Va te faire foutre, ped.eru
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Porijeklom je pola Bosnjak, pola Srbin. Majka iz Capljine otac negdje iz Raske.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:11Kolasinac koliko jeste Bosnjak toliko i nije. Frajer zna bosanski koliko ja njemački, zaboravio je da je uopšte igrao za nas na svjetskom( bio je jedan video koji to dokazuje) a Bosnu je u svom životu vidio samo kad su reprezentativna okupljanja i to isključivo relacija Zenica-Sarajevo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sandzak je Bosna!Heller je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:43Porijeklom je pola Bosnjak, pola Srbin. Majka iz Capljine otac negdje iz Raske.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:11Kolasinac koliko jeste Bosnjak toliko i nije. Frajer zna bosanski koliko ja njemački, zaboravio je da je uopšte igrao za nas na svjetskom( bio je jedan video koji to dokazuje) a Bosnu je u svom životu vidio samo kad su reprezentativna okupljanja i to isključivo relacija Zenica-Sarajevo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Procitas zadnje 3 stranice i vidis kako i na koji nacin pobjedjuje SDA/HDZ hahaha
27.10.2020
Fudo je gradonačelnik!avenija je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:23Sandzak je Bosna!Heller je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:43Porijeklom je pola Bosnjak, pola Srbin. Majka iz Capljine otac negdje iz Raske.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:11Kolasinac koliko jeste Bosnjak toliko i nije. Frajer zna bosanski koliko ja njemački, zaboravio je da je uopšte igrao za nas na svjetskom( bio je jedan video koji to dokazuje) a Bosnu je u svom životu vidio samo kad su reprezentativna okupljanja i to isključivo relacija Zenica-Sarajevo
Nullius in verba
da nije iz Kolašina blizu Titograda?Heller je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:43Porijeklom je pola Bosnjak, pola Srbin. Majka iz Capljine otac negdje iz Raske.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:11Kolasinac koliko jeste Bosnjak toliko i nije. Frajer zna bosanski koliko ja njemački, zaboravio je da je uopšte igrao za nas na svjetskom( bio je jedan video koji to dokazuje) a Bosnu je u svom životu vidio samo kad su reprezentativna okupljanja i to isključivo relacija Zenica-Sarajevo
tz tz tz tz tz tz
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ognjen Vranješ je Bošnjak
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kamo srece da je ta panjcuga Kolasinac zaigrao za Svabe. Da je ista valjao ne bi on nikad igrao za nas.
- feniksptica
- Kontakt:
kad hayaaaaaaaaaaat mijenja ime u CringeTV?

Tetka mi je profa francuskog, nekad se svaki raspust provodio sa njom učeći. Tad u prajmu sam dobro vladao, sad slabije al trudim se pogledati s vremena na vrijeme film, tv5, Stromae i tako

Tetka mi je profa francuskog, nekad se svaki raspust provodio sa njom učeći. Tad u prajmu sam dobro vladao, sad slabije al trudim se pogledati s vremena na vrijeme film, tv5, Stromae i tako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zašto gledaš HayatOsim13 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:02kad hayaaaaaaaaaaat mijenja ime u CringeTV?
![]()
Tetka mi je profa francuskog, nekad se svaki raspust provodio sa njom učeći. Tad u prajmu sam dobro vladao, sad slabije al trudim se pogledati s vremena na vrijeme film, tv5, Stromae i tako![]()
Nullius in verba
ma šaltao kanale kad Senaid Memić bere trešnje i kae skoro yebo mater nakoj djeci što su mu ventile poyebali nekakve, morao sam se zadržati
misliš Sjebahid Memić, ali moram čovjeku priznati kakvo je pranje para odradio sa sađenjem onih višnjih posred Butmirske ceste

Nakon piramida u Visokom imamo i Akropolj u Visokom
Očekujem Milana Tarota sljedećeg, a nakon njega i Purasevica, zatim i Mirnesa Ajanovića.
Nullius in verba
Skoplje na aparatima
baš gledam danas, ne kontam šta mu ovo uopšte predstavlja? nek se obuzda malo jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.