Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Strumfovi hoce harakiri da izvrse, zbog malog udarca. 
Na sta spade nekad najtrofejniji klub da se kule i gradovi ruse zbog male povrede jednog igraca 
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Stilic semir unosi nemir
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo na mozzartu izašlo koliko love pripada našim klubovima po novom TV ugovoru i napravili su poređenje sa zemljama u okruženju:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jesi ti normalan djecace?
Hahhahahahahahahahhahahahagagagagagavavaghaahhaah
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa pisali su na ss nedavno o tome kako nisi upratio?
HNL I nasa liga su 2 razlicita univerzuma..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
da oni su prodali svoja prava za oko 200 miliona maraka
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- tuzlak1987
- Kontakt:
60 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
kopira covjek vaseg dokurcenka koji to radi sa 5 profila ,kurve o postenju dodju pricati .Robust je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:51koji mongloid sunce ti poljubim sprcao preko pedeset godina u guzicu i ovakve gluposti pise ovo ne bi dijete od 12 godina il retardirana (zao mi porediti retardirane osobe sa tobom) osoba pisalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑18 jul 2020, 09:38Fino vi to pokusavate predstaviti kao neki uspjeh Borca, ali vjesto krijete istinu da ste ideju ukrali od navijaca nk zeljescar koji su dodiku polizali kozicu sa glavica, a vi sve to naplatili kao da je vasa ideja i vasih usana djelo![]()
![]()
Pravda za komsije!!!
![]()
![]()
mrtvi kancer foruma
od svake teme si napravio usrana prepucavanja
Pravo da ti kažem, јebe mi se za tim. Ko јebe naše klubove što šute ko kurvice kakve, imali su priliku, propustili su.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
Sad mi je bilo bitno da imam normalan prijenos, klubovima ne bi dao ni tih 60k.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To vec nije problem sa sponzorom lige vec savezom koji novac zadrzava za sebe..!tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet ce administracija u savezu da pojede ove pare kao sto su i one od svjetskog prvenstva. Pa oni imaju sto se kaze dream job.Osim13 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:01Pravo da ti kažem, јebe mi se za tim. Ko јebe naše klubove što šute ko kurvice kakve, imali su priliku, propustili su.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
Kupiće dva dezinfekciona tunela, dostatuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:03Opet ce administracija u savezu da pojede ove pare kao sto su i one od svjetskog prvenstva. Pa oni imaju sto se kaze dream job.Osim13 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:01Pravo da ti kažem, јebe mi se za tim. Ko јebe naše klubove što šute ko kurvice kakve, imali su priliku, propustili su.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako sam dobro izračunao, svaki klub u prosjeku će dobiti 133K po sezoni jer ćemo imati i nagradni fond koji će ići po pozicijama. Znači realno je da Sarajevo, željo, Zrinjski ili ko god bude u vrhu izvuče malo više od tog prosjeka a oni koji ispadnu će dobiti manje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.