FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emchoz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emchoz » 25 apr 2009, 11:23

bh hrvat je napisao/la:sta bi od onoga kluba koji mi je prije rata bio najdrazi klub uz hajduk. prvo su se srozali po kvalitetu ekipe i nogometa koji prikazuju a sada i navijaci, dno dna.

bio rat kume, rat... ja mislim da niko od nas na jugu nije ni vidio paljenje te zastave i dosta je te priče, imate zvanične stavove, priča je ispričana odavno...

Orašje, nemam očekivanja, što je postalo i normalno...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 apr 2009, 11:50

da zavrsimo sa ovom temom, unaprijed da kazem da nema nikakve razlike izmedju huligana iz zap. mostara, banja luke i sarajeva sve je to ista bagra. medjutim problem je taj sto se njihov broj umanjuje i stvari se stavljaju pod tepih. kao sto rece jedan problem je samo u nedostatku zastava, inace vise bi njih gorilo u plamenu, do sledecega incidenta toliko

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 25 apr 2009, 14:27

Željo 700 dana bez pobjede na strani
Od posljednje gostujuće pobjede Željezničara na gostovanju, računajući i današnji, prošlo je već 700 dugih dana.
Tim sa Grbavice zadnji put tri boda sa gostovanja donio je u maju 2007. godine i to upravo sa gostovanja u Orašju, gdje su plavi tada slavili rezultatom 3:1, golovima Jamaka, Redžepija i Bekrića.

Nadam se da možemo baš protiv Orašja ponovo osvojiti tri boda, kaže Samir Bekrić za Oslobođenje.

Za Orašje ovo je biti ili nebiti utakmica. Ukoliko izgube od nas, a nadam se da hoće, slobodno mogu pakovati kofere za niži rang. Međutim, ovo je i za nas idealna prilika da pobijedimo. Orašje je u lošoj formi i nadam se da ćemo iskoristiti to, te da će ovo gostovanje biti početak niza dobrih igara na strani.

U susretu protiv Orašja stručni štab Želje ne može računati na Šimića, Rovčanina i Hrkaća, dok se u tim vraćaju Sadiković i Muharemović, a u kombinaciji će biti Mirsad Bešlija, te Damir Memišević.

I ne bio,bit ce jos 700 dovoljno je otici na temu o HSK Zrinjskom,tamo su svi dokazi kako se sudi nasim domacinima ,sramota za "VELIKOG" Zelju.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 apr 2009, 15:06

Hajmo plavi. Vrijeme je da i vi donesete bodove sa gostovanja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 25 apr 2009, 18:00

ZELJO GUBI 2:0,BRUKA

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 25 apr 2009, 19:21

spaha je napisao/la:ZELJO GUBI 2:0,BRUKA
A sto ce biti bruka?Daj ljudi prestanite biti kratkog pamcenja i probudite se iz sna,sve je korumpirano pa tako i ova fasisticka liga,negoduje se par dana poslije zavrsenog kola i onda svi pocinju davati prognoze za slijedece kolo i zaborave kakva je ovo liga,i pored toga sto imamo dosta kloceva u ekipi,700 dana bez pobjede na strani-to vise nije samo stvar igraca,to je u vecini zasluga sto igramo u kriminalnoj,TOROVSKOJ ligi,sta ce mi jedna pobjeda sa gostovanja kada znas da opet neces pobjediti 20 kola jer nema ni jedne druge lige na svijetu kao sto je ova, gdje ekipe koje se bore za opstanak(gle cuda,samo kada igraju kuci)-redovno pobjedjuju ekipe iz sredine i samog vrha prvenstvene tabele.....u svakoj drugoj ligi(osim nase i liga iz regiona),timovi iz vrha ponekad kiksaju kod kuce,kazem ponekad jer ti timovi imaju jak igracki kadar i kiksaju uglavnom zbog "loseg dana",tj.desi im se da podbace u igri,podcijene protivnika,fulaju dosta sansi,gle cuda -kod nas se to nikad ne desi,vec cesto mozes da cujes da je napravljen preokret iako je domacin igrao sa igracem manje,dalje,timovi koji se grcevito bore za opstanak-redovno u "nasoj" ligi(bolje receno privatnoj ligi lopova iz saveza i pojedinih kriminalaca iz sjene,kriminalaca iz vecine premijerligaskih uprava)pobjedjuju ekipe koji imaju jaci igracki kadar,koji su bolje plasirani na tabeli itd itd......kada su te ekipe koje se bore za opstanak "toliko jake" zasto onda i na strani ne pobjedjuju,ne mogu da pobjede jer nemaju kvaliteta,jer i onim protiv kojih igraju-sudije ako zatreba navlace onoliko koliko treba i tako ukrug.........
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 25 apr 2009, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 apr 2009, 21:38

Slažem se da je normalno to što gost u našoj ligi izgubi jer su svi korumpirani i domaćini gotovo uvijek pobijede.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 apr 2009, 23:57

Iako nisam planirao ici,u zadnji momenat ipak odoh u Orasje...

Put protekao bez problema,i bez pratnje murije koja nas je tek u orasju docekala,iz Sarajeva krenuo jedan bus i 3-4 privatna automobila,znaci nekih 70-tak ljudi,poslije malih problema ulazimo na stadion,navijanje kao i uvijek na gostovanju odlicno posebno prvo poluvrijeme,u drugom se "igracima" tribina obraca u veoma grubom tonu(zasluzili su to vjerujte mi),stadion napustamo nekih 10-tak minuta poslije tekme,u povratku bez problema....

A sad o igri malo,prvi gol slobodnjak na nekih 20 metara za Orasje,nas zid lose postavljen uz to i nisu skakali,0-1,drugi gol,Kerla i Sehic se omisljaju ko ce uzeti loptu od njih dvojice da bi na kraju to ucinio igrac Orasja i lobovao i danas prosjecnog Sehica,poslije toga igra mrtva Orasje propustilo 100% sansu,mi postizemo gol iz kornera na centarsut najbolje skace Mujkanovic(valjda :?: ),poslije toga sudija nam ne dopusta preci centar :!:

MULALIC EDIS JEDAN JE OD NAS!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 apr 2009, 00:42

nisam danas bio na tekmi jbg ubi ova recesija...ali evo citam na tm.org igraci su bili pocasceni zvizducima i psovkama kako su i zasluzili....BRKO, BRKO,AUF WIEDERSEHEN, AUF WIEDERSEHEN, AUF WIEDERSEHEN!!! :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2009, 09:20

19TM87 je napisao/la:nisam danas bio na tekmi jbg ubi ova recesija...ali evo citam na tm.org igraci su bili pocasceni zvizducima i psovkama kako su i zasluzili....BRKO, BRKO,AUF WIEDERSEHEN, AUF WIEDERSEHEN, AUF WIEDERSEHEN!!! :D :D :D :D
ma yebo to da vidis sto mu je krivo,sve fol na igrace pokazuje ono u smislu "eno vam 10 debila njima govorite",al je bio Brko show,nema dalje :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 apr 2009, 09:28

Ako vam je ovo 70 ljudi svaka cast evo na ovoj slici mozes "izbrojati" da nema vise od 50 ljudi , ni toliko ;)

Manijaci u Orasju

http://i41.tinypic.com/2vmhwd4.jpg

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2009, 09:36

fifa09 je napisao/la:Ako vam je ovo 70 ljudi svaka cast evo na ovoj slici mozes "izbrojati" da nema vise od 50 ljudi , ni toliko ;)

Manijaci u Orasju

54 mjesta u popunjenom busu,10 momaka doslo autima i bila jos 4 momka iz zivinica i 1 iz gracanice 8-)
Znaci haman tacno nas 70 bilo 8-)
bas ste opsjednuti TM-om :D
slika

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 26 apr 2009, 09:56

bistrikboy je napisao/la:
fifa09 je napisao/la:Ako vam je ovo 70 ljudi svaka cast evo na ovoj slici mozes "izbrojati" da nema vise od 50 ljudi , ni toliko ;)

Manijaci u Orasju

54 mjesta u popunjenom busu,10 momaka doslo autima i bila jos 4 momka iz zivinica i 1 iz gracanice 8-)
Znaci haman tacno nas 70 bilo 8-)
bas ste opsjednuti TM-om :D
slika
e nek' si mu dao iscrpan izvještaj........
SAMO ŽELJO

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 26 apr 2009, 19:20

ma ljudi nece niko vise u goste da ide vjerujte jer je zeljo dno...svi ga mi volimo,a ja nemogu opisati svoju ljubav prema tom klubu, ali dzaba nije niko lud dati tolike pare u ovakvoj situaciji u kakvoj se drzava nalazi,a pogotovo zeljo nije digao 2 godine u gostima,zato kapa dole ovim momcima sto su isli...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 apr 2009, 08:11

FK Željezničar-FK Leotar
Srijeda 18.30h

Ko nije bio protiv Zrinjskog na otvaranju reflektora u srijedu ima novu sansu 8-)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 27 apr 2009, 22:17

zadnja pobjeda zelje u gostima
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 27 apr 2009, 23:38

nekad bilo sad se spominjalo jbg

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 28 apr 2009, 00:47

Ovih dana u NK Zeljeznicar pusu neki cudni vjetrovi, spominje se uveliko povratak Zuje i Nijaza u svojstvu predsjednika i direktora kluba, spominje se i povratak Amara Osima sto je malo nerealno a kao druga opcija i mnogo realnija za trenera Kemal Alispahic a ko sto nas narod kaze ono sto se prica il je bilo il ce biti...
BOZE CUVAJ ZELJU!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 08:44

IGRAČIMA ŽELJE IZBUŠENE GUME NA AUTOMOBILIMA
Za vrijeme treninga na Grbavici

Fudbaleri Željezničara doživjeli su jučer neugodnosti na Grbavici. Naime, nekolicini igrača izbušene su gume na automobilima, a sve se dogodilo za vrijeme dok su trenirali. Iako su počinitelji pobjegli, pretpostavlja se da se radi o grupi nezadovoljnih navijača, koji su svoj bjes zbog loših rezultata ekipe iskalili na ovaj način. Inače, Željo će i naredni prvenstveni meč, sutra protiv Leotara, igrati po reflektorima (18:30).

Dnevni Avaz
8-)

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 28 apr 2009, 09:37

Izbušite ih prezidenteu ne igračima, ionako jedva sastavljaju kraj s krajem...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 29 gostiju.