FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dulja sa jedne - Suljic da druge strane.
San snova krila.
Ko je taj novi spic?
San snova krila.
Ko je taj novi spic?
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
hahahahaha je li to Suljic ne valja?
Za klasu bolji od svakog naseg krila, ukljucujuci Tatara
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bolji je MilanovicSedrenikHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05hahahahaha je li to Suljic ne valja?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
FKS
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije Sušic zadnji vezni on vise igra sto je Sarić ili crepulja igrao to bi se vise moglo reci centralni vezni. Milicevic je bio zadnji vezni a Oremus centralni na utakmici s slobodom. Ja pricam o klasičnom zadnjem vezanom tipa Stanojevic, Cimirot, Adukor, onaj koji trci, klize, oduzima lopte i preda prvom do sebe, trenutno je to jedino Djokanovic u nasem timu, pokušava se s Milicevicem al nije mi to bas to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:58Milicevic je igrao na zadnjem veznom jer je Susic povrijedjen bio..Ovako to izgleda kad smo u punom sastavubordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:51Slazem se, al cinim se da ce Milicevic i Oremus igrati tu poziciju a to mi se ne dopada, ako niko ne dodje logicno je onda da Djokanovic igra.
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Milicevic-Pidro
Oremus-Susic
Tatar-Rahmanovic-Jukic
-----------????---------
Pored Sinana Ramovica, vi hocete nekog tamo Suljica koji j igrao u inostranstvu.... Ma hajte molim vas... 
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sejtan > Dulja bar po meni.
A od Tatara i ostalih da ne spominjem.
A od Tatara i ostalih da ne spominjem.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Alooo Hadjija, Sinan trenira u Gorazdu, a gdje to Suljic sad trenira osim ispijanja kafa po carsiji
Samo treba biti glup, ocm

Samo treba biti glup, ocm
-
Historicar
- Kontakt:
Ako dovedu Suljića, on će odmah na desno krilo, a Tatar na lijevo, a u tom slučaju, vjerovatno će Cruz lil Milanović na posudbu.Tako bi u Jukiću, dobili dobrog aduta sa klupe.
Kako se Suljić onda igrao s odbranom Levskog... Sad je barem duplo bolji igrač nego onda. Nemojte sr.at, pojačanje i to Boga mi ogromno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ce Hebib, ova dvojica ne mogu desno igrat. To nam je primarno uz zadnjeg, i eto zbog Ahmeta napadac. Fali Ahmet kad je najvaznije..Evropa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bordobijeli
- Kontakt:
A koje rekao da je loš??
Listam stranice svi pisu da je ok i da je dobro ako dodje.
Listam stranice svi pisu da je ok i da je dobro ako dodje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li ti rekao da nije niko ništa uradio povodom njega a da to kao dugo govoriš?hamsik je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:07govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️