Pokušati dogovoriti novu posudbu Pezera, Fanima zadržati i to bi bila ekipa koja ne bi trebala strahovati za opstanak.
Koji si ti meni kralj!Wolffire je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:54Poruka uprave ko vas **** samo vi kupujte karte naši VIP gosti će imati krov nad glavom ali mi vas volimo i pozvat ćemo navijače na još neku radnu akciju.
Edit.
Bolje da su ovih 100k uložili da postave nove stolice na preklop. Zapadna tribina ima kapacitet malo iznad 1900 mjesta. Mogli su ugraditi jednobojne crvene prekopne i uzeti nekih 50 tak kvalitetnijih za ložu. Ali bolje neke skalamerije praviti.
Zašto to ne bi bio FK RUDAR KAKANJ?!Da u srijedu bi trebali da počnemo zajedno trenirati, a u subotu ćemo u Mostaru igrati protiv Veleža. Postoji mogućnost da odigramo nakon Veleža još jednu utakmicu, samo još ne znamo ko će biti protivnik.
Ta se ne bi mogla odigrati bez prisustva publikeL' Imperator je napisao/la: ↑20 jul 2020, 19:30Zašto to ne bi bio FK RUDAR KAKANJ?!Da u srijedu bi trebali da počnemo zajedno trenirati, a u subotu ćemo u Mostaru igrati protiv Veleža. Postoji mogućnost da odigramo nakon Veleža još jednu utakmicu, samo još ne znamo ko će biti protivnik.
budimo_realni je napisao/la: ↑20 jul 2020, 23:23Zašto desni bek ne bi bio Marin Galić na kojeg evo u Borcu ne računaju. A ta generalka ce na zalost prije biti sa Bosnom Visoko nego Rudarom.
Taj igrač je Galić! Prije mjesec dana sam pisao o tome. Vidjećemo da li će sad htjeti. Da se ja pitam, ne bih mu dao više ni blizu kluba!L' Imperator je napisao/la: ↑02 jul 2020, 19:35Trebao vam je doći na posudbu desni bek, klub ga pustio, ali on neće. A zahvaljujući vama je postao neko "ime" u Premijerligi.
Publike bi bilo više već na prvenstvenim utakmicama! Ja već rezervisao baklje!
Morali bi proglasiti taj dan neradnim, jer od posla svakako ne bi bilo ništaL' Imperator je napisao/la: ↑21 jul 2020, 01:50Publike bi bilo više već na prvenstvenim utakmicama! Ja već rezervisao baklje!![]()
Najveći derbi u kantonu!ubjedljivo
Mene vise brine izjava da neće biti više pojačanja da, se traži golman i bek. Ova ekipa je tanka kao papir bit će opet grčevita borba za goli život i 150 ljudi na tribinama. Za transfere mi se ****...L' Imperator je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:24Ode, izgleda, Matthias "quattro" Fanimo u Sarajevo.![]()
Nadam se da će bar, osim jednog igrača, Mladost dobiti i ozbiljnu cifru jer nema napretka ako nam transferi između naših klubova budu samo naknade za treniranje i cifre do 100.000 KM.
Šišić nije igrač Sarajeva.budimo_realni je napisao/la: ↑22 jul 2020, 23:15Ja ocekujem da taj igrac bude Sisic. Ne znam zasto al eto... Nadam se samo da ce i dovesti jos nekog igraca, ovako je premlada ekipa. Treba neko i iskusniji da malo "upravlja" mladima..
Dobili ste stroj od igrača. Ako je več morao otići, drago mi je da je otišao u komšiluk i ostao u našoj ligi.
FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑23 jul 2020, 07:49Dobili ste stroj od igrača. Ako je več morao otići, drago mi je da je otišao u komšiluk i ostao u našoj ligi.
Pametan potez Mušije za kvalitet PLBiH, a ne sve što valja prodati van BiH.
Sad nam valja safatat kakvog drugog engleza![]()
Halid bi bio ko kec na 10-ku.L' Imperator je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:33Pisao sam da bi bolje bilo da vam dadnu Milanovića, ali kad malo bolje razmislim, Šabanović se idealno uklapa u projekat Mladosti.
Znači, Halid!![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 1 gost.