o samom kvalitetu uglja koji dobije te da je los i da dosta smeca stave te da su i tu prevare nevjerovatne ... kad se sumira po meni su sami krivi jer haman svi oni izvlace pare a vamo gomilaju minis i kontaju ko vas **** neko ce vracati

POTPISAO ODLUKU: Trump produžio sankcije zbog opstruiranja Dejtona, Dodik ostao na "crnoj listi"
Kad se samo sjetim skupova podrške po I. Sarajevu i gospodina Cvijanovića u Šojićevskoj avanturi u Washingtonu
Kad se samo sjetim skupova podrške po I. Sarajevu i gospodina Cvijanovića u Šojićevskoj avanturi u Washingtonu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, klasik, lol89, soxx i 8 gostiju.