petrov je bio u pitanju a ne kubica, kubica i on su jarani, pustio bi ga da mu je trebalo za titulutuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:31Leclerc lijep i mlad pa ga maze fanovi. Ako se vratimo nazad fanovi su pljuvali i GOAT-a ovog sporta Alonsa. Tada sam znao ako Alonso nije uzeo titulu nece niko. Fanovi velicali Vettela, on je trofejan samo treba sezona dvije da mu posloze sve.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Na prvu, Frencen je bio bolji.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
P. S. Dosao je Perez bio u Mclaren, ali ne u pravom trenutku. Od te godine je i poceo pad Mclarena. Hebi ga, nekad moras imati i srece.
A od glupih odluka u istoriji F1, prvo mjesto ubijedljivo, Alesi kad je otisao u raspali Ferari, a imao sve dogovoreno sa super dominantnim Williamsom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vozio je Frencen za Williams 97’ koji je bio 1,Evander je napisao/la: ↑20 jul 2020, 01:19Na prvu, Frencen je bio bolji.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
P. S. Dosao je Perez bio u Mclaren, ali ne u pravom trenutku. Od te godine je i poceo pad Mclarena. Hebi ga, nekad moras imati i srece.
A od glupih odluka u istoriji F1, prvo mjesto ubijedljivo, Alesi kad je otisao u raspali Ferari, a imao sve dogovoreno sa super dominantnim Williamsom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To sam i zaboravio, nekako njega za Jordan vezem.
Ali i Perez vozi sad za top 3 ekipu
Ali i Perez vozi sad za top 3 ekipu
To jeste problem sto je Alonso sa sporijim bolidom za pola sekunde od red bulla bio do zadnje utrke u borbi za titulu. Onda shvatis kakav je bolid imao da nije mogao meda tada Petrovu u Dubaiu ili Abu Dhabiju- sve ti bude jasno. Sto je najgore od 19 utrka mislim da je imao 1-2 pol pozicije u toj 2010 sezoni. Naravno dokaz tome je da je njegov kolega tadasnji (Massa) tamburo se u donjem domu sa williamsom i force indiom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:31Leclerc lijep i mlad pa ga maze fanovi. Ako se vratimo nazad fanovi su pljuvali i GOAT-a ovog sporta Alonsa. Tada sam znao ako Alonso nije uzeo titulu nece niko. Fanovi velicali Vettela, on je trofejan samo treba sezona dvije da mu posloze sve.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
Mislim da je tada cak i Meclaren Mercedes konkurentniji bio od Ferrarija i konstruktorima ispred Ferrarija zavrsili na kraju. Ta sezona je vjerovatno pored dvije titule Alonsa bila i najbolja u njegovoj karijeri. Covjek je od tog trenutka zasluzio moje permanentno postovanje.
Sezona 2013, jos ocajniji bolid rekao bih. Meclaren Mercedes opet je imao 7 pobjeda a Alonso je imao 3 za Ferrari. Mrtva trka u borbi za titulu a na kraju jos gusce i **** 3 boda razlike. To je kao 5. Maj za navijace Intera bilo. Tad sam bio razocaran i shvatio da Alonso je vjerovatno poslije Schumachera najbolji vozac sto je vozio, a zasto ? Pa sa polovnim bolidima, a isto tako i mentolom Domenicalijem je uspio da na cistu klasu, jednostavno suhi talenat bude do kraja u borbi za titulu, i zato dajem sebi za pravo da makar sebe ubijedim da je on osvojio te dvije titule.
Hamilton vozi u nikad dominantnije bolidu ikad, i mislim da ovolika dominacija nije zapamcena, pa cak i u onom periodu Williamsa i Mclarena.
Schumi jeste bio dominantan ali treba priznati da je 98' i 2000 imao veoma usku brobu sa Hakkinenom i jednom dobio i jednom izgubio. Fair enough.
Dvije titule sa Benettonom su ipak za ogroman respekt, s obzirom da to i nije bas bio prvi bolid na gridu, mozda samo 95' ali o tom po tom- te godine su sumnjive.
borimo se za ravnopravnost dok klecimo ispred Aramco banera, irony at its finest
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Strpit se još godinu i po i nova pravila dolaze. Tu se istinski nadam da ćemo gledati borbu 2-3 tima za titule makar.
"We need to suffer. And we need to fight."
Prije dvije sezone sam pisao ovdje isto to. I cak sam svim silama ga tada prizeljkivao u Ferrariu. Covjek je nenormanlno konstantan u ovim malim bolidima!BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
Tek sad vidim da su kaznili oba hassova vozača sa 10 sekundi
Kakvi idioti
kao prekršili pravilo da bozac ne smije koristiti pomagala, a to je bilo prekršeno u krugu zagrijavanja kada su pricali za inzimjerom da treba gume za suho 
Kakvi idioti
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgubljeni su Kanada, Amerika i Brazil. Sve super zabavne staze.
Bit će zanimljivo gledati Ferrari kako gubi tri puta u Italiji.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bar nece biti superdosadni Abu Dhabi i Paul RicardDonnie Darko je napisao/la: ↑24 jul 2020, 16:50Izgubljeni su Kanada, Amerika i Brazil. Sve super zabavne staze.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sta je pozitivno u svemu ovome je da je Imola dvodnevni event
nesto sto je davno trebalo da bude standard, mozda bi onda i zanimljivije trke gledali kad bi timovi imali manje podataka
nesto sto je davno trebalo da bude standard, mozda bi onda i zanimljivije trke gledali kad bi timovi imali manje podataka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ferrari’s President John Elkann:”We won’t be competitive in 2020 and 2021, we need to be patient. Our goal is to start a winning cycle in 2022 with Binotto, Leclerc and Sainz”.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muhamedhulk
- Kontakt:
To su njihove zelje. Eto drugi ce sjediti i gledati vas kako pobjedjujete 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.