Bolji je MilanovicSedrenikHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05hahahahaha je li to Suljic ne valja?
Za klasu bolji od svakog naseg krila, ukljucujuci Tatara
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
FKS
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije Sušic zadnji vezni on vise igra sto je Sarić ili crepulja igrao to bi se vise moglo reci centralni vezni. Milicevic je bio zadnji vezni a Oremus centralni na utakmici s slobodom. Ja pricam o klasičnom zadnjem vezanom tipa Stanojevic, Cimirot, Adukor, onaj koji trci, klize, oduzima lopte i preda prvom do sebe, trenutno je to jedino Djokanovic u nasem timu, pokušava se s Milicevicem al nije mi to bas to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:58Milicevic je igrao na zadnjem veznom jer je Susic povrijedjen bio..Ovako to izgleda kad smo u punom sastavubordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:51Slazem se, al cinim se da ce Milicevic i Oremus igrati tu poziciju a to mi se ne dopada, ako niko ne dodje logicno je onda da Djokanovic igra.
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Milicevic-Pidro
Oremus-Susic
Tatar-Rahmanovic-Jukic
-----------????---------
Pored Sinana Ramovica, vi hocete nekog tamo Suljica koji j igrao u inostranstvu.... Ma hajte molim vas... 
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sejtan > Dulja bar po meni.
A od Tatara i ostalih da ne spominjem.
A od Tatara i ostalih da ne spominjem.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Alooo Hadjija, Sinan trenira u Gorazdu, a gdje to Suljic sad trenira osim ispijanja kafa po carsiji
Samo treba biti glup, ocm

Samo treba biti glup, ocm
-
Historicar
- Kontakt:
Ako dovedu Suljića, on će odmah na desno krilo, a Tatar na lijevo, a u tom slučaju, vjerovatno će Cruz lil Milanović na posudbu.Tako bi u Jukiću, dobili dobrog aduta sa klupe.
Kako se Suljić onda igrao s odbranom Levskog... Sad je barem duplo bolji igrač nego onda. Nemojte sr.at, pojačanje i to Boga mi ogromno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ce Hebib, ova dvojica ne mogu desno igrat. To nam je primarno uz zadnjeg, i eto zbog Ahmeta napadac. Fali Ahmet kad je najvaznije..Evropa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bordobijeli
- Kontakt:
A koje rekao da je loš??
Listam stranice svi pisu da je ok i da je dobro ako dodje.
Listam stranice svi pisu da je ok i da je dobro ako dodje.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li ti rekao da nije niko ništa uradio povodom njega a da to kao dugo govoriš?hamsik je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:07govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ne kaze niko da je los, al vam je zinula guzica za nekim skupljim pa se pise kako je razocarenje ako on dodje, kao i nije nesto sad ako on dodje. koga bi vi?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
Sejtane u klub dovodi a Hadzija. Odgovarat ce za ovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Suljic je naravno pojacanje ali Jukic je isto odlican igrac,dodas Tatara cija statistika sve govori moze neko nesto pricat al lik i daje golove i asistira niko po meni njemu nebi uzeo mjesto dok se ne dokaze suprotno. Sto se tice dm ni Tino ni Oremus nisi ti igraci da rade za ekipu 90 min u defanzivi nama treba igrac koji ce trcat za njih i razbijat napade kao Stanojevic ili Adukor.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.