FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vjerovatno prijateljska sa Leverkusenom pred LP.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Odbio Lever, trazit ce drugu ekipu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledaj Lava, koja mu ne bi dala...muhamedhulk je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:40Javi vise ne moze pratiti tempo, harden je to dobro objasnio. Previse je istrosen. Ja bih njega dz dao bilbau, on je svoje otplatio u Bayernu.
Nije tajna da je Lav slabiji na lopti, ali Kimmich zna vise sa loptom i moze da odigra kao duboka sestica.
Mozda Klub zeli da dadne sansu Cuisanseu da se pokaze; nije nivo Havertza, ali ima vremena.
Dobar je Goretzka ima neki X faktor, može dat go kad je čitava ekipa dekoncentrisana, to uz njega može još jedino Muller.

Kompleks Rudi Vollera:
Bayer Leverkusen have rejected facing FC Bayern in a friendly match on 31 July as part of the preparation for the Champions League and Europa League resumption [Kicker]
Pa dobro zar njima ekipa nije već na godišnjem? Kontam teško ćete koga iz BL naći, ipak je sezona završena jel.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Igraju i oni EL.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Oprosti mom neznanju, mislio sam da su već čokirali u grupnoj fazi.
Da, onda se slažem da su kompleksaši

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neće Leverkusen da im "uništimo" moral pred njihov nastavak u EL.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zasto ne Leipzig, korisno za oba kluba...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa neces sigurno igrat sa Leipzigom i sa PSG-om jer su ti to moguci protivnici u LP, to je uvijek tako, kad se reprezentacije spremaju za SP nikad ne igras s nekim sa SP, nego ides geografski trazis slicne mentalitete i takticki razvijene ekipe. Npr. mi često igramo sa protivnicima Hrvatske na prvenstvima Evrope ili Svijeta. Ja bi pokušao s nekim iz Italije tipa Inter ili Roma, eventualno Frankfurt/Wolfsburg ili nešto iz Europa Lige drugo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto ne igrati protiv osvajaca trece lige, to je otprilike slicno kao i igrati protiv Leverkusena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Leipzig nije u našem zrijebu...coelho41 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:23Pa neces sigurno igrat sa Leipzigom i sa PSG-om jer su ti to moguci protivnici u LP, to je uvijek tako, kad se reprezentacije spremaju za SP nikad ne igras s nekim sa SP, nego ides geografski trazis slicne mentalitete i takticki razvijene ekipe. Npr. mi često igramo sa protivnicima Hrvatske na prvenstvima Evrope ili Svijeta. Ja bi pokušao s nekim iz Italije tipa Inter ili Roma, eventualno Frankfurt/Wolfsburg ili nešto iz Europa Lige drugo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
možda bude njemačko finaleFRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:25Leipzig nije u našem zrijebu...coelho41 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 20:23Pa neces sigurno igrat sa Leipzigom i sa PSG-om jer su ti to moguci protivnici u LP, to je uvijek tako, kad se reprezentacije spremaju za SP nikad ne igras s nekim sa SP, nego ides geografski trazis slicne mentalitete i takticki razvijene ekipe. Npr. mi često igramo sa protivnicima Hrvatske na prvenstvima Evrope ili Svijeta. Ja bi pokušao s nekim iz Italije tipa Inter ili Roma, eventualno Frankfurt/Wolfsburg ili nešto iz Europa Lige drugo.

-
- Kontakt:
Voller je bas napacen lik 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
According to BILD, Bayern's opponent for the friendly match on 31 July will be Olympique Marseille.
The Ballon d'Or will not be awarded to any player this year, due to the disruption caused by the coronavirus.
Moj Lewa

Kurwa 
Lewa i KDB najvise popusise, bas bezvezna odluka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
#FCBayern loan Lars Lukas Mai to @sv98. An option to buy is possible. The deal is in the final stage. @****
- Centre forward
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će ta odluka da ga dodatno motiviše i naljuti, da pokida na koju god sirotinju naletimo u nastavku.
BTW, kad se igra uzvrat sa CSKA, smetn'o sam haman.
BTW, kad se igra uzvrat sa CSKA, smetn'o sam haman.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss