SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Ovako na brzaka
1.BHF ako uzme titulu potpuno zasluzeno jer su nas oba puta uzeli.
2.Za njih je sezona zavrsena i slobodno im upisi 6 bodova do kraja, a mi cemo pokusati osvojiti 6
3.Greska je napravljena kada se glasalo za Sarmelov slucaj jer se izabralo neko rjesenje koje je ohrabrilo ovo sto nam se sad desava
Trebalo je to sasjeci u startu izbacivanjem i to odmah, i samo tako se moze raditi, savezu to zamjerim zivotom tako da su direktni krivci za ovo stanje, nema tu glasanja tu se preuzme odgovornost.
Ovo se rješava odmah, zaebavas se, i to sa prvom ligom letis u trecu, cak treba uvesti pravilo na osnovu iskustva da tim koji izgubi igrace je "bankrotirao" i tako se rjesavaju stvari,
halalite al ja ne vjerujem u "demokratiju",sto bi platon rekao, dok god mene i sokrata tri cobana mogu nadglasati ja ne vjerujem u demokratiju .
ako ne pise u pravilniku ne znaci da sjedimo i gledamo zaebanciju, uvijek kazem bolje izgubiti 3 nezadovoljna igraca nego citavu ligu.
1.BHF ako uzme titulu potpuno zasluzeno jer su nas oba puta uzeli.
2.Za njih je sezona zavrsena i slobodno im upisi 6 bodova do kraja, a mi cemo pokusati osvojiti 6
3.Greska je napravljena kada se glasalo za Sarmelov slucaj jer se izabralo neko rjesenje koje je ohrabrilo ovo sto nam se sad desava
Trebalo je to sasjeci u startu izbacivanjem i to odmah, i samo tako se moze raditi, savezu to zamjerim zivotom tako da su direktni krivci za ovo stanje, nema tu glasanja tu se preuzme odgovornost.
Ovo se rješava odmah, zaebavas se, i to sa prvom ligom letis u trecu, cak treba uvesti pravilo na osnovu iskustva da tim koji izgubi igrace je "bankrotirao" i tako se rjesavaju stvari,
halalite al ja ne vjerujem u "demokratiju",sto bi platon rekao, dok god mene i sokrata tri cobana mogu nadglasati ja ne vjerujem u demokratiju .
ako ne pise u pravilniku ne znaci da sjedimo i gledamo zaebanciju, uvijek kazem bolje izgubiti 3 nezadovoljna igraca nego citavu ligu.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
imam prijedlog, raspustite te nevjernike i pučiste i predajte franšizu u ruke pravih sportskih radnika 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad će tabela? Želim znati dal se mi prikljucujemo cirkusu prve lige. Lp
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Osigurali smo treće mjesto i baraž, sad u preostala dva kola ganjamo Pjetlove i Spartance za direktnu promociju u najviši rang.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Usput, kakve su ovo malverzacije pa nam je u tabeli iz prethodnog kola upisano da smo primili 28 golova i da nam je gol razlika 0. Ne mogu da vjerujem šta čitam. Očekujem objašnjenje saveza.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Savez je u kanalu trenutno, jedva svi čekaju novu sezonu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:09Usput, kakve su ovo malverzacije pa nam je u tabeli iz prethodnog kola upisano da smo primili 28 golova i da nam je gol razlika 0. Ne mogu da vjerujem šta čitam. Očekujem objašnjenje saveza.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja prvi sad vidjeh da moja ekipa nije tipovala jedno kolo. Jednostavno, previše je dvaput sedmično, nepregledno je i logično je da će biti grešaka i od strane igrača. Sd vidjeh da se postavljalo i na kup temi. Jbg. Što se mene tiče, moglo se ovo bolje odradit - mogli smo bukvalno prekinuti onog trenutka kad su prekinute i lige i mislim da se niko ne bi ni bunio. Više se ljudi ovako bune optužujući druge da namjerno propuštaju utakmice. Nas, Bildere, optužuju da namjerno nismo tipovali, a borimo se za opstanak. Smiješno.123456 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 18:07Ovi timovi sto ne tipuju prave probleme odavno.Naravno nisu to isti timovi al se ponavlja to gotovo svake sezone.Vecinom se to desavalo u 3.ligi al evo sad u prvojI sto je jos gore to rade dva tima i samim tim prave velike probleme svima ostalima.Ovaj Holivud kao nesto kontra Saveza pa tipuje nigdje veze i to koliko toliko mogu svatiti.Al su me momci iz Topnika bas razocarali.Kada su izgubili sansu za opstanak jednostavno su prestali tipovati.Ne razumijem ih.Jer to je tim medju najredovnijim do sada.
Kazu neki da se tim kazni.OK.Kako.Oduzimanjem bodova u sledecoj sezoni?To bi onda trebalo unijeti u pravilnik.Kad se mogu oduzeti bodovi.Koliko kola neki tim da ne tipuje da bi mu se oduzeli bodovi?Sta se smatra ne tipovanje?Jel to i ovo sto rade momci iz Hulivuda?
No tu imamo jedan mali problem.Uzmimo za primjer sad Topnike jer oni trenutno ne tipuju.Oduzmemo im 3 ili 6 bodova za narednu sezonu.Oni posto vec ne tipuju vjerovatno ce biti izbaceni iz tima.Novi igraci kada bi zeljeli preuzeti Topnika u startu su kaznjeni sa tim oduzetim bodovima.I time destimulisemo nove igrace da pocnu igrati ligu.To moze biti problem za popunjavanje lige.
No ja cu podrzati svaki razuman prijedlog za to al da udje u pravilnik lige i to iskljucivo izmedju dvije sezone.
Evo imamo problem sad za 18.kolo.Nema dovoljno utakmica za Srijedu.Tako da ce se igrati Utorak i Srijeda.U toku dana cu postaviti 18.kolo.I to tamo na kup temi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Donekle si u pravu @Monolog.Sve je ovo malo s' brda s' dola.No misljenja sam da je bolje zavrsiti i ovako vec nikalo.Ostalo je jos ova dva kola pa pauza.Ionako je ova sezona puna turbulencija i neki nesporazuma.Samo da se zavrsi.Nadam se u novoj sezoni boljem odzivu igraca i sto manje nesporazuma.
U vezi gresaka u tabeli molim vas prijavite meni sasvim je moguce da sam napravio gresku.Ako jesam ispravit cu.
Tabele sutra a 18.kolo mozda veceras ako ugrabim vremena.A ako ne onda sutra ujutru.
U vezi gresaka u tabeli molim vas prijavite meni sasvim je moguce da sam napravio gresku.Ako jesam ispravit cu.
Tabele sutra a 18.kolo mozda veceras ako ugrabim vremena.A ako ne onda sutra ujutru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Utakmica Jedinstvo-Dragonsi 1:3 je zavrsil ne 0:2, Mokes ako ne mozes da radis svoj poso kako treba napusti funkciju molim lijepo, vraticemo prevaru Sarmela
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
jesi dosadan, imas li ti zivota van forumalegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:53Utakmica Jedinstvo-Dragonsi 1:3 je zavrsil ne 0:2, Mokes ako ne mozes da radis svoj poso kako treba napusti funkciju molim lijepo, vraticemo prevaru Sarmela
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemam, imaš li tiMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:31jesi dosadan, imas li ti zivota van forumalegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:53Utakmica Jedinstvo-Dragonsi 1:3 je zavrsil ne 0:2, Mokes ako ne mozes da radis svoj poso kako treba napusti funkciju molim lijepo, vraticemo prevaru Sarmela

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
dalegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:52Nemam, imaš li tiMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑16 jul 2020, 23:31jesi dosadan, imas li ti zivota van forumalegenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2020, 22:53Utakmica Jedinstvo-Dragonsi 1:3 je zavrsil ne 0:2, Mokes ako ne mozes da radis svoj poso kako treba napusti funkciju molim lijepo, vraticemo prevaru Sarmela![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Zbog ritma Srijeda-Subota odigravanja utakmica a samim tim i "zatrpavanja" isti odlucio sam da 18.kolo postavim na temi SS.ba.kup.Molim igrace da ovo svate kao pokusaj sto bolje preglednosti utakmica.Znaci utakmice 18.kola(Tipuje se do UTORKA 21.7) mozete pronaci ovdje: viewforum.php?f=105
Hvala.
Hvala.
legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
forza je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
amertiger je napisao/la:
123456 je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Blancos10 je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:
Viper je napisao/la:
huthut je napisao/la:
deyo je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
steelcity je napisao/la:
20le je napisao/la:
Justin je napisao/la:
harden je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Kanye je napisao/la:
Dex je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:
Ntevezito je napisao/la:
MysticAladin je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
reds je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:
brile je napisao/la:
Pegi10 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
CROtorious je napisao/la:
aldin-8 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
Bazinga12345 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Trebinjac94 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Varg je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
defender je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Kulesza je napisao/la:
MaliUziVertikalni je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Forster je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:
bavariapivo je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Će da bude

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
UTORKA 21.7.2020123456 je napisao/la: ↑17 jul 2020, 09:08Zbog ritma Srijeda-Subota odigravanja utakmica a samim tim i "zatrpavanja" isti odlucio sam da 18.kolo postavim na temi SS.ba.kup.Molim igrace da ovo svate kao pokusaj sto bolje preglednosti utakmica.Znaci utakmice 18.kola(Tipuje se do UTORKA 21.6) mozete pronaci ovdje: viewforum.php?f=105
Hvala.
legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:Aerials je napisao/la:forza je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:amertiger je napisao/la:123456 je napisao/la:Pivopija je napisao/la:Blancos10 je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Viper je napisao/la:huthut je napisao/la:deyo je napisao/la:ackeey je napisao/la:Derdiyok je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:steelcity je napisao/la:20le je napisao/la:Justin je napisao/la:harden je napisao/la:Mokes je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Padovan je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Monolog je napisao/la:Kanye je napisao/la:Dex je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:Ntevezito je napisao/la:MysticAladin je napisao/la:geronimo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:reds je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:damir_82 je napisao/la:mirgerr je napisao/la:FCBAYERN je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:brile je napisao/la:Pegi10 je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:BoixosNois1899 je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:kumkalesic je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:CROtorious je napisao/la:aldin-8 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:killafrommanilla je napisao/la:Bazinga12345 je napisao/la:anonimni je napisao/la:Suki46 je napisao/la:Trebinjac94 je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Heller je napisao/la:Varg je napisao/la:scudetto89 je napisao/la:maldini3 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:defender je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:madridist je napisao/la:Kulesza je napisao/la:MaliUziVertikalni je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Forster je napisao/la:StevieG8 je napisao/la:bavariapivo je napisao/la:Captain4 je napisao/la:
Max Allegri
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Zna se koga se prvog citira, najveći klub ove lige dinastiju
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.