FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

michplatini
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la michplatini » 21 jul 2020, 10:00

mirzatele je napisao/la:
21 jul 2020, 09:34
Za Evropu je pretanko, moraju se dovesti 2 kapitalca da se zaganjaju grupe
Možeš li navesti koji su to '' kapitalci '' za Evropu ? Ovo su tolike gluposti da je stvarno za ozbiljne ljude koji se u klubu bave transferima vjerovatno smiješno kad čitaju i ako čitaju.Šta danas znači kapitalac?Koja je garancija da uložiš 1 mil u pojačanja da ćeš proći prvo predkolo? Mora se malo spustiti na zemlju i vidjeti šta je realno,da li smo u mogućnosti platiti za neka pojačanja ozbiljan novac( a niko ne može garantovati da su to pojačanja za ozbiljne utakmice i protivnike) i poslije gledati kako imaš 4-5 igrača sa vrhunskim platama kako igraju po Kaknju,Krupi ... i koji će biti njihov dalji motiv sem te 1-2 evropske utakmice.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 jul 2020, 10:04

michplatini je napisao/la:
21 jul 2020, 10:00
mirzatele je napisao/la:
21 jul 2020, 09:34
Za Evropu je pretanko, moraju se dovesti 2 kapitalca da se zaganjaju grupe
Možeš li navesti koji su to '' kapitalci '' za Evropu ? Ovo su tolike gluposti da je stvarno za ozbiljne ljude koji se u klubu bave transferima vjerovatno smiješno kad čitaju i ako čitaju.Šta danas znači kapitalac?Koja je garancija da uložiš 1 mil u pojačanja da ćeš proći prvo predkolo? Mora se malo spustiti na zemlju i vidjeti šta je realno,da li smo u mogućnosti platiti za neka pojačanja ozbiljan novac( a niko ne može garantovati da su to pojačanja za ozbiljne utakmice i protivnike) i poslije gledati kako imaš 4-5 igrača sa vrhunskim platama kako igraju po Kaknju,Krupi ... i koji će biti njihov dalji motiv sem te 1-2 evropske utakmice.
jes i odkud bas 2, sto nije jedan ili 3 ne kontam. jel to znaci ako imas dva kapitalca da ostali mogu biti krampe. jel to znaci da imas 2 igraca kategorije 4 i onda imas pravo nastupa. cuj bas dva hahahahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jul 2020, 10:08

amypitar je napisao/la:
21 jul 2020, 09:43
MortemHz je napisao/la:
21 jul 2020, 09:26
amypitar je napisao/la:
21 jul 2020, 08:47
Sve nam se pokoplilo.
Po prelaznom roku I pojačanjima znat ćemo ambicije kluba za Evropu.Ovim igrackim kadrom što sad raspoložemo po meni tanko.
Tanko je za europu a za ligu je ok, posebno sa 2 nova pojačanja.
U Evropi će nam teško proći improvizacija tipa Salcina daj vamo tamo. U prvenstvu smo primili mnogo golova meni Besim Milicevic ne ulijevaju sigurnost, za Dupeta neću da pričam.Puno mi je to sigurnije I ljepše izgledalo Besim, Lazić.
Pidro mi je ok.
Hodžić,a posebno Šaban nisu za Evrope. Dalje treba nam igrač tipa Stanojevic razbijac. Ostalo prolazi sve do napada, Merso tek za mjesec se vraća, onda računaj formu da bude top ,nema njega do 3,4 kola.Hare isto I kad je bio zdrav nije bio uvjervljiv.
Za Evropu nam treba jaka I čvrsta odbrana, bekovi bar da su solidni, kao i jedan razbijač ispred njih,te napadač tipa Beciraj.
Meni baš obrnuto, Lazić je zadnju polusezonu bio kriminalan. Miličevića još nismo vidjeli protiv pravog protivnika, ovo do sad je dobro odigrao. Bešić mali rastura, realno u 60% ligaških tekmi bih mu hladno dao priliku, jer nemaju neka Mladost, Krupa, Radnik itd. kapacitet da nas rasture zbog mladog štopera. Nek se kali dečko, za godinu-dvije ide jači transfer od Nihadovog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 21 jul 2020, 10:10

Sinoć sam sanjao utakmice u Evropi i Dupovca u odbrani. I evo još sam u groznici.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 21 jul 2020, 10:13

skoroalen je napisao/la:
21 jul 2020, 10:08
amypitar je napisao/la:
21 jul 2020, 09:43
MortemHz je napisao/la:
21 jul 2020, 09:26

Tanko je za europu a za ligu je ok, posebno sa 2 nova pojačanja.
U Evropi će nam teško proći improvizacija tipa Salcina daj vamo tamo. U prvenstvu smo primili mnogo golova meni Besim Milicevic ne ulijevaju sigurnost, za Dupeta neću da pričam.Puno mi je to sigurnije I ljepše izgledalo Besim, Lazić.
Pidro mi je ok.
Hodžić,a posebno Šaban nisu za Evrope. Dalje treba nam igrač tipa Stanojevic razbijac. Ostalo prolazi sve do napada, Merso tek za mjesec se vraća, onda računaj formu da bude top ,nema njega do 3,4 kola.Hare isto I kad je bio zdrav nije bio uvjervljiv.
Za Evropu nam treba jaka I čvrsta odbrana, bekovi bar da su solidni, kao i jedan razbijač ispred njih,te napadač tipa Beciraj.
Meni baš obrnuto, Lazić je zadnju polusezonu bio kriminalan. Miličevića još nismo vidjeli protiv pravog protivnika, ovo do sad je dobro odigrao. Bešić mali rastura, realno u 60% ligaških tekmi bih mu hladno dao priliku, jer nemaju neka Mladost, Krupa, Radnik itd. kapacitet da nas rasture zbog mladog štopera. Nek se kali dečko, za godinu-dvije ide jači transfer od Nihadovog.
Bešiću treba dat šansu sigurno, Mujakić je debitirao krajem 2017. godine, a početkom 2019. je već bio milionski transfer u Ķortrijk
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 jul 2020, 10:15

Utorak je. To je to. Sa'će
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 21 jul 2020, 10:19

feniksptica je napisao/la:
21 jul 2020, 10:15
Utorak je. To je to. Sa'će
Još se čeka samo zvanična :kafa:
SAMO SARAJ'VO

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 21 jul 2020, 10:21

Grebite se i vi i vaša pojačanja. Sinoć sanjam kako me jaran pita hoću li sa njim u Rovinj da pokupimo trojicu pojačanja za FKS.
Počeo sam u snu psovati.
Hajte vi u trokurac i vi i vaša pojačanja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jul 2020, 10:22

Jel Rovinj u Hrvatskoj ili Sloveniji?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2020, 10:24

Kad bi tako drugi klubovi razmisljali jel grancija uloziti 1-2miliona ili 50miliona u ekipu niko ne bi dovodio igrace.
Kad treba da se ulozi u ekipu i da se probati napasti to 2.pretkolo LP ako ne sad. Nosioc si u 1.pretkolu i o njeme necu ni da pricam. To se mora proci kako znas i umijes...Yebe mi se i za Djugarden i ostale...napravi ekipu...ima si vremena.

Tan nas ne uzeo 2014god, evo 6 godina cekamo da se stabilizujemo i da konacno mozemo placati i dovoditi igrace tipa Hajrovic, jer bez 4-5 takvih igraca u ekipi mozemo svirati qurcu u Evropi.
Hocemo li i naredih 6godina ili 16godina cekati stabilizaciju?
Koliko ona traje???
Rijeka...Osijek...Lokomotiva...Cukaricki...Vojvodina....svi su nas davno pretekli u transferima, sto prodajama sto dovodnjem igraca.
Sta se vise treba desiti pa da se zna, imamo 1,2,3, 4 miliona za transfere i da se dovode igraci shodno ambicijama za Evropu.
Dosta mi je price niko nece u ovu ligu...bla bla.
Hoce al plati pa se klati....ako mu neko u Madjarskoj daje 10.0000eura platu...ti mu daj 15k...jedino tako moze u pocetku da se radi, pa kad napravis nesto u Evropi onda ti postavljas uslove jer imas podlogu za to....rezultate.
Od 100.000 igraca ako si sposoban naci ces 4-5 da valja i da odskacu od ostatka tvoje ekipe, a i citave lige.
Neko ce reci jesi negativan ovako onako al evo ja znam da mi to nikad necemo postici.
Jednostavno prvo sto nemamo zakon o sportu o sto niko nece da daje pare uzalud koje mu se nece vratiti...tako da umrijet cu al necu docekati da imamo ekipu koja se moze nositi sa ekipama koje je neko napisao da su moguci protivnici u 2.pretkolu.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 21 jul 2020, 10:27

belosevic28 je napisao/la:
21 jul 2020, 10:22
Jel Rovinj u Hrvatskoj ili Sloveniji?
U Hrvatskoj. Uvijek je bio u Hrvatskoj
SAMO SARAJ'VO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jul 2020, 10:34

ado-hz je napisao/la:
21 jul 2020, 10:24
Kad bi tako drugi klubovi razmisljali jel grancija uloziti 1-2miliona ili 50miliona u ekipu niko ne bi dovodio igrace.
Kad treba da se ulozi u ekipu i da se probati napasti to 2.pretkolo LP ako ne sad. Nosioc si u 1.pretkolu i o njeme necu ni da pricam. To se mora proci kako znas i umijes...Yebe mi se i za Djugarden i ostale...napravi ekipu...ima si vremena.

Tan nas ne uzeo 2014god, evo 6 godina cekamo da se stabilizujemo i da konacno mozemo placati i dovoditi igrace tipa Hajrovic, jer bez 4-5 takvih igraca u ekipi mozemo svirati qurcu u Evropi.
Koliko ona traje???
Rijeka...Osijek...Lokomotiva...Cukaricki...Vojvodina....svi su nas davno pretekli u transferima, sto prodajama sto dovodnjem igraca.
Sta se vise treba desiti pa da se zna, imamo 1,2,3, 4 miliona za transfere i da se dovode igraci shodno ambicijama za Evropu.
Hoce al plati pa se klati....ako mu neko u Madjarskoj daje 10.0000eura platu...ti mu daj 15k...jedino tako moze u pocetku da se radi, pa kad napravis nesto u Evropi onda ti postavljas uslove jer imas podlogu za to....rezultate.
Od 100.000 igraca ako si sposoban naci ces 4-5 da valja i da odskacu od ostatka tvoje ekipe, a i citave lige.
Neko ce reci jesi negativan ovako onako al evo ja znam da mi to nikad necemo postici.
Jednostavno prvo sto nemamo zakon o sportu o sto niko nece da daje pare uzalud koje mu se nece vratiti...tako da umrijet cu al necu docekati da imamo ekipu koja se moze nositi sa ekipama koje je neko napisao da su moguci protivnici u 2.pretkolu.
Sve je to fino ali zaboravio si podatak da zivimo u BIH gdje nista normalno nije i igramo jednu od najgorih liga. Sponzori,prihodi,publika na stadionu itd je kod nas mizerija,kad budeno imali prihode od sponzora kao Zvezda,Partizan,Dinamo i kad te bude grad gurao kao njih onda ces moci pokusat dovest igraca da godisnjom platom od 400 milja eura ovako to je zavlacenje samo. Na koji nacin mislis pokrit troskove osim da pogura Nam? Takodje kad prodas igraca za 5 ili 10 mil to je vec nesto

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jul 2020, 10:39

ado-hz je napisao/la:

Koliko ona traje???
Ako misliš da nas Tan nije stabilizovao ti si mnogo nezahvalan čovjek. Jbt čukarički
ISTINA ZA VEDRANA!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 21 jul 2020, 10:41

Ne znam zašto je teško povjerovati da neće niko u ovu ligu? Jedino kad ga neće niko nigdje, ako ima problema sa povredama itd.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 21 jul 2020, 10:43

zagor1987 je napisao/la:
21 jul 2020, 10:34
ado-hz je napisao/la:

Koliko ona traje???
Sve je to fino ali zaboravio si podatak da zivimo u BIH gdje nista normalno nije i igramo jednu od najgorih liga. Sponzori,prihodi,publika na stadionu itd je kod nas mizerija,kad budeno imali prihode od sponzora kao Zvezda,Partizan,Dinamo i kad te bude grad gurao kao njih onda ces moci pokusat dovest igraca da godisnjom platom od 400 milja eura ovako to je zavlacenje samo. Na koji nacin mislis pokrit troskove osim da pogura Nam? Takodje kad prodas igraca za 5 ili 10 mil to je vec nesto
Ma ljudi uopšte ne sagledavaju cijelu sliku nego nosi ih srce.Upravo to,ko će dati pare,kako opravdati ta ulaganja?Misliš da je taj Hajrović garancija nećega,vjeruj da nije ni on ni Hadžić,ni Suljić jer je sve to daleko od ozbiljnog evropskog fudbala i nikakva garancija za neki iskorak.
Ko se trenutno iz ove ekipe može prodati i zaraditi za lakše funkcionisanje kluba? Rahmanović?Oremuš?Sušić'Milićević?
Da bi iskorak pravio moraš pomoći tom NAM-u i nešto predstaviti,pokazati a ne samo reći daj pare,nema tu napredka.Ako ovu godinu i te evropske ne iskoristiš da promovišeš Kovačevića,Pidra,Salčina,Đokanovića,Bešića dugoročno ti nemaš stabilan klub.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jul 2020, 10:47

Eno Suljić prvi mom jaranu koji se druži s njim kaže da ne bi još volio da se vrati ovamo. Sve znači dok postoji opcija bilo gdje u normalnom okruženju da igra to će mu biti izbor prije ove oronule lige.
ISTINA ZA VEDRANA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jul 2020, 10:48

Naravno prvo treba doci na nivo da prodas igraca za 5 mil,onda da se promovises i postanes poznat po mladim igracima iz cijele regije a za to trebaju vrhunski strucnjaci u OP,sto se tice Cukarickog i Vojbodine posto ih neko spominje sta su napravili u evropi da mi kaze neko il sam propustio? Lako je Zvezdi nor duzna bila 20 i kusur miliona i dodje Vucko i nema duga u prevodu lako je tudjim k gloginje mlatiti

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2020, 10:52

zagor1987 je napisao/la:
21 jul 2020, 10:48
Naravno prvo treba doci na nivo da prodas igraca za 5 mil,onda da se promovises i postanes poznat po mladim igracima iz cijele regije a za to trebaju vrhunski strucnjaci u OP,sto se tice Cukarickog i Vojbodine posto ih neko spominje sta su napravili u evropi da mi kaze neko il sam propustio? Lako je Zvezdi nor duzna bila 20 i kusur miliona i dodje Vucko i nema duga u prevodu lako je tudjim k gloginje mlatiti
Ma taj Cukaricki nije nista uradio, samo sto Je prodao Slobodana Tedica za 3 MILIONA EURA...bezveze nekom timu...Man. City

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jul 2020, 10:54

ado-hz je napisao/la:
21 jul 2020, 10:52
zagor1987 je napisao/la:
Ma taj Cukaricki nije nista uradio, samo sto Je prodao Slobodana Tedica za 3 MILIONA EURA...bezveze nekom timu...Man. City
Pricam o evropi. Kod njis u manji timovi od Cukarickog prodavali igrace za milionske cifre. Vojvodina je tu u vrhu uvijek ostvare dobar transfer al dzaba vazda dugovi,previranja itd. Nama ni repka nije jaka,nit inamo puno igraca u jakim evropskim timovima,nit imamo solidnu ligu ali nakon evrope mi imamo u izlogu dobre,mlade igrace doce to na svoje pravilnim radom. Po meni treba nam covjek kao Vojislav Dragovic u klubu koji moze pogurat naseg mladog igraca tj da bude na radaru nekih dobrih timova i strucnjaci u akademiji to je jedini ispravan put
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 21 jul 2020, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 jul 2020, 10:56

zagor1987 je napisao/la:
21 jul 2020, 10:54
ado-hz je napisao/la:
21 jul 2020, 10:52
zagor1987 je napisao/la:
Pricam o evropi. Kod njis u manji timovi od Cukarickog prodavali igrace za milionske cifre. Vojvodina je tu u vrhu uvijek ostvare dobar transfer al dzaba vazda dugovi,previranja itd

Jel mislis da smo mi bolji i da imamo bolju ekipu od Vojvodine i Cukarickog...ja mislim da nemamo...e to je meni porazavajuce.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, benko21, Bing [Bot], boki86, bosnas_, gh0stHZ, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, Sinfoc1986, soe, ubipara i 59 gostiju.