Iako nisam planirao ici,u zadnji momenat ipak odoh u Orasje...
Put protekao bez problema,i bez pratnje murije koja nas je tek u orasju docekala,iz Sarajeva krenuo jedan bus i 3-4 privatna automobila,znaci nekih 70-tak ljudi,poslije malih problema ulazimo na stadion,navijanje kao i uvijek na gostovanju odlicno posebno prvo poluvrijeme,u drugom se "igracima" tribina obraca u veoma grubom tonu(zasluzili su to vjerujte mi),stadion napustamo nekih 10-tak minuta poslije tekme,u povratku bez problema....
A sad o igri malo,prvi gol slobodnjak na nekih 20 metara za Orasje,nas zid lose postavljen uz to i nisu skakali,0-1,drugi gol,Kerla i Sehic se omisljaju ko ce uzeti loptu od njih dvojice da bi na kraju to ucinio igrac Orasja i lobovao i danas prosjecnog Sehica,poslije toga igra mrtva Orasje propustilo 100% sansu,mi postizemo gol iz kornera na centarsut najbolje skace Mujkanovic(valjda

),poslije toga sudija nam ne dopusta preci centar
MULALIC EDIS JEDAN JE OD NAS!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua