FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Asmir u slovenskoj ligi za 36 natupa ima skor od 6 golova i 13 asistencija, sto je vrh statistika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A brate i Kadusic u 18-19 utakmica ima 2 gola i 2 asistencije, a mi ga na fakultet slaliElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 15:52Asmir u slovenskoj ligi za 36 natupa ima skor od 6 golova i 13 asistencija, sto je vrh statistika.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la: ↑20 jul 2020, 16:03https://sportsport.ba/fudbal/marin-gali ... ku/369164
Obavezno zaganjati ovog igrača.![]()
Reci da se zajebavas. Kakav on buraz.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ne znam sta se neki zale na njega.. ak je ovo sve iz prosle sezone , onda je on u top formi.. Ja i prije gledanja ovog videa sam za njegov dolazak definitvno.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Asmir je u ono vrijeme bio yeben za čuvati, e sad mogu misliti kakav je nakon toliko godina i nakon skupljenog iskustva po ligama koje su bolje od naše. Inteligentan igrač, okomit, i ima dobar desicion make. Tatar mu ne može ni prići, zato što je Benjo traljav i meljav igrač ako se upusti u neki dribling, ali zato ima urođenu killersku završnicu. Bez toga, Tatar bi bio na nivou Karamatića onomad.
Ako se ispostavi tačna vijest, biće to odlično pojačanje. Mimo njega, završiti još i centarfora što Uprava i traži i time bi ja završio prijelazni rok. Vidim da ne gledaju poziciju desnog beka, da tu ne planiraju pojačanje, ali samo znam da mi oči krvare kad vidim nekog od one dvojice hablečina. Vezni i nije toliko potreban, jer tu je Đokanović s klupe, a za Miličevića sam siguran da ide na stopera.
Ako se ispostavi tačna vijest, biće to odlično pojačanje. Mimo njega, završiti još i centarfora što Uprava i traži i time bi ja završio prijelazni rok. Vidim da ne gledaju poziciju desnog beka, da tu ne planiraju pojačanje, ali samo znam da mi oči krvare kad vidim nekog od one dvojice hablečina. Vezni i nije toliko potreban, jer tu je Đokanović s klupe, a za Miličevića sam siguran da ide na stopera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Cim mi ovoliko pricamo o njemu i seciramo ga, nista od njega.
Ko je taj spic igrac?????
Ko je taj spic igrac?????
- FKS -
- AngelDiMaria
- Kontakt:
hvala ti alfrede sto postojisAlfredNobel je napisao/la: ↑20 jul 2020, 16:09Asmir je u ono vrijeme bio yeben za čuvati, e sad mogu misliti kakav je nakon toliko godina i nakon skupljenog iskustva po ligama koje su bolje od naše. Inteligentan igrač, okomit, i ima dobar desicion make. Tatar mu ne može ni prići, zato što je Benjo traljav i meljav igrač ako se upusti u neki dribling, ali zato ima urođenu killersku završnicu. Bez toga, Tatar bi bio na nivou Karamatića onomad.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Suljic je top pojacanje, kakve su sanse da dodje
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
<3AngelDiMaria je napisao/la: ↑20 jul 2020, 16:12hvala ti alfrede sto postojisAlfredNobel je napisao/la: ↑20 jul 2020, 16:09Asmir je u ono vrijeme bio yeben za čuvati, e sad mogu misliti kakav je nakon toliko godina i nakon skupljenog iskustva po ligama koje su bolje od naše. Inteligentan igrač, okomit, i ima dobar desicion make. Tatar mu ne može ni prići, zato što je Benjo traljav i meljav igrač ako se upusti u neki dribling, ali zato ima urođenu killersku završnicu. Bez toga, Tatar bi bio na nivou Karamatića onomad.
-
- Kontakt:
Jeste li ste se dogovorili oko Djokanovica. Je li igrac ili nije za FKS. Prije 7 dana ga spremali na posudbu u Igman, a juce iskusan igrac sa 19 god.
E moji Pitari, ko bi Vam ugodio
@HordasDoboj
, nemam se sta ljutiti jarane 
E moji Pitari, ko bi Vam ugodio

@HordasDoboj

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Gledam sejtana i on pokazuje ono srce nakon gola, ko Beciraj...
Kad to rade, slabo kod nas zavrse...
Kad to rade, slabo kod nas zavrse...

- AlfredNobel
- Kontakt:
I ti si s nama <3 :*
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 jul 2020, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
nabijemo i mi tebe <3
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Irfan Hadzic i Suljic do kraja sedmice potpisuju. Bar tako meni rece covjek za kojeg mogu reci da ima neke kontakte u klubu.
Iskreno,ne vjerujem ni jednoj insajderskoj,ali hajd reko da podijelim ovu informaciji pa kako god bude
Iskreno,ne vjerujem ni jednoj insajderskoj,ali hajd reko da podijelim ovu informaciji pa kako god bude

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bog te cuo, ali za Irfana bas sumnjam..Ne bi to toliki problem bio da nema ugovor do 2022, a posto je tako jedino nam odgovara raskid, ili da ga kupimo sto je nerealno..
Iskreno se nadam da Nam gleda ove prijateljske, pa da ce popizditi radi Hodzica i dovesti nekog dostojnog beka

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Irfan ima jos najmanje 2 utakmice u turskoj. on ove sedmice nece potpisati.
-
- Kontakt:
Da sam na mjestu Nama i Tana nikog ne bih dovodio. Imas u ekipi Krste.a. Handzica,Ahmetovica,Hasanovica i nekog juniora na spicu.
Neko treba biti odgovoran zasto bi ovi igrali po 4-5 minuta
i dobijali plate. Oporaviti ce se Ahmet i Handzic za 20-30 dana i sa ovim kadrom mozemo pokriti sezonu PL BiH. Sto se Evrope tice (jedna utakmica) probao bih sa Rahmanovicem kao laznom devetkom. U sredini bi se otvrio prostor za Djokanovica/Oremusa, TSS/SAlcina , Zidana i Rahman na "spicu".
Do tada ce se oporaviti Ahmet i Handze aBd. Na pauzi vidjeti moze li se uzeti prvenstvo, ako treba onda pojacati, a ako bi bili dominantni sacekati istek ugovora ovim"iskusnijim"(da ne kazem nesto grublje)i tim parama dovesti ekstra pojacanja.Vjerovatno se ne racuna na Milanovica,Hebiba, zatim odlazi Oremus(realno vise nam nece trebati).
Rahmanovic je Tito i moze dati i vise od Ahmeta u ovom trenutku.
POzz Pitari.

Neko treba biti odgovoran zasto bi ovi igrali po 4-5 minuta

Do tada ce se oporaviti Ahmet i Handze aBd. Na pauzi vidjeti moze li se uzeti prvenstvo, ako treba onda pojacati, a ako bi bili dominantni sacekati istek ugovora ovim"iskusnijim"(da ne kazem nesto grublje)i tim parama dovesti ekstra pojacanja.Vjerovatno se ne racuna na Milanovica,Hebiba, zatim odlazi Oremus(realno vise nam nece trebati).
Rahmanovic je Tito i moze dati i vise od Ahmeta u ovom trenutku.
POzz Pitari.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, egocentrik, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 98 gostiju.