Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
U citavoj Kreki ima 3-4.000 zaposlenih od toga oko 1000 proizvodnih radnika
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znači, uhljebska administracija pojede sve ono što rudari zarade, pa nemaju plate što je još veća tragedija da su oni koji direktno privređuju zadnji u lancu isplate. Nije mi jasno što rudari te uhljebe ne rastjeraju **** motkom
-
Bundesliga
- Kontakt:
Šta će ih rastjerati, kad su u talu. Nisu ni rudari ništa bolji od njih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Cuo sam razne price nevjerovatno koji je tu kriminal ...Marsal je napisao/la: ↑17 jul 2020, 00:26Oko 1100-1200 s toplim.
Problem rudnika je što imaju npr 1000 zaposlenih, a od toga 200 jamskih radnika.
Sve se pouvaljivalo po administraciji i nekim radnim mjestima koja nemaju veze s vezom.
Pri tome dodaj nemilosrdnu krađu od Uprave do rudara i dobiješ situaciju u kojoj se sad nalaze.
Da se ne lazemo krivi su i radnici a i Uprava ... jer su svi u nekom talu ... od toga da je pola na bolovanjina i primaju platu a angazovani isti od privatnih firmi cccc plata im je preko 1500 plus imas tu dodataka rudarskih a da ne bude zabune svi se vode kao rudari od vozaca kamiona i slicno ...
Raja iz tuzle takodjer mi je pricala o samom kvalitetu uglja koji dobije te da je los i da dosta smeca stave te da su i tu prevare nevjerovatne ... kad se sumira po meni su sami krivi jer haman svi oni izvlace pare a vamo gomilaju minis i kontaju ko vas J**+ neko ce vracati
POTPISAO ODLUKU: Trump produžio sankcije zbog opstruiranja Dejtona, Dodik ostao na "crnoj listi"
Kad se samo sjetim skupova podrške po I. Sarajevu i gospodina Cvijanovića u Šojićevskoj avanturi u Washingtonu
Kad se samo sjetim skupova podrške po I. Sarajevu i gospodina Cvijanovića u Šojićevskoj avanturi u Washingtonu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I kaze nije SNSD botina 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Naradio Ortega i sendvic i kolu od velikog gazde ovim komentarima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.Osim13 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 18:46dobra da će preživit, slab sam na insekte, a na koncu sa vespama se i pretjeruje iako izgledaju zayebano
Eno nedavno je baš neko podlegao kad ga je ujeo bio clanak na klixu cini mi se.
Dobro sam prošao bukvalno malo falilo da izdahnem.
Tko bi onda široj forumskoj zajednici približio detalje navijačkih obračuna?90minut je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:14Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neko detalje navijackih sukoba, a neko o cuck Foot Worshipu.Rigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:23Tko bi onda široj forumskoj zajednici približio detalje navijačkih obračuna?
Nek žitelji ove teme prosude što je relevantnije jednom sportskom forumu kao što je forum SS.ba
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ja sam za haše.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mistress t je za tebe Rigoletto idi baci pogled. 
- ASD
- Kontakt:
Kod mene brat je alergičan.90minut je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:14Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.
Kad ga ujede, hitna ga vuče. Gore mu nego da ga Anakonda ujede.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Anakonda i nije otrovna 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.