eto nas sa molotijevim koktelimaSlatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja
ps slana garda se vratila (ne govorim ta fukare , nego za podgrupu )
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
eto nas sa molotijevim koktelimaSlatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja
Zasad se nista ne govori,ostaje da vidimo ko ce naslijedit klub,mozda Adem preuzme,mada cisto sumnjam,ali nikad se ne zna ?? Ne bi me cudilo i da Enes Mesanovic preuzme klub,sve je moguce .Raz_ba je napisao/la:Ode Salih, da li se može naslutiti ko bi mogao doći na njegovo mjesto?
Samo nek proba.Imam familije na Dubravama.FKR_ajla_TZ je napisao/la:cuj da nezznamo gdje je SH pa dobro jesi malo podaleko al hajj i napomena ne pricate gdje zivite nahpast ce vas koUrban Se Vratio je napisao/la:Gdje ti je vikendica? Mislim jel u SH ili u okolnim mjestima.AulleTa je napisao/la:
Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xD![]()
![]()
![]()
Aaahaa.Ja sam ti odmah gore iznad sloginog stadiona.AulleTa je napisao/la:U okolnom mjestu Kovačevo selo - Bare.Urban Se Vratio je napisao/la:Gdje ti je vikendica? Mislim jel u SH ili u okolnim mjestima.AulleTa je napisao/la:
Znam gdje je, imam vikendicu blizu. Ali, s druge strane, živim u Batvi pa mogu s prozora vidjeti stadion xD
Cipa je cipa kao sto je Tito Tito.Pricajte sta hocete.brcanska_malta je napisao/la:eto nas sa molotijevim koktelimaSlatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja
ps slana garda se vratila (ne govorim ta fukare , nego za podgrupu )
Jel ti sta femelije ena Mirzeta Suljkic?Probisvjet je napisao/la:Samo nek proba.Imam familije na Dubravama.![]()
Kad se skupi cakijasa sa Dubrava i roma (da budem malo kulturan) tad bjezi u zgradu.Slatinash_7 je napisao/la:ek naHpadnu slobodno ako smiju dole gdje sam ja
Sala ba.Imam poznanika familije ne.Urban Se Vratio je napisao/la:Jel ti sta femelije ena Mirzeta Suljkic?Probisvjet je napisao/la:Samo nek proba.Imam familije na Dubravama.![]()
Ma znam da je sala.Probisvjet je napisao/la:Sala ba.Imam poznanika familije ne.Urban Se Vratio je napisao/la:Jel ti sta femelije ena Mirzeta Suljkic?Probisvjet je napisao/la:Samo nek proba.Imam familije na Dubravama.![]()
![]()
Ne vjerujem da bi se on u to upustio da preuzme klub cija su dugovanja velika,al ne bi bilo lose,mada mi sve ovo mirise na Adema ili Enesa MesanovicaProbisvjet je napisao/la:Dobro bi bilo da umjesto Adem Sabovica dodje nas Abramovic gosp.Mr Nersudin Salihovic vlasnik Mellain d.o.o.
milioner!
Taj bi mogao kupiti igrace da odmah idemo u LP!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.