Kakvi idioti
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Tek sad vidim da su kaznili oba hassova vozača sa 10 sekundi
Kakvi idioti
kao prekršili pravilo da bozac ne smije koristiti pomagala, a to je bilo prekršeno u krugu zagrijavanja kada su pricali za inzimjerom da treba gume za suho 
Kakvi idioti
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgubljeni su Kanada, Amerika i Brazil. Sve super zabavne staze.
Bit će zanimljivo gledati Ferrari kako gubi tri puta u Italiji.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bar nece biti superdosadni Abu Dhabi i Paul RicardDonnie Darko je napisao/la: ↑24 jul 2020, 16:50Izgubljeni su Kanada, Amerika i Brazil. Sve super zabavne staze.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sta je pozitivno u svemu ovome je da je Imola dvodnevni event
nesto sto je davno trebalo da bude standard, mozda bi onda i zanimljivije trke gledali kad bi timovi imali manje podataka
nesto sto je davno trebalo da bude standard, mozda bi onda i zanimljivije trke gledali kad bi timovi imali manje podataka
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ferrari’s President John Elkann:”We won’t be competitive in 2020 and 2021, we need to be patient. Our goal is to start a winning cycle in 2022 with Binotto, Leclerc and Sainz”.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muhamedhulk
- Kontakt:
To su njihove zelje. Eto drugi ce sjediti i gledati vas kako pobjedjujete 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa očigledno je da neće bit kompetitivni ove, a samim tim i sljedeće godine jer su mogućnosti nadogradnje bolida ekstremno limitirane. Nemaju ništa dobit lažnim optimiznom i laganjem/loženjem fanova.
Binotto sigurno neće ostat, ali to je diplomatski odgovor. Neće reć cilj je pobjeđivat al bez nesposobne debilčine Binnota.
Izgleda da se i Istanbul vraca ove godine, odlicne vijesti, jedna od ljepsih staza za mene 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
taman da ferrari napadne titulu za 20. godisnjicu od osvajanja zadnje 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva je ovo gnjida bila. Hvala Bogu da nikad nista nije osvojio, ljubomorni kmečavac
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim hajd sve ali zašto si taj video postavio
odgovorio je na zajebanciju/provokaciju, zajebancijom/provikacijom. Button kad ga to pita misli na sebe, jer rade intervju zajedno, ne na Vettela.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa dobro, možda i jeste tako(mada mi ne zvuci) ali meni je uvijek bio nekako ljigavDonnie Darko je napisao/la: ↑30 jul 2020, 14:44Mislim hajd sve ali zašto si taj video postavioodgovorio je na zajebanciju/provokaciju, zajebancijom/provikacijom. Button kad ga to pita misli na sebe, jer rade intervju zajedno, ne na Vettela.
#Punoljetstvo
Perez pozitivan, out sa British GPa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hulkenberg mijenja Pereza, evo najbolje sanse za prvi podijum u karijeri 
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.