FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rok Kronaveter 

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Irfan Hadžić je **** od špica, Handžić je golgeter za njega
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbg sad

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Aleksandar Prijovic?
Sto se tice pojacanja, ako cemo posteno reci najveca pojacanja odkad je Tan/ Nam do su Akademci Kovacevic pidro Mujakic dzokanovic i saban, od uvezeni pojacanja jedino Benko je bio skup a dobar.
Delac kapic jajalo to su igraci iz posudbe plus serbedzic to nisu nasi igraci i sigurno da nismo placali njima punu platu mi jit smo platili njihovim klubovima za posudbu.
Hadzic i Jeleakovic sabrina sto se tice uprave su fin update jedino mozemo reci da je JELESKOVIC extra nivo
To meni govori da nam nece nikad ulozit 700 km za igraca na godisnjem nivou (po mom misljenju i netreba)
Sto se tice Uprave tjeranje husrefa, je opravdana jer je uzeta titula, i tu pravi pitar hordas nikad netreba i nece prigovorit upravi. Ali nemogu da vjerujem da neko ovde napise kesoljubac usref, covjek koji je najtrofejni u klubu koje naj trofejni klub u drzavi, taki nesto mu govorit.
I da je istina da je otjero Jeleskovica i da je istina da je slago na upravu da ga nisu obavjestili za otkaz itd to nije vrjedno da ga igraci nazivaju pogrdnim imenim. Posebno sto je covjek rekao javno to a niko od uprave to nije demantovo
Delac kapic jajalo to su igraci iz posudbe plus serbedzic to nisu nasi igraci i sigurno da nismo placali njima punu platu mi jit smo platili njihovim klubovima za posudbu.
Hadzic i Jeleakovic sabrina sto se tice uprave su fin update jedino mozemo reci da je JELESKOVIC extra nivo
To meni govori da nam nece nikad ulozit 700 km za igraca na godisnjem nivou (po mom misljenju i netreba)
Sto se tice Uprave tjeranje husrefa, je opravdana jer je uzeta titula, i tu pravi pitar hordas nikad netreba i nece prigovorit upravi. Ali nemogu da vjerujem da neko ovde napise kesoljubac usref, covjek koji je najtrofejni u klubu koje naj trofejni klub u drzavi, taki nesto mu govorit.
I da je istina da je otjero Jeleskovica i da je istina da je slago na upravu da ga nisu obavjestili za otkaz itd to nije vrjedno da ga igraci nazivaju pogrdnim imenim. Posebno sto je covjek rekao javno to a niko od uprave to nije demantovo
- AlfredNobel
- Kontakt:
nisam od tebe očekivao da sumnjaš u moje riječi

no dobro evo malo fakata
https://www.transfermarkt.de/vergleich/ ... 7881&52453
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
HahahaPitar6785 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 17:03Sto se tice pojacanja, ako cemo posteno reci najveca pojacanja odkad je Tan/ Nam do su Akademci Kovacevic pidro Mujakic dzokanovic i saban, od uvezeni pojacanja jedino Benko je bio skup a dobar.
Sa ovim postom si hebo ježa u ledja.
Tanko je to za bosanski fudbalElCartel11 je napisao/la: ↑20 jul 2020, 15:52Asmir u slovenskoj ligi za 36 natupa ima skor od 6 golova i 13 asistencija, sto je vrh statistika.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidiš koliko je Irfan boljiDenchi je napisao/la: ↑20 jul 2020, 17:07nisam od tebe očekivao da sumnjaš u moje riječi![]()
no dobro evo malo fakata
https://www.transfermarkt.de/vergleich/ ... 7881&52453
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prijovic izjavio da nikada u Srbiji nece igrati 

Ko je to s nama danas...????
https://www.transfermarkt.com/djordje-d ... ler/167316
Nek sve izgori
Nek sve izgori
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vise klubova nego godinaSaNa je napisao/la: ↑20 jul 2020, 17:16https://www.transfermarkt.com/djordje-d ... ler/167316
Nek sve izgori

-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Irfan Hadzic po meni je kvalitet za FKS. Mali Dzeko
Ipak sam prizeljkivao i Milanovica, pa se ne pokaza kao pojacanje.
No mi nismo profesionalci, pa da odgovaramo. Prima neko 10-tak kKM ,pa nek nas usrecuje. 

Ipak sam prizeljkivao i Milanovica, pa se ne pokaza kao pojacanje.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjet ćeš ti svog boga poslije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, egocentrik, HyperOS, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 89 gostiju.